Birman-maniacs

Στο σχολείο σήμερα βρήκα 3 παλιούς καθηγητές μου... με θυμήθηκαν... απίστευτο?? Δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε φαίνεται!:P:lol:εκτός αν με δούλευαν...:(
Ακομη εκει?? μα καλα ποτε θα βγουν στη συνταξη :blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο σχολείο σήμερα βρήκα 3 παλιούς καθηγητές μου... με θυμήθηκαν... απίστευτο?? Δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε φαίνεται!:P:lol:εκτός αν με δούλευαν...:(
Εσύ τους αναγνώρισες?????????:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα δεν μου αρέσουν τα Ιταλικά λόγω του έντονου της γλώσσας..:lol::lol::lol:ΚΑι με ισπανικά συνεννοούμαι με ιταλούς επίσης...:lol::lol::lol::lol:
Αχχ τι καλα που κανεις ισπανικα..ειναι ονειρο για μενα να μαθω αυτη την γλωσσα.....Πας εσυ σε αυτην ή ερχεται στο σπιτι σου?? :hmm:

Ακομη εκει?? μα καλα ποτε θα βγουν στη συνταξη :blink::blink:
Ελα μου ντε..Δεν αφήνουν τους νέους να μαθουν και τιποτα καινούριο τα παιδάκια...:mad::mad:ΚΑι η ανεργία είναι στα ύψη επίσης...:mad::mad:

Αχχ τι καλα που κανεις ισπανικα..ειναι ονειρο για μενα να μαθω αυτη την γλωσσα.....Πας εσυ σε αυτην ή ερχεται στο σπιτι σου?? :hmm:
Παίρνω το αμαξάκι μου και πάω..Ναιαιαιαιαι έχω πάρει φόρα με το τουτου επιτέλους...:up::up:

Ελα μου ντε..Δεν αφήνουν τους νέους να μαθουν και τιποτα καινούριο τα παιδάκια...:mad::mad:ΚΑι η ανεργία είναι στα ύψη επίσης...:mad::mad:
Μα και εγω στο πανεπιστημιο, τετοιους καθηγητες ειχα....σε αποσυνθεση!!!! :lol::lol:

Θες να σου κάνω μαθήματα απλά για την γλώσσα...????:hmm::hmm:

Μα και εγω στο πανεπιστημιο, τετοιους καθηγητες ειχα....σε αποσυνθεση!!!! :lol::lol:
Εγώ είχα μια που δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει ρε....:redface::redface::lol::lol::lol::down::down:

Παίρνω το αμαξάκι μου και πάω..Ναιαιαιαιαι έχω πάρει φόρα με το τουτου επιτέλους...:up::up:
Μπραβο σου!! αχχ περσι ηθελα να εγγραφτω στη verbantes αλλα με χαλασε οτι επρεπε να πληρωσω ολα τα διδακτρα απο την αρχη, για ολο το εξαμηνο.:/:

Μπραβο σου!! αχχ περσι ηθελα να εγγραφτω στη verbantes αλλα με χαλασε οτι επρεπε να πληρωσω ολα τα διδακτρα απο την αρχη, για ολο το εξαμηνο.:/:
Δεν θα μαθαινες και πολλά σε φροντιστήριο ...π[ήγαινα εκεί...Αν θεσ πάντως σου κάνω εγώ μάθημα..Τα αρχικά είναι πολύ έυκολα για εμένα!!ΚΑι θέλω και ελάχιστα λεφτά ίσα ίσα....

Θες να σου κάνω μαθήματα απλά για την γλώσσα...????:hmm::hmm:
Εχεις βιβλια και τετοια? πρεπει να ξεκινησω απο το αλφαβητο....και το γνωστο Τhis is a cat. :lol::lol:Αληθεια πως λεγεται στα ισπανικα αυτο??

Εχεις βιβλια και τετοια? πρεπει να ξεκινησω απο το αλφαβητο....και το γνωστο Τhis is a cat. :lol::lol:Αληθεια πως λεγεται στα ισπανικα αυτο??
Esa es una gata!!!!Ναι έχω και τα παλιά μου...Θες αλήθεια τώρα.?????..Μόνο που Αντα ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ε???Είμαι αυστηρή εγώ..

Δεν θα μαθαινες και πολλά σε φροντιστήριο ...π[ήγαινα εκεί...Αν θεσ πάντως σου κάνω εγώ μάθημα..Τα αρχικά είναι πολύ έυκολα για εμένα!!ΚΑι θέλω και ελάχιστα λεφτά ίσα ίσα....
Να σου πω, ειναι παρα πολυ καλη ιδεα.....μενουμε και κοντα. Ειναι μια παρα πολυ καλη σκεψη, που πρεπει να τη οργανωσουμε απο κοντα ;);)

Esa es una gata!!!!Ναι έχω και τα παλιά μου...Θες αλήθεια τώρα.?????..Μόνο που Αντα ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ε???Είμαι αυστηρή εγώ..
Αν με δεις ποσο πειθαρχημενη ειμαι σε αυτο τον τομεα, θα τρομαξεις :lol::lol:. Στο profichiency ειχαν ''τρομαξει'' ολοι. Το κλασικο πια να λεει ο καθηγητης, ''αλλος εκτος απο την Αντα θελει να απαντησει?? '' :redface::redface:

Μου αρεσουν πολυ οι ξενες γλωσσες.....εχω καλο ''αυτι'' ετσι μου εχουν πει. ;)

Συγνωμη που δεν απάντησα νωρίτερα..Μπήκε το αφεντικό.....!!!!Τεσπα, εγραφα ότι το συζητάμε...Το τηλ μου το έχεις το email επίσης κλπ.Το καλό αυτί είναι πολύ καλό και εγώ το ίδιο έχω και στη μουσική και στις ξένες γλώσσες!!!

Ωραια Κατερινα. Να μετακομισεις με το καλο, και να συναντηθουμε, να τα πουμε και απο κοντα ;). Τοσους μηνες μιλαμε, και απο κοντα δεν σε εχω δει.

Μου έχουν πει ότι έχω τέλεια προφορά ...Περνάω για ισπανίδα..Αν και έχω και το λατινικο στη διάλεκτο και τους μπερδεύω...

Ωραια Κατερινα. Να μετακομισεις με το καλο, και να συναντηθουμε, να τα πουμε και απο κοντα ;). Τοσους μηνες μιλαμε, και απο κοντα δεν σε εχω δει.
Ωραία...Δεν κάνουμε καμιά συνάντηση βρε παιδιά όλοι οι βιρμανοφιλοι!!!!?????:hmm::hmm:

Ωραία...Δεν κάνουμε καμιά συνάντηση βρε παιδιά όλοι οι βιρμανοφιλοι!!!!?????:hmm::hmm:
Ναι....εχουμε καιρο να συναντηθουμε. Τρεχουμε ολοι με τις δουλειες μας, με το σπιτι κτλ. :/: Ειμαστε οταν μπορω εγω, δεν μπορει ο αλλος ....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back