geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο geo_ttc έγραψε: #23.521 06-09-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό Click για ανάπτυξη... Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο geo_ttc έγραψε: #23.522 06-09-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ από την Πέμπτη ξεκινάω το σχολείο... Και δεν θα έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για internet!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp Click για ανάπτυξη... Τι ταξη θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Costis έγραψε: #23.523 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό Click για ανάπτυξη... Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο geo_ttc έγραψε: #23.524 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναιιιιιιιιι...! Μόνο που εγώ δεν έχω γάτα προς το παρόν..... Click για ανάπτυξη... Ουτε κι εγω εχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Ο Costis έγραψε: #23.525 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ταξη θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.526 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό Click για ανάπτυξη... Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο geo_ttc έγραψε: #23.522 06-09-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ από την Πέμπτη ξεκινάω το σχολείο... Και δεν θα έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για internet!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp Click για ανάπτυξη... Τι ταξη θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Costis έγραψε: #23.523 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό Click για ανάπτυξη... Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο geo_ttc έγραψε: #23.524 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναιιιιιιιιι...! Μόνο που εγώ δεν έχω γάτα προς το παρόν..... Click για ανάπτυξη... Ουτε κι εγω εχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Ο Costis έγραψε: #23.525 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ταξη θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.526 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Εγώ από την Πέμπτη ξεκινάω το σχολείο... Και δεν θα έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για internet!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp Click για ανάπτυξη... Τι ταξη θα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Costis έγραψε: #23.523 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό Click για ανάπτυξη... Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο geo_ttc έγραψε: #23.524 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναιιιιιιιιι...! Μόνο που εγώ δεν έχω γάτα προς το παρόν..... Click για ανάπτυξη... Ουτε κι εγω εχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Ο Costis έγραψε: #23.525 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ταξη θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.526 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι άλλα παιδιά δεν έχουν αλλά περιμένουν... π.χ. ο θοδωρής που είναι 18 θα πάει στις 28 του μήνα στη γαλλία να φέρει έναν όμορφο μπλε βιρμανό Click για ανάπτυξη... Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο geo_ttc έγραψε: #23.524 06-09-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναιιιιιιιιι...! Μόνο που εγώ δεν έχω γάτα προς το παρόν..... Click για ανάπτυξη... Ουτε κι εγω εχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Ο Costis έγραψε: #23.525 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ταξη θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.526 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ναιιιιιιιιι...! Μόνο που εγώ δεν έχω γάτα προς το παρόν..... Click για ανάπτυξη... Ουτε κι εγω εχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Ο Costis έγραψε: #23.525 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ταξη θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.526 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Τι ταξη θα πας; Click για ανάπτυξη... Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.526 06-09-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Αχ.... μη λες για ταξιδια στο εξωτερικο... Ειδικα για αυτο το σκοπο!! Βλεπεις δεν εχω κλεισει ακομα τα δεκαοχτω και χρειαζομαι ετος απο χρημα υπογραφη γονεων.. Και οι γονεις μου δεν ειναι ανθρωποι που θα με αφηναν να παω εξωτερικο για μια γατα... Click για ανάπτυξη... εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο geo_ttc έγραψε: #23.527 06-09-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... Και τα δυο φυλα ειναι τελεια! Εξαρταται ομως απο την προσωπικοτητα καθε γατας η οποια δεν εχει φυλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:44 Ο Costis έγραψε: #23.528 06-09-08 20:44 ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Ο geo_ttc έγραψε: #23.529 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εντάξει μωρέ τους καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύεις ακόμα... θα σε βολέψουμε από Ελλάδα εσένα... αλλά θέλει χρόνο...περιμένουμε όπως σου είπα πολλές γάτες από έξω αλλά του χρόνου μετά το καλοκαίρι θα έχουμε γέννες... Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Αλήθεια;................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.530 06-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Και γώ θέλω Γιατί δεν παίρνει chocolate point?? Eμαθα και χρωματισμούς τρομάρα μου!! Παιδιά , άσχετο, ποιο χαδιάρικα είναι τα αρσενικά η τα θυληκά? Click για ανάπτυξη... πήγαινε για choc point αλλά του προέκειψε μπλε... γιατί δεν φαινόταν καλά στην αρχή... θα τον πει Πλάτωνα και είναι κουκλί!!! Πιο χαδιάρικα και πιο καλόκαρδα είναι συνήθως είναι τα αρσενικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο Costis έγραψε: #23.531 06-09-08 20:46 Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη , θα με βοηθήσεις στο μέλλον να βρώ ένα βιρμανάκι χωρίς να χρειαστεί να πάω στο εξωτερικό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Ο geo_ttc έγραψε: #23.532 06-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Θα πάω 2α λυκείου.. Εσύ δεν έχεις γάτο? Αυτός στην φώτο δικό σου δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Δικος μου Ηταν...:cry: Δεν ειναι κοντα μας πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Ο geo_ttc έγραψε: #23.533 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: ΧΑΧαχαχαχα είδα στο profile σου ότι έχεις ένα κουνέλι νάνο! Εχω κ εγώ!! Το δικό μου όμως μισεί να το αγκίζουν , πολύ νευρόσπασμα ρε παιδί μου.. Δεν εξημερώνεται με τίποτα το άτιμο.. anyway.. Click για ανάπτυξη... Το δικο μου αν αρχισεις να το χαιδευεις και καποια στιγμη σταματησεις ερχεται μονο του και τριβεται στα χερια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.534 06-09-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: :cry::cry:Αλήθεια;................. Click για ανάπτυξη... με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? θα βοηθήσω όσο μπορώ, όποιον πραγματικά θέλει πολύ ένα γατάκι κι είναι έτοιμος να το υιοθετήσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Ο geo_ttc έγραψε: #23.535 06-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με τέτοιο βλέμα μπορώ να σου αντισταθω?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Ο geo_ttc έγραψε: #23.536 06-09-08 20:52 Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.537 06-09-08 20:52 Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Ο geo_ttc έγραψε: #23.538 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγόρια σας χαιρετώ ετοιμάζομαι για τη βραδινή μου έξοδο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!! Καλα να περασεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.539 06-09-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1175 1176 1177 1178 1179 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1177 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Γιούλη στην αρχικη σελιδα σε εχει ως το πιο ενεργο μελος. Παλι διάσημη εγινες!! Click για ανάπτυξη... ναι... διάσημη για άλλη μια φορά... εκτός από τη τηλεόραση Φιλιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο geo_ttc έγραψε: #23.540 06-09-08 20:56 Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον..... την κανω κι εγω σιγα-σιγα..... Bye Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.