Birman-maniacs

Δεν είναι ακόμα... θα σας πώ όταν συμβεί το ευχάριστο... ;)μη με ρωτήσεις πιο πολλά, θα κάνω επίσημες ανακοινώσεις... :)
Θα περιμένουμε με αγωνία!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ομολγώ πως τον έχω δει καμια 35892395823 φορές αλλά οκ!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μου φαίνεται πολύ λίγο το μπουτζουρωματάκι της και για αυτό είπα μπας και είναι μπλε!!:)Πάντως προς το παρόν παραμένει ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!Μετά μπορεί να μουτζουρωθει παραπάνω!!:P:P:P
ναι τα μωρά τάμπυς αργούν πολύ να αναδείξουν το χρώμα τους που εγώ λατρεύω κι εσύ όχι (μικρή μου αδελφούλα):P μπορεί να τους πάρει και 18 μήνες!!! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Ισπανίδα φίλη σου έφυγε? :hmm:

οταν κάποτε δε συναντηθήκαμε με μια θαλάσσια χελώνα που ήταν τεράστια... κατ....θηκα από το φόβο μου!:(:lol:
Ξέρεις πως δαγκώνουν αυτές???Μπορεί να φαίνονται ακίνδυνες αλλά έτσι και σε δαγκώσουν ουφ...Ποάει πολύ..Φαντάσου είχα χαλωνάκια και καμιά φορά μαθαίνοτας τους να τρώνε από τα χέρια μου με δάγκωναν και πονάει ρε σύ!!!!:lol::lol::lol::lol:Πάντως πολύ σε ζηλεύω!!!:)

ναι τα μωρά τάμπυς αργούν πολύ να αναδείξουν το χρώμα τους που εγώ λατρεύω κι εσύ όχι (μικρή μου αδελφούλα):P μπορεί να τους πάρει και 18 μήνες!!! :blink:
Έτσι είναι στα γούστα τα αδερφάκια διαφέρουν;)...ΟΧΙ! ΔΕΝ έχει σημασία η ηλικία μεγάλη μου αδερφούλα!!:lol::lol::lol::lol:Τα γούστα παραμένουν ίδια!!!:P

18 ολόκληρους μήνες????:confused::confused::blink::blink:Για δες!!!Πςςςςς δηλαδή ερωτεύομαι ένα τάμπυ για 18 μήνες και μετά το χωρίζω???:blink::blink:

Ξέρεις πως δαγκώνουν αυτές???Μπορεί να φαίνονται ακίνδυνες αλλά έτσι και σε δαγκώσουν ουφ...Ποάει πολύ..Φαντάσου είχα χαλωνάκια και καμιά φορά μαθαίνοτας τους να τρώνε από τα χέρια μου με δάγκωναν και πονάει ρε σύ!!!!:lol::lol::lol::lol:Πάντως πολύ σε ζηλεύω!!!:)
Ναι ε?? :hmm:Παντως εν ψυχρώ δεν σε δαγκώνουν μόνο όταν τους δώσεις ίσως όπως είπες τροφή απ΄το χέρι σου...

η Ισπανίδα φίλη σου έφυγε? :hmm:
Φεύγει το μεσημέρι και εγώ έχω να περιένω το τηλ στο νέο σπίτι..Τώρα κοιμάται μέσα στων γονιών μου!!!Αντε να δούμε!!!Νυστάζω απίστευτα αλλά κάνω υπομονή μέχρι να γυρίσω από τις δουλειές!!!:happy:

Ναι ε?? :hmm:Παντως εν ψυχρώ δεν σε δαγκώνουν μόνο όταν τους δώσεις ίσως όπως είπες τροφή απ΄το χέρι σου...
Μια φορά πήγα να της χαιδέψω το κεφαλάκι(πάντα ήθελα κατοικίδιο...:redface::redface::redface:αλλά λόγω γονιών πήρα χελωνάκια:redface::redface:)και νόμιζε ότι είχα φαι στο χέρι μου και μου έριξε μια δαγκωματιά!!!!!Απαπα!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα!!!!!!! 2 μερες πριν την αδεια μου....... :up:

Τον πάω κι εγώ μη σκάς:cool:
Αντε βρε.. θα φτιάξουμε περίπτερο Birmaniacs... με σήμα ένα τεράστιο γούνινο τσουτσούνι... θα κάνουμε χαβαλέ... ακους εκεί δεν έχεις χρόνο:P
Τι κολλημα ειχατε χτες με το τσουτσουνι του μικρου??? αχχ θα τον κομπλαρετε το μικρουλι και δεν θα του κανει κουκου!!!! :blink:

Τι κολλημα ειχατε χτες με το τσουτσουνι του μικρου??? αχχ θα τον κομπλαρετε το μικρουλι και δεν θα του κανει κουκου!!!! :blink:
Καλέ πλάκα κάνουμε! :P:lol:

Αντα στη σελ. 2240 κάτι σου έχω βάλει να δεις!;)

Μου φαίνεται πρέπει να παω στο νέο σπίτι α περιμένω τον ΟΤΕ τώρα..Σας χαιρετώ προς το παρόν...!!!!Φιλάκια!!

Καλημέρα...Επιστροφή στην πραγματικότητα αλλά οκ...Το αντέχουμε!!Πρέπει να πω τα εξής:

Άντα έγραψες με το πετ σοπ!!!!!!!!!!Πήρα σήμερα, ο τύπος μένει Νέο Ηράκλειο οπότε όταν θέλουμε κάτι κλείνουμε και ραντεβού και μας έρχεται!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:D
Αληθεια?? τελεια ...θα παω σημερα για ανεφοδιασμο και θα τον ρωτησω λεπτομερειες :up::up:

Αληθεια?? τελεια ...θα παω σημερα για ανεφοδιασμο και θα τον ρωτησω λεπτομερειες :up::up:
Αν περνάς καλώς!!!Αν πάλι βαριέσαι πάρε τηλ..Εγώ τον έκλεισα για τις 6!!!Πήρα την 4κιλη!!!Α!!!Και είναι και νέος μαλλον γιατί άκουγα την μουσική μου από το τηλ!!!Καλό παιδί φαίνεται!!!:redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Αντα πήγα στο Pet city χθες και πήρα ένα σαμαράκι αλλά είναι μεγάλο... δεν είχε μικρούλι για γατούλες... θα πάω να το αλλάξω σήμερα με τροφή... δεν ρωτάς σ'αυτόν μήπως έχει μικρούλι? Θα πάω να ρωτήσω βέβαια και στο Pet stop...

Αντα βρήκα το ιδανικό γατόδεντρο για σένα!!
Πάνω πάνω στο κατάρτι θα κάθεται η pisu που της αρέσουν τα ψηλά και είναι μικρούλα και στη βαρκούλα ο Άλφι ο καπετάνιος για να απλώνεται άνετα!! ;):up::lol:

10226_1.jpg
Οι γατοπειρατες της καραιβικης....:blink: Το αλλο στο carefour δεν το ειδα, και εχω και προσφατα.....βεβαια ειδα κατι αλλο στο σουπερ μαρκετ που κοπανουσα το κεφαλι μου στον τοιχο....μια αυτοματη ταιστρα.Ποσο ειπαμε την εχει το πετ σοπ ? 110 €? ε στο carefour την εδινε 20 €!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρ της ειχα ηδη πει της ξαδλεφης μου να μου τη φερει απο αμερικη με 50 δολαρια που τη βρηκε :(

Αν περνάς καλώς!!!Αν πάλι βαριέσαι πάρε τηλ..Εγώ τον έκλεισα για τις 6!!!Πήρα την 4κιλη!!!Α!!!Και είναι και νέος μαλλον γιατί άκουγα την μουσική μου από το τηλ!!!Καλό παιδί φαίνεται!!!:redface::redface::redface::lol::lol::lol:
Mπορεί αν πας και σε δει... να σου κάνει και καμιά ακόμα πιο special τιμη!:P:lol:

Αντα πήγα στο Pet city χθες και πήρα ένα σαμαράκι αλλά είναι μεγάλο... δεν είχε μικρούλι για γατούλες... θα πάω να το αλλάξω σήμερα με τροφή... δεν ρωτάς σ'αυτόν μήπως έχει μικρούλι? Θα πάω να ρωτήσω βέβαια και στο Pet stop...
Μα στο pet stop θα παω.......αν θυμαμαι καλα απο εκει το πηρα, ή μηπως απο το carefour? :hmm:οχι οχι απο νεα ερυθραια, ενας που λεγεται Pluto.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back