Birman-maniacs

Αλήθεια? Νομιζα ότι στην περιοχή μου δεν υπάρχουν πραγματικοί φιλόζωοι!!

Παρεπιπτόντως, πότε πήρες τα γατάκια σου? Σε τί ηλικία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα πήρα 1,5 μηνων..Πρέπει να τα παίρνεις μετά τους 2 μήνες αλλά ήταν δύσκολο να μην τα πάρω..όχι μόνο στο μέρος γινόταν πανικός από γατάκια και γάτες αλλά είδατα φατσάκια τους και δεν κρατιόμουν!!!:D

Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!!:redface:

Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως :lol::lol::lol:

Κωστή μου απλά δεν γνωρίζεις...Υπάρχει φιλοζωικός όμιλος στην Ν.Φιλαδέλφεια και εδώ που είμαι στο Ν.Ηράκλειο υπάρχει μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν στο να είναι καλά τα αδεσποτα και να τα στειρώνουν...Μάλιστα μια κοπέλα μένει απέναντι από το σπιτι των γονιών μου και είναι πολύ καλή...:)

Εννοώ εσύ τι ηλικία είχες!!!:redface:

Σε καταλαβαίνω πάντως.. είναι γλύκες όντως :lol::lol::lol:
:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:
Τον Μάιο τα πήρα βρε...:lol::lol::lol::lol:

Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες
να πάρεις γατάκι στα 25 σου?
Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!!

Συγγνώμη και όλη σου την ζωή ήσουν καταπιεσμένη και κατάφερες
να πάρεις γατάκι στα 25 σου?
Αξια!!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!!
Για να είμαι ειλικρινής...Επειδή ήμασταν και 5 ατομα στο σπίτι ...δεν πήγαινε και ενα ζωακι..Έτσι πήρα χελωνάκια στα 20 μου..Τα μαθαινα να τρώνε από το χέρι μου φαντάσου(δεν πάει τώρα στην χελώνα να τρώει από το χέρι)και μετά μου ψόφισαν γιατί μια βλακεία που τους αγόρασα από ΠΕΤ ΣΟΠ έβγαλε σκουλίκια μεσα στο νερό και μολύνθηκαν πολύ..Ελπίζω απλά να μην υπέφεραν..:(:(Τεσπα, δεν ξαναήθελα τέτοιο πράγμα..και σταμάτησα για λίγο αρκέστηκα στα γατιά της γειτονιάς και στον σκύλο του απέναντι..Αλλά δεν άντεχα...Και τους έπιασα τους μίλησα και μου είπαν οκ να παρω..ΚΑι όταν πήρα τότε κατάλαβα ότι εννοούσαν να πάρωμόνο για το δωμάτιο μου..ΕΛΕΟΣ!!:mad::mad:Μετά πήρα την απόφαση να φύγω από το σπίτι..Δεν θα μπορούσα με τέτοια ευθύνη να τα έχω κλεισμένα σε ένα δωμάτιο...:|

Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!!
Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα..

Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!!
Το μετάνιωσες?

Μόνο για το δωμάτιό σου???? Χριστέ μου!!!
Και μετά έλεγα ότι μόνο εγώ έχω τέτοια προβλήματα..

Καλά έκανες και έφυγες!! Μπράβο σου!!
Το μετάνιωσες?
Δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσω...καθώς ακόμα δεν έχω φύγει..αν είναι και πάει κατι στραβά με την συγκατοίκηση με βλέπω να νοικιάζω δικό μου σπίτι..(Αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για εμένα γιατί φοβάμαι ακόμα και σε αυτήν την ηλικία να μείνω μόνη μου:redface::redface::redface:)Αλλά ενώ έλεγα όσο έλειπαν οι δικοί μου ταξίδι ότι όλα είναι ωραία στο τωρινό μου σπίτι και ότι δεν θέλω να φύγω, όταν γύρισαν ξαναέζησα τους λόγους που θέλω να πάω αλλού.Το μόνο θέμα είναι ότι μέχρι τότε(σε μια βδομάδα)θα κοιμάμαι στον καναπε για να τους αφήνω ελευθερους μωρέ κριμα είνια στο κλουβάκι(γιατι γάτα στο δωμάτιο που κοιμάσαι=μηδέν ύπνος)

Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο!

Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου?
Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.?

Αλήθεια? Δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς?? χαχαχ Τέλειο!

Δηλαδή τόσο καιρό τα γατάκια ζουν μονο στο δωμάτιο σου?
Θα νοικιάσεις ή θα μείνεις στο αγόρι σου ΄π.χ.?
Έχουμε ήδη νοικιάσει με την καλύτερη μου φιλη ένα σπίτι ..Τα γατάκια έχουν δει το υπόλοιπο σπιτι των δικών μου αλλά για λίγες μέρες..Όποτε λείπουν τα αφήνω ως και τον διαδρομο αλλά μόνο αυτό..Στο άλλο σπίτι θα έχουν 123 τμ για να τρέχουν ασταμάτητα...:):)

Τέλεια!!!
123? Βιλα νοικιάσατε? χD

Το μόνο σπίτι που μας άρεσε και το πιο φτηνό ήταν και το πιο ΜΕΓΑΛΟ!!!!Απίστευτο αλλά αν το έχει το κάρμα σου...Να δουμε και πως θα πάει...

Πολύ τυχερές είστε!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

Τα λέμε αύριο πάω για νανιιιιιιιιιιιιιιι!! Φιλιά στα μουσούδια των
γατιών σου!! xDDD

Kαλησπέρα....χαθήκαμε...

Hey... τι κάνετε???

Hey... τι κάνετε???
Το απόγευμα του Σαββατου είναι τέλειο:up:....ρώτα με την ίδια ώρα αύριο που δουλεύω τη Δευτέρα...ειδικά μετά από 2 εβδομάδες άδεια...:(

Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? :hmm:

πάλι μόνη μου μ'αφήσατε...:(:(:(

Κωστή, τι έκανες με εκείνο το ημίαιμο σιαμεζάκι?? :hmm:

Γιατί μου το θυμίζεις τώρα?:|
Αν με άφηναν ειλικρινά , μπορεί να πήγαινα και με
τα πόδια στην Θεσ/νίκη να το πάρω!!
πολύ φοβάμαι ότι όταν τελικά θα με αφήσουν , θα έχω
χάσει όλα τα κελεπούρια!!:mad:

Δεν μου λές , όταν ζευγαρώσεις την γατούλα σου ,
σε κάποιους μήνες, θα πουλήσεις κάποιο γατάκι?:redface:
Γιατί θα έχω μαζέψει αρκετά μέχρι τότε και θα με έχουν
αφήσει λογικά να πάρω!! Και απο εξωτερικό δεν γίνεται!
εεε?:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back