geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό![]()
Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων..
Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ από την Πέμπτη ξεκινάω το σχολείο...
Και δεν θα έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για internet!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
Τι ταξη θα πας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό![]()
Και γώ θέλω

Γιατί δεν παίρνει chocolate point??

Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!!

Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά?
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναιιιιιιιιι...!
Μόνο που εγώ δεν έχω γάτα προς το παρόν.....![]()
Ουτε κι εγω εχω....

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι ταξη θα πας;
Θα πάω 2α λυκείου..

Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο
δικό σου δεν είναι?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες...Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων..Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα...
![]()
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γώ θέλω
Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!!![]()
Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο!
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου..
Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο..
anyway..
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες...
:cry::cry:Αλήθεια;.................
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!!Και γώ θέλω
Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!!![]()

Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά....
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο εξωτερικό??

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω 2α λυκείου..
Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο
δικό σου δεν είναι?
Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια......
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο!
Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου..
Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο..
anyway..
Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω??:cry::cry:Αλήθεια;.................

θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!!

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο...![]()
Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόρασηΓιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!!![]()

Φιλιά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool