katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι μεγάλωσαν και εγώ κάπου έχω χάσει την φωτογραφική μου και δεν μπορώ να πάρω φωτός στο νέο σπίτι..Χάζευα το gallery σου σήμερα!! Μεγάλωσαν πολύ!!! Κουκλάκια είναι!!![]()

Μα που είναι ρε γμτ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μήπως όμως δεν αρέσει στο γιο σου συμπεθέρα
... ρώτησέ τον κι εκείνον σε παρακαλώ αλλά αφού ξεκουραστεί απ΄το ταξείδι του.. πες του ότι θα μιλάνε και την ίδια γλώσσα... βοηθάει αυτό! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααααα Δανάη εδώ θα τα χαλάσουμε!!!επειδη εχω γνωρισει αρκετους το λεω...μιλαει η πειρα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΑχάΝαι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!
Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!!
![]()
...Δανάκο, η Κατερίνα έχει μεγαλύτερη εμπειρία μου φαίνεται...

Συγνώμη κορίτσια αλλά έχω αδυναμία στους πρώην Γιουγκοσλάβους.. Κροάτες, Σλοβένους κλπ... μιλάμε για... πολύ άντρες....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλύτερα απ'το να τσακώνεστε για τον ίδιο άντρα βρε...Ααααααααα Δανάη εδώ θα τα χαλάσουμε!!!![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εγω εχω την αδελφη του αντρα μου στην Γερμανια,η οποια εχει παντρευτει 2 φορες και οι 2 αντρες ηταν εντελως κρυοκωλοι,εκει που μενει δεν συμπαθουν τους Ελληνες καθολου και αλλα πολλα...Ναι καλέ..!!ΚΑι να δεις πως κάνουν για ελληνίδες..Χαμός!!
Γαμώ τα παιδιά είναι οι γερμανοί..!!Έχουν και απίστευτο χιούμορ..Εχω μείνει για κανά μήνα και μετά για βδομάδες κάθε χρόνο πάω σχεδον πλέον!!!
![]()
η ξαδελφη μου παλι παντρευτηκε γερμανο,καλο παιδι αλλα καμια σχεση ρε παιδι μου,δεν..δεν..αλλη νοοτροπια εντελως και δεν κανει και προσπαθεια να πλησιασει στην δικη μας...
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλε τι μας λες?μήπως όμως δεν αρέσει στο γιο σου συμπεθέρα... ρώτησέ τον κι εκείνον σε παρακαλώ αλλά αφού ξεκουραστεί απ΄το ταξείδι του.. πες του ότι θα μιλάνε και την ίδια γλώσσα... βοηθάει αυτό!
![]()
σιγα μηπως τον ρωτησω κιολας my dear..
ειπαμε...τσαι και συμπαθεια...
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
σωπα καλε!!!Ααααααααα Δανάη εδώ θα τα χαλάσουμε!!!![]()
ο καθεις κρινει απο της εμπειριες του,οι δικες μου δεν ηταν και τοσο καλες..αλλα ουτε και της φιλης μου που πηγε βερολινο..μου ειπε οτι ηταν τρομερα αγενεις..
απο την αλλη βεβαια εχω και γερμανους πελατες οι οποιοι εχουν μαθει ελληνικα μονοι τους και ξερουν περισσοτερα για την ιστορια της Ελλαδος απ'ο,τι οι ιδιοι οι Ελληνες..φυσικα ειναι καπως περασμενης ηλικιας ..

katerina10
Περιβόητο μέλος
IOY!!!!!!!Αχά...Δανάκο, η Κατερίνα έχει μεγαλύτερη εμπειρία μου φαίνεται...
Συγνώμη κορίτσια αλλά έχω αδυναμία στους πρώην Γιουγκοσλάβους.. Κροάτες, Σλοβένους κλπ... μιλάμε για... πολύ άντρες....![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
καλύτερα απ'το να τσακώνεστε για τον ίδιο άντρα βρε...![]()

Χμμμμ κάπου έχεις δίκιο εδώ!!!!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μιλαει η πειρα ή η φαντασια?Αχά...Δανάκο, η Κατερίνα έχει μεγαλύτερη εμπειρία μου φαίνεται...
Συγνώμη κορίτσια αλλά έχω αδυναμία στους πρώην Γιουγκοσλάβους.. Κροάτες, Σλοβένους κλπ... μιλάμε για... πολύ άντρες....![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Δανάη σου αρέσουν οι φωνακλάδες δηλαδή???εγω εχω την αδελφη του αντρα μου στην Γερμανια,η οποια εχει παντρευτει 2 φορες και οι 2 αντρες ηταν εντελως κρυοκωλοι,εκει που μενει δεν συμπαθουν τους Ελληνες καθολου και αλλα πολλα...
η ξαδελφη μου παλι παντρευτηκε γερμανο,καλο παιδι αλλα καμια σχεση ρε παιδι μου,δεν..δεν..αλλη νοοτροπια εντελως και δεν κανει και προσπαθεια να πλησιασει στην δικη μας...

Γιατί ελληνική νοοτροπία όταν λες μου έρχεται στο μυαλό ο ταξιτζής που βρίζει τον απέναντι και τον μουτζώνει..και οι ανδρες στο γήπεδο αγκαλιά με μπύρες!!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
η μονη περιπτωση να τσακωθουμε για τον ιδιο αντρα -και δη Γερμανο- ειναι να ειναι βιρμανακικαλύτερα απ'το να τσακώνεστε για τον ίδιο άντρα βρε...![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααααα αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού...Εμένα μου αρέσει που ο γερμανός θα σε πλησιάσει με αγνά συναισθήματα..Που θα πάει να σε ρίξει με αξιοπρέπεια και που θα σε κοιτάξει σαν να είσαι η θεα του..Ααααααχχχχχχ μου λείπει πολύ η Γερμανία!!!!σωπα καλε!!!
ο καθεις κρινει απο της εμπειριες του,οι δικες μου δεν ηταν και τοσο καλες..αλλα ουτε και της φιλης μου που πηγε βερολινο..μου ειπε οτι ηταν τρομερα αγενεις..
απο την αλλη βεβαια εχω και γερμανους πελατες οι οποιοι εχουν μαθει ελληνικα μονοι τους και ξερουν περισσοτερα για την ιστορια της Ελλαδος απ'ο,τι οι ιδιοι οι Ελληνες..φυσικα ειναι καπως περασμενης ηλικιας ..![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ε οχι κατερινα μου,θα μου επιτρεψεις αλλα δεν ειμαστε μονο αυτο!!!!!!Δανάη σου αρέσουν οι φωνακλάδες δηλαδή???Γιατί ελληνική νοοτροπία όταν λες μου έρχεται στο μυαλό ο ταξιτζής που βρίζει τον απέναντι και τον μουτζώνει..και οι ανδρες στο γήπεδο αγκαλιά με μπύρες!!
![]()
ειμαστε και η δεμενη οικογενεια,η εξω καρδια,ανθρωποι που νοιαζομαστε για τον αλλο...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ξέρεις όπως οι γερμανοι είναι γαλαζομάτηδες..εμενα μου αρέσουν τα μπλε βιρμανάκια..Πάρε όλα τα υπόλοιπα και άσε μου όλα τα μπλε και λιλά και είμαστε οκ...Συμφωνοι???η μονη περιπτωση να τσακωθουμε για τον ιδιο αντρα -και δη Γερμανο- ειναι να ειναι βιρμανακι![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
το εξηγεις λιγο αυτο?Αααααα αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού...Εμένα μου αρέσει που ο γερμανός θα σε πλησιάσει με αγνά συναισθήματα..Που θα πάει να σε ρίξει με αξιοπρέπεια και που θα σε κοιτάξει σαν να είσαι η θεα του..Ααααααχχχχχχ μου λείπει πολύ η Γερμανία!!!!![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αν ειναι να παρω ολα τα υπολοιπα εκλεισεΞέρεις όπως οι γερμανοι είναι γαλαζομάτηδες..εμενα μου αρέσουν τα μπλε βιρμανάκια..Πάρε όλα τα υπόλοιπα και άσε μου όλα τα μπλε και λιλά και είμαστε οκ...Συμφωνοι???![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
H πείρα βέβαια!μιλαει η πειρα ή η φαντασια?![]()

Για τους Αργεντίνους έχω φαντασία...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool