Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnie
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να αγοράσω μια γάτα Βιρμανίας ως δώρο στην κοπέλα μου που της αρέσουν πολύ. Θέλω κάποιες πληροφορίες που μάλλον θα υπάρχουν στο παρόν thread αλλα είναι πολλές σελίδες και δεν θα μπορέσω να βρω εύκολα αυτό που θέλω.
Κατ' αρχήν διάβασα πως είναι προτιμότερο να αγοραστεί απο εκτροφεία του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πείτε λίγο την διαδικασία αγοράς της γάτας απο εκει [τον τρόπο επικοινωνιας μαζί τους, την διαδικασία πληρωμής κτλ]
Μάλλον θα πρέπει να πάω εγω εκει υποθέτω.
Επίσης αν έχετε υπ'οψην σας πού θα βρω να αγοράσω birman στην Ελλάδα παρακαλώ δώστε link.
Παρακαλώ οσοι γνωρίζουν ας μου πουν.
Μιλάω για μικρό γατάκι {τιμή;;;}
Σας ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σε κατατοπισουν καλυτερα τα παιδια που εχουν παραγγειλει ήδη μωρά,αλλα απο οσο ξερω δεν υπαρχουν εκτροφεια στην Ελλαδα.Θα πρεπει να μπεις σε λιστα αναμονης αν δεν υπαρχει ο χρωματικος συνδυασμος που ψαχνεις,και να πας ο ιδιος να το παραλαβεις φυσικα.Τι χρωμα θα σε ενδιεφερε;Η τιμη εξαρταται απο το εκτροφειο,καθως κι απο το συνδυασμο και την "κατηγορια" του μικρου.Τα παιδια γνωριζουν και αρκετα καλα εκτροφεια και ποια γατακια υπαρχουν διαθεσιμα γιατι αρκετοι αγορασαν και περιμενουν να παραλαβουν τα μικρα τους.

Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σε ενδιέφερε?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ποιο λες βρε Κωστη;Αυτο που κλειδωθηκε η αγγελια του γιατι ψαχνουν τους δικους του;Ειναι και μεγαλη η γατουλιτσα αυτη νομιζω αν θελει μωρο.Μας βαζεις το λινκ;Χαρίζεται ένα γατάκι Βιρμανίας με Σιάμ! Ειναι κουκλί!
Θα σε ενδιέφερε?
Johnie
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα και καλωσηρθες!
Θα σε κατατοπισουν καλυτερα τα παιδια που εχουν παραγγειλει ήδη μωρά,αλλα απο οσο ξερω δεν υπαρχουν εκτροφεια στην Ελλαδα.Θα πρεπει να μπεις σε λιστα αναμονης αν δεν υπαρχει ο χρωματικος συνδυασμος που ψαχνεις,και να πας ο ιδιος να το παραλαβεις φυσικα.Τι χρωμα θα σε ενδιεφερε;Η τιμη εξαρταται απο το εκτροφειο,καθως κι απο το συνδυασμο και την "κατηγορια" του μικρου.Τα παιδια γνωριζουν και αρκετα καλα εκτροφεια και ποια γατακια υπαρχουν διαθεσιμα γιατι αρκετοι αγορασαν και περιμενουν να παραλαβουν τα μικρα τους.![]()
Kάτι τέτοιο:
Δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο ή οχι το χρώμα για την ράτσα αυτή.
Οι τιμές διαβάζω οτι κυμαίνονται απο 300 εως 600 περίπου, έτσι;
Τον Νοέμβριο θα πάω Ισπανία. Γνωρίζεις κάποιο εκτροφείο για εκει {Μανδρίτη};
Σε ευχαριστώ πολύ που βοηθάς γιατί είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα. Φροντίζω βέβαια δυο γάτες.
Johnie
Νεοφερμένο μέλος
Χαρίζεται ένα γατάκι Βιρμανίας με Σιάμ! Ειναι κουκλί!
Θα σε ενδιέφερε?
Δώσε λινκ.
Θέλει μικρό γατάκι απο οτι εχω καταλάβει αλλά ας δούμε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι μικρό !!2-3 μηνών!
μισό να βρω λινκ
moukelis
Επιφανές μέλος
Johny τα εκτροφεια που δινουν λινκ στο birman.gr ειναι απο Ιταλια,Γερμανια και Αγγλια.Σε βολευει καποιο;
Johnie
Νεοφερμένο μέλος
Α αρα θες seal point.Αγοράκι ή κοριτσακι;Επισης,θα το θες και για αναπαραγωγη,ή για κατοικιδιο;(εχει διαφορα στην τιμη,γι'αυτο σε ρωταω)
Aρσενικό.
Για κατοικίδιο. Οταν λες αναπαραγωγή εννοείς για οικονομική εκμετάλλευση των μωρών που θα κάνει μετά;
Τα στειρώνουν μήπως; Εξήγησε μου την διαφορά τιμής αν θέλεις.
Johnie
Νεοφερμένο μέλος
Α,το ραγκντολακι λες...Ναι μπορει να του αρεσει ποτε δεν ξερεις.
Johny τα εκτροφεια που δινουν λινκ στο birman.gr ειναι απο Ιταλια,Γερμανια και Αγγλια.Σε βολευει καποιο;
Αν πρέπει να πάω εκει οχι.
Τα μόνα ταξίδια που εχω φέτος είναι Αίγυπτο τον Οκτώβρη και Ισπανία τον Νοέμβρη.
Δεν υπάρχει άκρη για να μην πηγαίνω;;;
Αλλά μαλακία είπα. Είναι δυνατόν να τα στελνουν;
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος σε αγόνες και τα Show Quality που έχουν
και πέντιγκρι και μπορούν να συμμετάσχουν και σε αγώνες..
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρώτα την κοπέλα σου απ'έξω απ'έξω άν θα της άρεσε
μια σιαμεζούλα!
Είναι σαν βιρμανίας με κοντή τρίχα!!

Johnie
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατάκια που ειναι pet ειναι πιο φτηνα,και τα δινουν στειρωμενα.Δεν εχουν τιποτα λιγοτερο απο τα υπολοιπα γατακια,απλα μπορει καποιο απο τα χαρακτηριστικα τους να μην ειναι τελειο,π.χ.το λευκο τους γαντακι δεν ειναι στο σωστο μηκος.Στις χωρες που μου λες ολο και κατι θα βρεις,απλα δεν ξερω καποιο δοκιμασμενο.Τα καλα εκτροφεια δε στελνουν τα γατακια,θα πρεπει να πας να το παραλαβεις.Εκτος αν συμβιβαστεις με σιαμ...που μπορεις να βρει κι εδω.
Mmm καλή λύση και οι Σιάμ γάτες.
Αν είναι εύκολο να βρω στην Ελλάδα τότε με διευκολύνει.
Είναι πιο ακριβές απο τις Birman;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool