Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Ο Costis έγραψε: #23.481 05-09-08 23:37 Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Η katerina10: #23.482 05-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Ο Costis έγραψε: #23.483 05-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.484 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Κωστή μου απλά δεν γνωρίζεις...Υπάρχει φιλοζωικός όμιλος στην Ν.Φιλαδέλφεια και εδώ που είμαι στο Ν.Ηράκλειο υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν στο να είναι καλά τα αδεσποτα και να τα στειρώνουν...Μάλιστα μια κοπέλα μένει απέναντι από το σπιτι των γονιών μου και είναι πολύ καλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.485 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Click για ανάπτυξη... Τον Μάιο τα πήρα βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Ο Costis έγραψε: #23.486 05-09-08 23:49 Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:44 Η katerina10: #23.482 05-09-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Ο Costis έγραψε: #23.483 05-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.484 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Κωστή μου απλά δεν γνωρίζεις...Υπάρχει φιλοζωικός όμιλος στην Ν.Φιλαδέλφεια και εδώ που είμαι στο Ν.Ηράκλειο υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν στο να είναι καλά τα αδεσποτα και να τα στειρώνουν...Μάλιστα μια κοπέλα μένει απέναντι από το σπιτι των γονιών μου και είναι πολύ καλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.485 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Click για ανάπτυξη... Τον Μάιο τα πήρα βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Ο Costis έγραψε: #23.486 05-09-08 23:49 Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Ο Costis έγραψε: #23.483 05-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.484 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Κωστή μου απλά δεν γνωρίζεις...Υπάρχει φιλοζωικός όμιλος στην Ν.Φιλαδέλφεια και εδώ που είμαι στο Ν.Ηράκλειο υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν στο να είναι καλά τα αδεσποτα και να τα στειρώνουν...Μάλιστα μια κοπέλα μένει απέναντι από το σπιτι των γονιών μου και είναι πολύ καλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.485 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Click για ανάπτυξη... Τον Μάιο τα πήρα βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Ο Costis έγραψε: #23.486 05-09-08 23:49 Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.484 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Κωστή μου απλά δεν γνωρίζεις...Υπάρχει φιλοζωικός όμιλος στην Ν.Φιλαδέλφεια και εδώ που είμαι στο Ν.Ηράκλειο υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν στο να είναι καλά τα αδεσποτα και να τα στειρώνουν...Μάλιστα μια κοπέλα μένει απέναντι από το σπιτι των γονιών μου και είναι πολύ καλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.485 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Click για ανάπτυξη... Τον Μάιο τα πήρα βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Ο Costis έγραψε: #23.486 05-09-08 23:49 Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!! Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία? Click για ανάπτυξη... Κωστή μου απλά δεν γνωρίζεις...Υπάρχει φιλοζωικός όμιλος στην Ν.Φιλαδέλφεια και εδώ που είμαι στο Ν.Ηράκλειο υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν στο να είναι καλά τα αδεσποτα και να τα στειρώνουν...Μάλιστα μια κοπέλα μένει απέναντι από το σπιτι των γονιών μου και είναι πολύ καλή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:46 Η katerina10: #23.485 05-09-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Click για ανάπτυξη... Τον Μάιο τα πήρα βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Ο Costis έγραψε: #23.486 05-09-08 23:49 Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!! Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως Click για ανάπτυξη... Τον Μάιο τα πήρα βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Ο Costis έγραψε: #23.486 05-09-08 23:49 Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η katerina10: #23.487 05-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες να πάρεις γατάκι στα 25 σου? Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!! Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Ο Costis έγραψε: #23.488 06-09-08 00:00 Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η katerina10: #23.489 06-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!! Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα.. Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!! Το μετάνιωσες? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο Costis έγραψε: #23.490 06-09-08 00:37 Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:47 Η katerina10: #23.491 06-09-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο! Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου? Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.? Click για ανάπτυξη... Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:53 Ο Costis έγραψε: #23.492 06-09-08 00:53 Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια!!! 123? Βιλα νοικιάσατε? χD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:00 Η katerina10: #23.493 06-09-08 01:00 Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Costis έγραψε: #23.494 06-09-08 01:15 Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των γατιών σου!! xDDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.495 06-09-08 19:11 Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλησπέρα....χαθήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο Costis έγραψε: #23.496 06-09-08 19:16 Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hey... τι κάνετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.497 06-09-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Hey... τι κάνετε??? Click για ανάπτυξη... Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.498 06-09-08 19:20 Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.499 06-09-08 19:30 πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1173 1174 1175 1176 1177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1175 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πάλι μόνη μου μ'αφήσατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Ο Costis έγραψε: #23.500 06-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου το θυμίζεις τώρα? Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!! πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω χάσει όλα τα κελεπούρια!! Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου , σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι? Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται! εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.