Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.921 18-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ όλοι από κάπου αρχίσαμε!Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.922 18-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως το να εχεις ενα βιρμανακι δεν ειναι μεγαλη απολαυση?Γιατι οι περισσοτεροι μου λενε που ειχαν κατοικιδιο οτι ειναι μεγαλη ευθυνη και μεγαλη σπαταλη χρονου,το εχουν βαλει σκοπο να με βαλουν σε δευτερες σκεψεις Click για ανάπτυξη... Το να έχεις όχι μόνο Βιρμανάκι αλλά ένα οποιοδήποτε ζωάκι που να το θες και να το αγαπάς πολύ, είναι απόλαυση... αλλά σίγουρα έχει και ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και δεσμεύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.923 18-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα να εχεις ενα γατακι - ειδικα ενα βιρμανακι - ειναι πολυ καλο για την ψυχικη σου υγεια και ηρεμια... Η μητερα μου που δεν τα πολυθελει, τωρα τελευταια οταν ερχεται αρχιζει να τα χαιδευει και γενικα να μην γκρινιαζει τοσο πολυ... Click για ανάπτυξη... Την τουμπαρε ο Alfie? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.924 18-08-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.925 18-08-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.926 18-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ όλοι από κάπου αρχίσαμε!Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.922 18-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως το να εχεις ενα βιρμανακι δεν ειναι μεγαλη απολαυση?Γιατι οι περισσοτεροι μου λενε που ειχαν κατοικιδιο οτι ειναι μεγαλη ευθυνη και μεγαλη σπαταλη χρονου,το εχουν βαλει σκοπο να με βαλουν σε δευτερες σκεψεις Click για ανάπτυξη... Το να έχεις όχι μόνο Βιρμανάκι αλλά ένα οποιοδήποτε ζωάκι που να το θες και να το αγαπάς πολύ, είναι απόλαυση... αλλά σίγουρα έχει και ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και δεσμεύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.923 18-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα να εχεις ενα γατακι - ειδικα ενα βιρμανακι - ειναι πολυ καλο για την ψυχικη σου υγεια και ηρεμια... Η μητερα μου που δεν τα πολυθελει, τωρα τελευταια οταν ερχεται αρχιζει να τα χαιδευει και γενικα να μην γκρινιαζει τοσο πολυ... Click για ανάπτυξη... Την τουμπαρε ο Alfie? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.924 18-08-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.925 18-08-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.926 18-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως το να εχεις ενα βιρμανακι δεν ειναι μεγαλη απολαυση?Γιατι οι περισσοτεροι μου λενε που ειχαν κατοικιδιο οτι ειναι μεγαλη ευθυνη και μεγαλη σπαταλη χρονου,το εχουν βαλει σκοπο να με βαλουν σε δευτερες σκεψεις Click για ανάπτυξη... Το να έχεις όχι μόνο Βιρμανάκι αλλά ένα οποιοδήποτε ζωάκι που να το θες και να το αγαπάς πολύ, είναι απόλαυση... αλλά σίγουρα έχει και ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και δεσμεύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #21.923 18-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα να εχεις ενα γατακι - ειδικα ενα βιρμανακι - ειναι πολυ καλο για την ψυχικη σου υγεια και ηρεμια... Η μητερα μου που δεν τα πολυθελει, τωρα τελευταια οταν ερχεται αρχιζει να τα χαιδευει και γενικα να μην γκρινιαζει τοσο πολυ... Click για ανάπτυξη... Την τουμπαρε ο Alfie? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.924 18-08-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.925 18-08-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.926 18-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα να εχεις ενα γατακι - ειδικα ενα βιρμανακι - ειναι πολυ καλο για την ψυχικη σου υγεια και ηρεμια... Η μητερα μου που δεν τα πολυθελει, τωρα τελευταια οταν ερχεται αρχιζει να τα χαιδευει και γενικα να μην γκρινιαζει τοσο πολυ... Click για ανάπτυξη... Την τουμπαρε ο Alfie? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.924 18-08-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.925 18-08-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.926 18-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.925 18-08-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.926 18-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σωστα!! εγω στην αρχη πειραματιστηκα πανω σε χαμστερ!!!!!! μετα σε ινδικα χοιριδια και αργοτερα πανω σε γατες λες μετα να παρω κατι πιο μεγαλο? ας πουμε μια τιγρη ή ενα πανθηρα?? Click για ανάπτυξη... ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.926 18-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι έγινε ένα με το χαλί η μαμά της Άντας μετά απ'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #21.927 18-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Exει τρόπους καλέ το γατί! Click για ανάπτυξη... Ξερει το savoir vivre απεξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.928 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Την τουμπαρε ο Alfie? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε..αφου οταν ερχεται στο σπιτι, αυτος της τριβεται στα ποδια..και τις κανει ''κουτουλιες ''οταν ειναι κοντα στο τραπεζι ή στο καναπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #21.929 18-08-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΄ Κι εγώ είχα ξεκινήσει με χελωνάνια και χάμστερ τώρα που το θυμάμαι... Επίσης ένα καλό πείραμα ήταν για μένα όταν είχα το χάμστερ και πήρα τη πρώτη μου γάτα!! Click για ανάπτυξη... Εχω ακομη καλυτερο πειραμα...γατα, χαμστερ και ινδικα χοιριδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Η Αντα έγραψε: #21.930 18-08-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Γιώργο καλέ που τον βάζεις? Click για ανάπτυξη... Μετα τον Γιωργο ...κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.931 18-08-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μετα τον Γιωργο ...κανενας Click για ανάπτυξη... Το χάος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #21.932 18-08-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το χάος!! Click για ανάπτυξη... Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.933 18-08-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Mπράβο ρε Άντα!! Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.934 18-08-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περασαμε πολυ ομορφα το τριημερο...το ειχαμε και εμεις σαν ζευγαρι αναγκη να ξεφυγουμε απο το αγχος και την καθημερινοτητα που μερικες φορες σε βαραινει ...Γυρισαμε και παλι ερωτευμενοι Click για ανάπτυξη... Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:44 Η Αντα έγραψε: #21.935 18-08-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα λάτρεψε το χωριό μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνουμε όσο συχνά μπορούμε! Εστω κι αν αυτό δεν γίνει ακριβώς έτσι, ο λόγος του με χόρτασε! Click για ανάπτυξη... Ειναι η σκεψη που μετραει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.936 18-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι η σκεψη που μετραει... Click για ανάπτυξη... Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #21.937 18-08-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα είσαι ε? Click για ανάπτυξη... Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #21.938 18-08-08 12:53 Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσυ εισαι χαλαρη αυτη την εβδομαδα? θα φυγεις απο παρασκευη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.939 18-08-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1095 1096 1097 1098 1099 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1097 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ακριβως..γυρισανε οι δυο μου συναδελφοι. Μονο το αφεντικο λειπει, ο οποιος εχει φροντισει απο το πρωι να μας εχει παρει τηλεφωνο να ενημερωθει για τις εκκρεμοτητες Click για ανάπτυξη... Ε... κάτι είναι κι αυτό... Kι εμένα λείπει διακοπές και είμαι χαλαρή... το Σαββατο φεύγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #21.940 18-08-08 13:01 Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λες να πιουμε κανα καφε αυτη την εβδομαδα? οι φιλοξενουμενοι μου φευγουν αυριο για Σεριφο και γυριζουν τη Παρασκευη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.