katerina10
Περιβόητο μέλος
Μας κάνεις..Πάμε για συκροτημα και φωνητικά τα γατάκια μας ...Βλέπω έχουμε καλλιτεχνική φλέβα
Εγώ κιθάρα μονο παίζω, θα ήθελα να μάθω και πιάνο αλλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ημουν soprano και solist στη Χορωδία του ΟΤΕ για πολλά χρόνια αλλά την άφησα γιατί είχαμε πολλά ταξείδια και έπρεπε να ασχοληθώ με το Χρήστο και τις υποχρεώσεις του... Aδελφές ψυχές...Γιούλη ΚΙ ΕΓΩ!!!!Με είχαν διαλέξει στην χορωδία από πόσα παιδιά και τραγούδησα αλλά με την άθλια μουσική βιομηχανια...ούτε εγώ ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον..Ακόμα έχω φωνούλα..Φτιάχνουμε και συγκρότημα αν θες..Δεν θα το καταπιέσω εγώ..!!!Θα το έχω για χόμπι!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κάτι ξέραμε..μεγάλη αδερφούλα!!!!Ημουν soprano και solist στη Χορωδία του ΟΤΕ για πολλά χρόνια αλλά την άφησα γιατί είχαμε πολλά ταξείδια και έπρεπε να ασχοληθώ με το Χρήστο και τις υποχρεώσεις του... Aδελφές ψυχές...![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χμμ θα σου μαγειρευωΑααααααααααααααααα θα ζητήσω πιο πολλά λεφτά...!!!!Τι νομίζετε θα μας κοροιδέψετε και θα κάνουμε μάθημα σε 3 άτομα ταχα μου ταχα μου γιατί θα είναι εκεί???
![]()

. Δεν ειπαμε να βαλεις και μερικα κιλακια πανω σου ??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλύτερα... είναι πιο παρείστικη!!Βλέπω έχουμε καλλιτεχνική φλέβα
Εγώ κιθάρα μονο παίζω, θα ήθελα να μάθω και πιάνο αλλα..
Λοιπόν εσύ θα παίζεις κι η Κατερίνα κι εγώ θα τραγουδάμε... κανένας άλλος??

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ειχε χορωδια ο ΟΤΕ? και που τραγουδουσατε?Ημουν soprano και solist στη Χορωδία του ΟΤΕ για πολλά χρόνια αλλά την άφησα γιατί είχαμε πολλά ταξείδια και έπρεπε να ασχοληθώ με το Χρήστο και τις υποχρεώσεις του... Aδελφές ψυχές...![]()
στους αμοιρους τους συνδρομητες?? 

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω θα κοβω εισητηρια!!!!!!!Καλύτερα... είναι πιο παρείστικη!!
Λοιπόν εσύ θα παίζεις κι η Κατερίνα κι εγώ θα τραγουδάμε... κανένας άλλος??![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααααααα οκ τοτε!!!Χμμ θα σου μαγειρευω. Δεν ειπαμε να βαλεις και μερικα κιλακια πανω σου ??
![]()

Ελα καλέ θα με δεις..είμαι γενικά μικροκαμομένη!!!
Πλάκα έχω πάντως για 25 δεν με κάνεις!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τέλεια..Ποιος άλλος?????Μας λείπουν τα ντραμς και κανα μπάσο...!!!!Και εγω θα κοβω εισητηρια!!!!!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Με αυτό που είπες έχεις ΕΚΠΤΩΣΗ το αλάτι στο φαγητό μου!!!Ειχε χορωδια ο ΟΤΕ? και που τραγουδουσατε?στους αμοιρους τους συνδρομητες??
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι... αλλά όλοι μας πληρώνετε στο φόρο που προστίθεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ... γι'αυτό και πληρωνόμαστε και έχουμε και χάριν εσάς, τσάμπα ταξείδια!Ειχε χορωδια ο ΟΤΕ? και που τραγουδουσατε?στους αμοιρους τους συνδρομητες??
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
οχι... αλλά όλοι μας πληρώνετε στο φόρο που προστίθεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ... γι'αυτό και πληρωνόμαστε και έχουμε και χάριν εσάς, τσάμπα ταξείδια!![]()

Εμεις γιατι δεν τα ξέρουμε αυτά????????????????????????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι... γιατί 25 είσαι και γριά γυναίκα...Ααααααααααα οκ τοτε!!!Ελα καλέ θα με δεις..είμαι γενικά μικροκαμομένη!!!
Πλάκα έχω πάντως για 25 δεν με κάνεις!!!!
![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Δεν φτάνει που πληρωναν τους λογαριασμούς φουσκωμένους, είχαν και τη Γιούλη να τραγουδάει..Ειχε χορωδια ο ΟΤΕ? και που τραγουδουσατε?στους αμοιρους τους συνδρομητες??
![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Γιούλη απαιτώ να μου τραγουδήσεις! Είμαι και εγώ συνδρομητής του ΟΤΕοχι... αλλά όλοι μας πληρώνετε στο φόρο που προστίθεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ... γι'αυτό και πληρωνόμαστε και έχουμε και χάριν εσάς, τσάμπα ταξείδια!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σας τα κρατούσαμε κρυφά...Εμεις γιατι δεν τα ξέρουμε αυτά????????????????????????
![]()
΄μη τσιμπάτε καλέ
.... μας πλήρωνε το ταμείο του ΟΤΕ...
αυτό με μεγάλωσε, με προίκισε, με σπούδασε και με πάντρεψε... και οι δυο γονείς μου εκεί δούλευαν...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι οκ..Απλά άλλο να είσαι 25 και να δείχνεις για 20 και άλλο να δείχνεις 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι... γιατί 25 είσαι και γριά γυναίκα...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιούλη απαιτώ να μου τραγουδήσεις! Είμαι και εγώ συνδρομητής του ΟΤΕ![]()

Εντάξει τώρα?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σαν κατασκήνωση δηλαδή?????σας τα κρατούσαμε κρυφά...΄
μη τσιμπάτε καλέ.... μας πλήρωνε το ταμείο του ΟΤΕ...
αυτό με μεγάλωσε, με προίκισε, με σπούδασε και με πάντρεψε...
και οι δυο γονείς μου εκεί δούλευαν...

Εμείς πηγαιναμε κατασκήνωση και εσείς ταξίδια????ΔΕΝ ΠΑΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βρε γκρινιάρα και παραπονιάρα γυναίκα... κάποια στιγμή θα μικροδείχνεις και θα καμαρώνεις θα δειςΝαι οκ..Απλά άλλο να είσαι 25 και να δείχνεις για 20 και άλλο να δείχνεις 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
... κι όταν γίνεις και μανούλα θα κάνεις και καμπύλες και θα δείχνεις και μικρούλα και θα σε μούρλια!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool