ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.881 18-08-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα εβγαλα τα λεφτα που ηθελα και δεν υπηρχε λογος να συνεχισω,αλλωστε η συγκεκριμενη δουλεια ηταν εξοντωτικη... Click για ανάπτυξη... Α... εντάξει τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.882 18-08-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι? Δεν τη βλέπω?? Τώρα ήρθε η ώρα να απαιτήσεις νέες φωτό! Click για ανάπτυξη... Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.883 18-08-08 11:22 Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.884 18-08-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Click για ανάπτυξη... Εχεις απόλυτο δίκιο! Αλλωστε το να τον δεις ξαφνικά ολόκληρο "άντρα" θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #21.885 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.886 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Απλα εβγαλα τα λεφτα που ηθελα και δεν υπηρχε λογος να συνεχισω,αλλωστε η συγκεκριμενη δουλεια ηταν εξοντωτικη... Click για ανάπτυξη... Α... εντάξει τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.882 18-08-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι? Δεν τη βλέπω?? Τώρα ήρθε η ώρα να απαιτήσεις νέες φωτό! Click για ανάπτυξη... Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.883 18-08-08 11:22 Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.884 18-08-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Click για ανάπτυξη... Εχεις απόλυτο δίκιο! Αλλωστε το να τον δεις ξαφνικά ολόκληρο "άντρα" θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #21.885 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.886 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι? Δεν τη βλέπω?? Τώρα ήρθε η ώρα να απαιτήσεις νέες φωτό! Click για ανάπτυξη... Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.883 18-08-08 11:22 Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.884 18-08-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Click για ανάπτυξη... Εχεις απόλυτο δίκιο! Αλλωστε το να τον δεις ξαφνικά ολόκληρο "άντρα" θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #21.885 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.886 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.884 18-08-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Click για ανάπτυξη... Εχεις απόλυτο δίκιο! Αλλωστε το να τον δεις ξαφνικά ολόκληρο "άντρα" θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #21.885 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.886 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα η κοπελα εχει δυσκολιες και δεν μπορει να μου βγαλει γιατι οπως μου ειπε μετακομιζει ειναι λιγο αγενες να το απαιτησω Click για ανάπτυξη... Εχεις απόλυτο δίκιο! Αλλωστε το να τον δεις ξαφνικά ολόκληρο "άντρα" θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η Αντα έγραψε: #21.885 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.886 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.886 18-08-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τη βουλα θα την δεις οταν ερθει που θα γραφει πανω στην γουνα του "Ιδιοκτησια του Θοδωρη" σαν τις σταμπες με τα κρεατα Click για ανάπτυξη... Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.887 18-08-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε το τσαμενο το γατακι....να του κανεις καλυτερα ενα τατουαζ στο εσωτερικο του αυτιου....οπως στα αρνια Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο τατουάζ μέσα στο αυτί, είχε ένα σκυλάκι που είχα παλιά με έναν αριθμό αντίστοιχο με το pedigree του... ήταν πριν βγουν τα τσιπάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.888 18-08-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτήν ακριβώς τη κόκκινη σφραγίδα σκεφτόμουν κι εγώ... όπως στα μικρά τα γάλακτος της Νέας Ζηλανδίας! Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.889 18-08-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετσι και αλλιως στη κυριολεξια εισαγωγη κρεατος βιρμανιας δεν κανουμε? Click για ανάπτυξη... Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.890 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου φτιάξω Βιρμανάκι φούρνου με σως από δαμάσκηνο να πάθεις πλάκα! Click για ανάπτυξη... Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η Αντα έγραψε: #21.891 18-08-08 11:31 Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.892 18-08-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Εγραψες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.893 18-08-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πω... πω... τυχερή ήσουν μες την ατυχία σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.894 18-08-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ηρθε η ξαδελφη μου και παραλιγο να χασω τον Αλφι!!!! Αφησε τη πορτα ανοιχτη του σπιτιου - αν ειναι δυνατον- για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια, και οταν μπηκα στη πολυκατοικια επαθα σοκ....τον ειδα μπροστα μου να κοβει βολτες!!! αν ειχε ανοιξει καποιος αλλος τη πορτα της εισοδου, θα μπορουσε να πεταχτει στο δρομο και αντε πιαστον μετα Click για ανάπτυξη... Πωωωω μεγαλο σοκ,να της το διευκρινισεις γιατι δευτερη και τυχερη φορα δεν θα υπαρξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.895 18-08-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να μου διευκρινισεις αν θα ειναι blue-point ή seal-point για να ξερω τι κρασι να φερω Click για ανάπτυξη... Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.896 18-08-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε έχω μπερδευτεί... θα είναι choc. tabby... και θα το μαγειρέψω Νοέμβρη που θα κάνει κρύο... τι λες να πηγαίνει?? Λες καλύτερα να ρωτήσω την εκτροφέα? Click για ανάπτυξη... Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #21.897 18-08-08 11:38 Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.898 18-08-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πιστευω ενα γαλλικο chaton του '67 θα ειναι οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Τους στέλνω τώρα αμέσως e-mail... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.899 18-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1093 1094 1095 1096 1097 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1095 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Αχολιαστο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.900 18-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο τυχερη??ασε που μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε μεσα στο σπιτι,γιατι αυτη εκανε μπανιο και αφησε λεει τη πορτα ανοιχτη για να μπορω να μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια Click για ανάπτυξη... Πάντως ο Άλφι θα τη λάτρεψε τη ξαδέλφη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.