Birman-maniacs

Γειά σας:)
Εγώ θέλω να μάθω Ιαπωνικά:D
Βασιλάκη θα σου πάρει ΠΟΛΥ καιρό..Και δεν θα τα μάθεις και πολύ καλά...!!!:/:Πάντως έχω φίλους που μαθαίνουν αν θες να ρωτήσω που και πόσο...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γκιουλε γκιουλε...Γιατι καλέ να μην μάθεις..???:blink::blink:Να μάθεις δεν μου αρέσει σαν γλώσσα αλλά είναι χρησιμότατα!!!!:up:
pajaro τι σημαινει? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το άλλο Σαββατο το βράδυ, θα φάω σε ένα πανέμορφο Γερμανικό εστιατόριο στο Aachen, μετά θα πάω σε συναυλία και το βράδυ θα κοιμηθώ με 10 Βιρμανάκια!! :cool::up::P:lol:
Αχ είναι ωραίο το Aachen!!!!:up::up:

Τι θα θέλατε να ακούσετε???Μπορώ να ακούσω ένα κομμάτι και στο τσακ μπαμ να σου παίξω μελωδία στο πιανάκι(έχω ένα μικρό για 5χρονα:redface::redface:)Μόνο τη μελωδία δεν ξέρω συγχορδίες...!!!:redface::redface:Και στην φλογέρα και στην κιθάρα και όπου θες..!!!Λόγω αυτιού..Επίσης αν παίζει τραγούδι μόο η πρώτη του νότα καταλαβαίνω ποιο είναι;)Καλά για καλλιτέχνες αμέσως σου λέω ποιος το τραγουδάει...Λίγο στη δική μου μουσική μπερδεύομαι.Η κολλητή μου όποτε θέλει ένα τραγουδι με παίρνει τηλ και μου το βάζει να το ακούσω!!!:D:DΣημείωση :ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!ΙΟΥ!!!!!!:lol::lol:
εχεις διδαχθεί κάποιο όργανο?

Αυτό μου γράφουν...

On the weekend you visit us, there is a big city-openair-event in Aachen- a lot of music-concerts with various bands plays in the city- for free
Να έρθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω????Αμάν στην γερμανία όλο φεστιβάλ έχουν και συναυλίες!!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ!!!!:mad:

Πραγματι στο εξωτερικο, οργανωνουν τετοιες συναυλιες σε ανοικτο χωρο, παρκα, πλατειες κτλ. Ειναι τελειες .......:up::up:
μπορεί όμως και ξενέρωτα... θα δείξει... εμένα μου αρέσουν τα κιόσκια που παίζουν κλασική μουσικη! :)

Έχω οργανώσει σχέδιο δράσης!:cool:
Ελπίζω να κάνει πολύ κρύο να γίνει πιστευτή η φουσκωμένη καμπαρντίνα μου! :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχεις διδαχθεί κάποιο όργανο?
Φλογέρα...!!!Μπλιαχ...!!!Ημουν ανεπιδεκτη..Δεν μπορουσα να μααθω τις νότες και να τις αναγνωρίζω και τελικά ακουγα τη μελωδία και το εβρισκα μόνη μου...:redface::redface::lol::lol:

μπορεί όμως και ξενέρωτα... θα δείξει... εμένα μου αρέσουν τα κιόσκια που παίζουν κλασική μουσικη! :)
Ξενέρωτα και γερμανια????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!:P;)

Παπαγάλος..Πως σου ήρθε????Ισπαννικό είναι !!!:hmm:
Μπηκα σε σιτε on line μαθηματων ...και εχει διαφορες λεξεις και γλωσσες...:)

Μπηκα σε σιτε on line μαθηματων ...και εχει διαφορες λεξεις και γλωσσες...:)
:lol::lol::lol::lol:Δεν ξέρω για φυτό αλλά πορώθηκες κάπως μου φαίνεται!!!:up::up:

:lol::lol::lol::lol:Δεν ξέρω για φυτό αλλά πορώθηκες κάπως μου φαίνεται!!!:up::up:
Δεν σου φαινεται καθολου....οταν λεω κατι το εννοω. :) Θα με μαθεις ισπανικα.....χι χι χι θα ερθω κατω απο το μπαλκονι και θα σου ''νιαουριζω ''με τις ωρες. :lol::lol:

Φλογέρα...!!!Μπλιαχ...!!!Ημουν ανεπιδεκτη..Δεν μπορουσα να μααθω τις νότες και να τις αναγνωρίζω και τελικά ακουγα τη μελωδία και το εβρισκα μόνη μου...:redface::redface::lol::lol:
To φλάουτο εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Και σ'αυτό μοιάζουμε Κατερίνα... 10 χρόνια έκανα πιάνο... αλλά βαριόμουν να διαβάσω τα κομμάτια μου... κι έτσι έβγαζα άλλα κομμάτια με το αυτάκι μου! ;)
Η μεγάλη μου αγάπη όμως ήταν, είναι και θα είναι το τραγούδι... καταπιεσμένο παιδάκι... δεν με άφησαν να ασχοληθώ όπως θα ήθελα...:(

Δεν σου φαινεται καθολου....οταν λεω κατι το εννοω. :) Θα με μαθεις ισπανικα.....χι χι χι θα ερθω κατω απο το μπαλκονι και θα σου ''νιαουριζω ''με τις ωρες. :lol::lol:
Θα σε μάθω να νιαουρίζεις και στα ισπανικά...μην είναι και άσχετο το νιαούρισμα???:lol::lol::lol:

To φλάουτο εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Και σ'αυτό μοιάζουμε Κατερίνα... 10 χρόνια έκανα πιάνο... αλλά βαριόμουν να διαβάσω τα κομμάτια μου... κι έτσι έβγαζα άλλα κομμάτια με το αυτάκι μου! ;)
Η μεγάλη μου αγάπη όμως ήταν, είναι και θα είναι το τραγούδι... καταπιεσμένο παιδάκι... δεν με άφησαν να ασχοληθώ όπως θα ήθελα...:(
Γιούλη ΚΙ ΕΓΩ!!!!Με είχαν διαλέξει στην χορωδία από πόσα παιδιά και τραγούδησα αλλά με την άθλια μουσική βιομηχανια...ούτε εγώ ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον..Ακόμα έχω φωνούλα..Φτιάχνουμε και συγκρότημα αν θες..:P:PΔεν θα το καταπιέσω εγώ..!!!Θα το έχω για χόμπι!!!:)

Θα σε μάθω να νιαουρίζεις και στα ισπανικά...μην είναι και άσχετο το νιαούρισμα???:lol::lol::lol:

Κατερίνα επειδή κάνοντας μάθημα στην Αντα θα είναι και τα γατόνια μαζί σας και μάλλον και πάνω σας... θα τα μάθεις κι αυτά Ισπανονιαουρητά να γίνουν γλωσσομαθή σαν τη μαμά τους!:lol:

Αντάκο μου δεν το κατάλαβα αυτό...:blink::blink::blink:Αν εννοείς για το "φυτό" χμμμ για εσένα πήγαινε κατά τα λεγομενα της μπαρμπα στρουμφίτας...!!!:lol::lol::redface::redface:

Γιούλη ΚΙ ΕΓΩ!!!!Με είχαν διαλέξει στην χορωδία από πόσα παιδιά και τραγούδησα αλλά με την άθλια μουσική βιομηχανια...ούτε εγώ ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον..Ακόμα έχω φωνούλα..Φτιάχνουμε και συγκρότημα αν θες..:P:PΔεν θα το καταπιέσω εγώ..!!!Θα το έχω για χόμπι!!!:)
Βλέπω έχουμε καλλιτεχνική φλέβα:D
Εγώ κιθάρα μονο παίζω, θα ήθελα να μάθω και πιάνο αλλα..

Κατερίνα επειδή κάνοντας μάθημα στην Αντα θα είναι και τα γατόνια μαζί σας και μάλλον και πάνω σας... θα τα μάθεις κι αυτά Ισπανονιαουρητά να γίνουν γλωσσομαθή σαν τη μαμά τους!:lol:
Αααααααααααααααααα θα ζητήσω πιο πολλά λεφτά...!!!!:mad::mad:Τι νομίζετε θα μας κοροιδέψετε και θα κάνουμε μάθημα σε 3 άτομα ταχα μου ταχα μου γιατί θα είναι εκεί???:P:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back