Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σιγα να μην σκεφτομουν αυτο..την Πισου θα την κλεισω σε ενα δωματιο γιατι φοβαται, οσο για τον Αλφι μαλλον θα τον αφησω να κυκλοφορει ελευθερος αναμεσα μας......και ας εχω μερικες τρελες που τον φοβουνται!!Ααααααααααααααααααααα!!!!Έχω ήδη δύο!!!!!!!!Μην σκέφτεσαι αυτό που νομίζω πονηρούλα!!!!Έχω και έναν ιδιοκτήτη που ακόμα δεν ξέρει καν για τα 2!!!Φαντάσου μια μέρα να δει 4!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Μου αρέσει οταν με λένε αποτυχημένοΝαι όλοι οι αποτυχημένοι στο χιούμορ τα ίδια λενε...
Εμένα μου λες???Ασε άσε πολύ κουβάλημα και κουραση...![]()
Νιώθω την ανάγκη να γίνω ακόμα καλύτερος
Ευχαριστώ λοιπόν Κατερίνα

erefer
Διάσημο μέλος
Ναί βρήκα ΠεριστέριΒρηκες σπιτι Βασιλη?![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Ελα μωρέ σιγά, δεν έχει ΙΚΑ?Ααααααααααααααααααααα!!!!Έχω ήδη δύο!!!!!!!!Μην σκέφτεσαι αυτό που νομίζω πονηρούλα!!!!Έχω και έναν ιδιοκτήτη που ακόμα δεν ξέρει καν για τα 2!!!Φαντάσου μια μέρα να δει 4!!!!
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μπραβο!! ποτε με το καλο θα μπειτε? ποσα δωματια εχει? οροφο ? παρκινγκ?Ναί βρήκα Περιστέρι![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σιγα να μην σκεφτομουν αυτο..την Πισου θα την κλεισω σε ενα δωματιο γιατι φοβαται, οσο για τον Αλφι μαλλον θα τον αφησω να κυκλοφορει ελευθερος αναμεσα μας......και ας εχω μερικες τρελες που τον φοβουνται!!![]()

ΚΑλά θα τις κανεις..Ακου φοβούνται τα ζωάκια..!!!
Με την ισπανιδα που πραγματικά φοβοταν τα γατακια μου περασα χαλια και πήγαινα όλο σε φιλουσ μου...Δεν περασα ασχημα αλλα ηθελα να μεινω και με τα παιδια μου λίγο όχι μονο καποιες ΄ωρες...
Τέσπα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Α ωραία..οποτε αν ο ιδιοκτητης μου πει "γιατι δεν μου το ειπες"θα του πω"ούτε η Αντα το έχει πει στον ιδιοκτητη της"χαχαχααχαΑ! ουτε ο ιδιοκτητης μου ξερει οτι εχω δυο!! χι χι Αλλά μονο μια...![]()

Τι με εχει πιασει καλε τώρα..όλο βλακειες λέω..Είναι δικαιωμα μας πάντως Αντα!!!
erefer
Διάσημο μέλος
Εχθές πήραμε το κλειδί αλλά δεν εχουμε κοιμηθεί ακόμα εκείΜπραβο!! ποτε με το καλο θα μπειτε? ποσα δωματια εχει? οροφο ? παρκινγκ?![]()

Είναι στον 1ο όροφο 70τμ και εχει ενα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι και ενα μικρό χολ
Πάρκινγκ εχει στο δρόμο
Δεν θα μείνω για πολλά χρόνια σε αυτό το σπίτι, οπότε κοιτάξαμε κατι πολύ οικονομικό για να τα τρώμε έξω τα λεφτά
Εχει επίσης και μια κοινόχρηστη αυλή καμιά 25αριά τετραγωνικά έξω απ'τη κουζίνα
katerina10
Περιβόητο μέλος
χαχαχα!!!!Μου αρέσει οταν με λένε αποτυχημένοΝιώθω την ανάγκη να γίνω ακόμα καλύτερος
Ευχαριστώ λοιπόν Κατερίνα
![]()

Ελα χαζομαρουλες λεω..Εχεις και μπιιιιιιιιιιιπ τα χιούμορ!!Το ξέρεις οτι το εννοώ αυτό!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ελα μωρέ σιγά, δεν έχει ΙΚΑ?![]()

τι εννοει ο ποιητής εδώ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Ουτε εγώ είπα τίποτα, αφού δεν έχω τώρα γάτα τι να της πώ?Α ωραία..οποτε αν ο ιδιοκτητης μου πει "γιατι δεν μου το ειπες"θα του πω"ούτε η Αντα το έχει πει στον ιδιοκτητη της"χαχαχααχαΤι με εχει πιασει καλε τώρα..όλο βλακειες λέω..Είναι δικαιωμα μας πάντως Αντα!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλορίζικο παιδια..!!!!!Εχθές πήραμε το κλειδί αλλά δεν εχουμε κοιμηθεί ακόμα εκεί
Είναι στον 1ο όροφο 70τμ και εχει ενα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι και ενα μικρό χολΠάρκινγκ εχει στο δρόμο
Δεν θα μείνω για πολλά χρόνια σε αυτό το σπίτι, οπότε κοιτάξαμε κατι πολύ οικονομικό για να τα τρώμε έξω τα λεφτά
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μα και εμεις μετα που μπηκαμε στο σπιτι του το ειπαμε. Κατι μουρμουρισε στον Γιωργο, σε μενα δεν τολμησε να πει κατι. Μια φορα που ηρθε για να δει κατι, του παρουσιασα τον Αλφι, ενω ειχε δει τη Πισου..σιγα να μην προσεξε τη διαφορα....γατα το ενα, γατα το αλλοΑ ωραία..οποτε αν ο ιδιοκτητης μου πει "γιατι δεν μου το ειπες"θα του πω"ούτε η Αντα το έχει πει στον ιδιοκτητη της"χαχαχααχαΤι με εχει πιασει καλε τώρα..όλο βλακειες λέω..Είναι δικαιωμα μας πάντως Αντα!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εσύ είσαι άλλο χαζούλη!!!!Ουτε εγώ είπα τίποτα, αφού δεν έχω τώρα γάτα τι να της πώ?![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Μα αμα καταλάβεις ακριβώς τι εννοεί ο ποιητής θα χάσει τη μαγεία του...τι εννοει ο ποιητής εδώ???

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μα και εμεις μετα που μπηκαμε στο σπιτι του το ειπαμε. Κατι μουρμουρισε στον Γιωργο, σε μενα δεν τολμησε να πει κατι. Μια φορα που ηρθε για να δει κατι, του παρουσιασα τον Αλφι, ενω ειχε δει τη Πισου..σιγα να μην προσεξε τη διαφορα....γατα το ενα, γατα το αλλο![]()

Χαχαχαχα!!!Πράγματι λίγο πιο παχουλο..Εμένα μάλλον θα προσέξει την διαφορά ε???

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καθαρο να ειναι, και να εχει εστω και λιγη θεα....και οταν το λεω αυτο δεν εννοω απαραιτητα να εχει θεα το Λυκαβητο!!!!!Εχθές πήραμε το κλειδί αλλά δεν εχουμε κοιμηθεί ακόμα εκεί
Είναι στον 1ο όροφο 70τμ και εχει ενα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι και ενα μικρό χολΠάρκινγκ εχει στο δρόμο
![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ, επίσηςΚαλορίζικο παιδια..!!!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool