Birman-maniacs

Να δεις παιχνιδι που κανει ο Αλφι και η Πισου με τα παιδια ..δεν μπορεις να φανταστεις:D, φοβαμαι ομως μην τα κακομαθουν και μετα πεσουν σε καταθλιψη οταν φυγουν....

Σε κατάθλιψη αποκελείεται μωρέ... κι εγώ πάντως αισθάνομαι τύψεις που περνούν πολλές μέρες όπου είναι ψόφια και δεν ασχολούμαι καθόλου με τα χνουδωτά... ευτυχώς έχουν τα δικά μας το ένα το άλλο...

Τελευταία ρίχνουν τα πρωινά τρελά κυνηγητά! Εναλλάξ... στη μιά διαδρομή κυνηγά η Καλυψώ και στο γυρισμό γυρίζουν ανάποδα και κυνηγά ο Μορφέας:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι που ''φοβομουν'', αλλά καποτε στο μελλον (;)οταν θα ειμαι πιο ανετη με τα οικονομικα μου) θα κανω και μια τετοια κρουζιερα....
'' ΑΑΑ
Κρουαζιερα θα σε παω,
Μυκονο και Σαντορινη, (που δεν θέλει κι αεροπορικά) :lol::lol:
αααα
σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι '' :redface::redface::redface:
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε μια επειτειούλα κάνεις μια εκπληξούλα στο καλό σου... του βάζεις τα ρούχα σ'ένα σακ βουαγιάζ, τον πας στο λιμάνι, φτάνετε στο Παλέρμο ανοίγετε το σακ βουαγιάζ! Και τι να δείτε:blink: τα αθώα ματάκια της Pisu και του Άλφι να σας κοιτούν με εκείνο το βλέμα του γάτου του Σρεκ... κατά λάθος μας πήρατε μαζί σας μανούλα! :lol::lol::lol:
Αυτό που σου'γραψα το είδες? :lol::lol::lol:

Οχι δεν το ειδα...:hmm:λες?? αλλα μονο το βαρος θα καταλαβει οτι κατι δεν ''παει'' καλα με τις αποσκευες ...:lol:

Σε κατάθλιψη αποκελείεται μωρέ... κι εγώ πάντως αισθάνομαι τύψεις που περνούν πολλές μέρες όπου είναι ψόφια και δεν ασχολούμαι καθόλου με τα χνουδωτά... ευτυχώς έχουν τα δικά μας το ένα το άλλο...

Τελευταία ρίχνουν τα πρωινά τρελά κυνηγητά! Εναλλάξ... στη μιά διαδρομή κυνηγά η Καλυψώ και στο γυρισμό γυρίζουν ανάποδα και κυνηγά ο Μορφέας:lol:
Ετσι ειναι... γιατι δυστυχως οπως ασχολουνται τωρα τα παιδια μαζι τους, εχω ενα καλαμι ψαρεματος με ενα ποντικι στην ακρη, που το κουνας .... ο Αλφι πηδαει ψηλα να το πιασει, προσπαθει και η Πισου κτλ, εχω να το κανω πολυ καιρο...:(:(

Οχι δεν το ειδα...:hmm:λες?? αλλα μονο το βαρος θα καταλαβει οτι κατι δεν ''παει'' καλα με τις αποσκευες ...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εσεις απο σημερα θα φυγετε?? θα εχει κινηση βεβαια, αλλα αυριο πιο πολυ :down:

Και εσεις απο σημερα θα φυγετε?? θα εχει κινηση βεβαια, αλλα αυριο πιο πολυ :down:

Ναι, στις 3. Θα με πάρουν ο Μάριος με το Χρήστο κατευθείαν απ'το γραφείο!:)

Ωραια, και εγω νωρις λεω να φυγω σημερα απο το γραφειο...για να μαζεψω μερικα πραγματα, και να φυγουμε κατα τις 6 το αργοτερο :).

Ωραια, και εγω νωρις λεω να φυγω σημερα απο το γραφειο...για να μαζεψω μερικα πραγματα, και να φυγουμε κατα τις 6 το αργοτερο :).
Εσείς είστε και κοντά!
Εμείς έχουμε μακρινό ταξείδι! Αλλά θα περάσουμε επιτέλους από τη γέφυρα του Ρίο! :up:

3 ωρες ειναι περιπου μεχρι τις Ροβιες...βεβαια θα κανουμε τη συνιθησμενη μας σταση στο Σειριο.;) Πειραζει που δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με τη δουλεια?? :redface: το μυαλο μου ολο στην εκδρομουλα ειναι...

3 ωρες ειναι περιπου μεχρι τις Ροβιες...βεβαια θα κανουμε τη συνιθησμενη μας σταση στο Σειριο.;) Πειραζει που δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με τη δουλεια?? :redface: το μυαλο μου ολο στην εκδρομουλα ειναι...
Καθόλου! :up:Εμένα να δεις!! :)

Καλημέρα!!

Πολλά κι ενδιαφέροντα γράψατε χθες... εγώ ετοίμαζα βαλίτσες, γατιά εσωτερικά, γατιά εξωτερικά, λουλούδια κήπου και πουλί!:lol::lol:

Φεύγουμε κατά τις 3 για τα μαστοροχώρια!:)
Καλησπέρα:D
Ολοι είμαστε σε κλίμα διακοπών:up: Και εμείς εχθές καθίσαμε μέχρι τις 2 το βράδυ και ετοιμάζαμε βαλίτσες και πράγματα:up:
Είναι τέλεια να ξέρεις οτι φεύγεις για διακοπές:)

Εσείς είστε και κοντά!
Εμείς έχουμε μακρινό ταξείδι! Αλλά θα περάσουμε επιτέλους από τη γέφυρα του Ρίο! :up:
Μην μου πείς οτι θα περάσεις για πρώτη φορα?:lol:

Γιούλη πότε γυρίζεις?

Αχχ διακοπες....αν εχεις και καλη παρεα, ανυπομονεις ακομη περισσοτερο :up:

Πιο εντυπωσιακή είναι βράδυ φωτισμένη:)
Αυτό λέω κι εγώ στο Μάριο αλλά φαγώθηκε να με πείσει ότι τη μέρα είναι πιο ωραία!
Εσείς κατσαριδάκια να φανταστώ μόνο βράδυ την έχετε δει ε? :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back