Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ακομη εκει?? μα καλα ποτε θα βγουν στη συνταξηΣτο σχολείο σήμερα βρήκα 3 παλιούς καθηγητές μου... με θυμήθηκαν... απίστευτο?? Δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε φαίνεται!εκτός αν με δούλευαν...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εσύ τους αναγνώρισες?????????Στο σχολείο σήμερα βρήκα 3 παλιούς καθηγητές μου... με θυμήθηκαν... απίστευτο?? Δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε φαίνεται!εκτός αν με δούλευαν...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ τι καλα που κανεις ισπανικα..ειναι ονειρο για μενα να μαθω αυτη την γλωσσα.....Πας εσυ σε αυτην ή ερχεται στο σπιτι σου??Εμένα δεν μου αρέσουν τα Ιταλικά λόγω του έντονου της γλώσσας..ΚΑι με ισπανικά συνεννοούμαι με ιταλούς επίσης...
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ελα μου ντε..Δεν αφήνουν τους νέους να μαθουν και τιποτα καινούριο τα παιδάκια...Ακομη εκει?? μα καλα ποτε θα βγουν στη συνταξη![]()

ΚΑι η ανεργία είναι στα ύψη επίσης...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Παίρνω το αμαξάκι μου και πάω..Ναιαιαιαιαι έχω πάρει φόρα με το τουτου επιτέλους...Αχχ τι καλα που κανεις ισπανικα..ειναι ονειρο για μενα να μαθω αυτη την γλωσσα.....Πας εσυ σε αυτην ή ερχεται στο σπιτι σου??![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μα και εγω στο πανεπιστημιο, τετοιους καθηγητες ειχα....σε αποσυνθεση!!!!Ελα μου ντε..Δεν αφήνουν τους νέους να μαθουν και τιποτα καινούριο τα παιδάκια...ΚΑι η ανεργία είναι στα ύψη επίσης...
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Θες να σου κάνω μαθήματα απλά για την γλώσσα...????Αχχ τι καλα που κανεις ισπανικα..ειναι ονειρο για μενα να μαθω αυτη την γλωσσα.....Πας εσυ σε αυτην ή ερχεται στο σπιτι σου??![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ είχα μια που δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει ρε....Μα και εγω στο πανεπιστημιο, τετοιους καθηγητες ειχα....σε αποσυνθεση!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μπραβο σου!! αχχ περσι ηθελα να εγγραφτω στη verbantes αλλα με χαλασε οτι επρεπε να πληρωσω ολα τα διδακτρα απο την αρχη, για ολο το εξαμηνο.Παίρνω το αμαξάκι μου και πάω..Ναιαιαιαιαι έχω πάρει φόρα με το τουτου επιτέλους...![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν θα μαθαινες και πολλά σε φροντιστήριο ...π[ήγαινα εκεί...Αν θεσ πάντως σου κάνω εγώ μάθημα..Τα αρχικά είναι πολύ έυκολα για εμένα!!ΚΑι θέλω και ελάχιστα λεφτά ίσα ίσα....Μπραβο σου!! αχχ περσι ηθελα να εγγραφτω στη verbantes αλλα με χαλασε οτι επρεπε να πληρωσω ολα τα διδακτρα απο την αρχη, για ολο το εξαμηνο.![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εχεις βιβλια και τετοια? πρεπει να ξεκινησω απο το αλφαβητο....και το γνωστο Τhis is a cat.Θες να σου κάνω μαθήματα απλά για την γλώσσα...????![]()

Αληθεια πως λεγεται στα ισπανικα αυτο??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Esa es una gata!!!!Ναι έχω και τα παλιά μου...Θες αλήθεια τώρα.?????..Μόνο που Αντα ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ε???Είμαι αυστηρή εγώ..Εχεις βιβλια και τετοια? πρεπει να ξεκινησω απο το αλφαβητο....και το γνωστο Τhis is a cat.Αληθεια πως λεγεται στα ισπανικα αυτο??
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Να σου πω, ειναι παρα πολυ καλη ιδεα.....μενουμε και κοντα. Ειναι μια παρα πολυ καλη σκεψη, που πρεπει να τη οργανωσουμε απο κονταΔεν θα μαθαινες και πολλά σε φροντιστήριο ...π[ήγαινα εκεί...Αν θεσ πάντως σου κάνω εγώ μάθημα..Τα αρχικά είναι πολύ έυκολα για εμένα!!ΚΑι θέλω και ελάχιστα λεφτά ίσα ίσα....

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αν με δεις ποσο πειθαρχημενη ειμαι σε αυτο τον τομεα, θα τρομαξειςEsa es una gata!!!!Ναι έχω και τα παλιά μου...Θες αλήθεια τώρα.?????..Μόνο που Αντα ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ε???Είμαι αυστηρή εγώ..

. Στο profichiency ειχαν ''τρομαξει'' ολοι. Το κλασικο πια να λεει ο καθηγητης, ''αλλος εκτος απο την Αντα θελει να απαντησει?? '' 

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Τοσους μηνες μιλαμε, και απο κοντα δεν σε εχω δει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ωραία...Δεν κάνουμε καμιά συνάντηση βρε παιδιά όλοι οι βιρμανοφιλοι!!!!?????Ωραια Κατερινα. Να μετακομισεις με το καλο, και να συναντηθουμε, να τα πουμε και απο κοντα. Τοσους μηνες μιλαμε, και απο κοντα δεν σε εχω δει.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι....εχουμε καιρο να συναντηθουμε. Τρεχουμε ολοι με τις δουλειες μας, με το σπιτι κτλ.Ωραία...Δεν κάνουμε καμιά συνάντηση βρε παιδιά όλοι οι βιρμανοφιλοι!!!!?????![]()
Ειμαστε οταν μπορω εγω, δεν μπορει ο αλλος ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool