Birman-maniacs

η Γιουλη στην πρωτη σελιδα δεν ηξερε ακομα να βαζει φωτο στο φορουμ...τι γλυκια νοσταλγια,τοτε που ξεκινησαν ολα ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι μου θύμησες τώρα... μπα σε καλό σου συγκινήθηκα...:(:P:lol:
μη κοιτάς τώρα που είμαι computer expert:cool::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Γιουλη στην πρωτη σελιδα δεν ηξερε ακομα να βαζει φωτο στο φορουμ...τι γλυκια νοσταλγια,τοτε που ξεκινησαν ολα ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
και τωρα ξετσουτσουνισε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι μου θύμησες τώρα... μπα σε καλό σου συγκινήθηκα...:(:P:lol:
μη κοιτάς τώρα που είμαι computer expert:cool::lol:
ε σε ο,τι αφορα το φορουμ εισαι...τωρα στα υπολοιπα,δεν ειμαστε και Βασιλης,τι να κανουμε?αλλα εμεις φοραμε μινι!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αφήνω...θα ξαναμπώ το... βράδυ... ;)
Φιλάκια...

Και εγω,τα λεμε...

Σας αφήνω...θα ξαναμπώ το... βράδυ... ;)
Φιλάκια...
μμμμ καταλαβα,επεστρεψε ο μπαρμπα-Μαριος?καλα κι εγω λεω να δω λιγο αστυνομο Μπεκα...
θα τα ματα-ξανα-πουμε αργοτερα...

Νομίζω οτι βρίσκομαι ακόμα διακοπές και ολο για καφέ πάω:D
Γιούλη ενας μήνας έμεινε:up: Μετά θα ζουλάμε τον erefer:)

Αντα πολύ γέλιο ο Αχμέντ, δεν το είχα ξαναδεί:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=Dp5-VEFJ67k

τοκ τοκ... Αnybody in?? :hmm::(

Κρίμα εχασα το Βασίλη κι ήθελα να του πω ότι θα χρειαστώ και τη βοήθεια του θεικού erefer για να βγάλω κι ένα seal ταμπάκι...

Καλά στη κοσμάρα μου εγώ ε?:lol:

τοκ τοκ... Αnybody in?? :hmm::(

Κρίμα εχασα το Βασίλη κι ήθελα να του πω ότι θα χρειαστώ και τη βοήθεια του θεικού erefer για να βγάλω κι ένα seal ταμπάκι...

Καλά στη κοσμάρα μου εγώ ε?:lol:

Ακομα δεν ηρθε η Σεμελη και τις εχεις βρει μνηστηρες:lol:

Ακομα δεν ηρθε η Σεμελη και τις εχεις βρει μνηστηρες:lol:
Τις μοιραίες γυναίκες πάντα τις περιμένουν οι άντρες...εκείνες δεν περιμένουν ποτέ...:cool:

Τι κάνει ο Πλάτωνας Abdul? Τον φόρτωσες το βραδυνό του?:lol:

Τι κάνει ο Πλάτωνας Abdul? Τον φόρτωσες το βραδυνό του?:lol:

Ο Πλατωνας πιθανοτατα τωρα να χλαπακιαζει κροκετες βλεποντας τηλεοραση αγκαλια με τη Magali,λες να βλεπει TV5?:lol::lol:

Ο Πλατωνας πιθανοτατα τωρα να χλαπακιαζει κροκετες βλεποντας τηλεοραση αγκαλια με τη Magali,λες να βλεπει TV5?:lol::lol:
ο συγκεκριμένος θα απολαμβάνει και το ουισκάκι του μου φαίνεται μαζί με τις κροκέτες έτσι όπως μεγάλωσε πρόωρα:cool::lol:

Παντως ακομα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως στο καλο σοκολατισε στην αρχη και μετα βγηκε μπλε:hmm::hmm:

ο συγκεκριμένος θα απολαμβάνει και το ουισκάκι του μου φαίνεται μαζί με τις κροκέτες έτσι όπως μεγάλωσε πρόωρα:cool::lol:

Θα πω της Magali να του σταματησει την αναπτυξη αλλιως το Σεπτεμβριο θα παρω ενα γαταρο και οχι ενα γατακι:lol:

Θα πινει συγκεκριμενα scotch on the rocks?:lol:

Παντως ακομα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως στο καλο σοκολατισε στην αρχη και μετα βγηκε μπλε:hmm::hmm:
είναι πράγματι απορίας άξιον αυτό... θυμάμαι κι οι δικοί μου εκτροφείς είχαν κάνει λάθος σε μια γέννα στο χρώμα και μετά το διόρθωσαν στο site...φαντάζεσαι... να γράφουν... ουπς... συγνώμη:redface:μας προέκυψε blue αντί για choc!Εχω διαβάσει ότι πολλές φορές περνούν αρκετές εβδομάδες μέχρι να επιβεβαιωθεί το χρώμα τους... πάντως οι έμπειροι εκτροφείς αναγνωρίζουν αμέσως το φύλλο και το χρώμα σε μία εβδομάδα με το άνοιγμα των ματιών...αλλά βέβαια λάθη γίνονται...τα οποία εξακριβώνονται στη πορεία...

Θα πω της Magali να του σταματησει την αναπτυξη αλλιως το Σεπτεμβριο θα παρω ενα γαταρο και οχι ενα γατακι:lol:
θα έχει πλάκα γιατί θα είναι ένα μεγάλο ατσούμπαλο και άγαρμπο γατάκι... λαχταρώ να μας λες ιστορίες όπως η Άντα με το μπουχέσα τον Άλφι της:up:

θα έχει πλάκα γιατί θα είναι ένα μεγάλο ατσούμπαλο και άγαρμπο γατάκι... λαχταρώ να μας λες ιστορίες όπως η Άντα με το μπουχέσα τον Άλφι της:up:

Θα τον παιζω και εγω πολυ οποτε θελει δεν θελει θα βγει σαν τον Alfie:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back