Birman-maniacs

ε οχι κατερινα μου,θα μου επιτρεψεις αλλα δεν ειμαστε μονο αυτο!!!!!!
ειμαστε και η δεμενη οικογενεια,η εξω καρδια,ανθρωποι που νοιαζομαστε για τον αλλο...
Οι εξαιρέσεις...:/:Αλλά υπάρχουν αρκετές..:)Πάλι καλά!!!Η αλήθεια είναι ότι έχω μια αρνητικότητα προς την "ελληνική νοοτροπία"..Όχι ότι ξέρω τη γερμανική..απλά εμένα οι φωνές οι κριτικές και το καμάκι στο δρόμο μου τη δίνουν απίστευτα..ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι μια λέξηπου δεν γνωρίζουμε..:blink::blink::blink:΄Και είναι θλιβερό γιατί στα δύσκολα μόνο βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας..βλέπε σεισμους και καταποντισμους..:/:Αλλά υπάρχει ελπίδα αφού υπάρχει και καλύτερος εαυτός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το εξηγεις λιγο αυτο?:hmm::hmm::hmm:
Δεν θα σε κάνει να νοιώσεις αντικείμενο που πρέπει να αποκτήσει επειδή απλά θέλει να .......αλλά έναν άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει ακόμα κι αν είναι μόνο για....Περίεργο ε???:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H πείρα βέβαια! ;)
Για τους Αργεντίνους έχω φαντασία...:inlove:
Εχω γνωρίσει αργεντινο..Τι θες να σου πω???:hmm:

Αααααα αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού...Εμένα μου αρέσει που ο γερμανός θα σε πλησιάσει με αγνά συναισθήματα..Που θα πάει να σε ρίξει με αξιοπρέπεια και που θα σε κοιτάξει σαν να είσαι η θεα του..Ααααααχχχχχχ μου λείπει πολύ η Γερμανία!!!!:lol::lol::lol:
Δηλαδή όλα εξαρτώνται απ΄το πως θα σε δει εκείνος μόνο??? :blink:
Διαφωνώ... εμένα θέλω να μου κάνει κι εμένα κλικ ο άλλος... αφού Θέα είμαι ούτως ή αλλως και το ξέρω:P:lol::lol:
Αντρας θέλω να'ναι... να μυρίζει βαρβατίλα βρε παιδί μου... να μη μπορείς ν'ανασάνεις:redface::lol:

Οι εξαιρέσεις...:/:Αλλά υπάρχουν αρκετές..:)Πάλι καλά!!!Η αλήθεια είναι ότι έχω μια αρνητικότητα προς την "ελληνική νοοτροπία"..Όχι ότι ξέρω τη γερμανική..απλά εμένα οι φωνές οι κριτικές και το καμάκι στο δρόμο μου τη δίνουν απίστευτα..ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι μια λέξηπου δεν γνωρίζουμε..:blink::blink::blink:΄Και είναι θλιβερό γιατί στα δύσκολα μόνο βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας..βλέπε σεισμους και καταποντισμους..:/:Αλλά υπάρχει ελπίδα αφού υπάρχει και καλύτερος εαυτός!
ε καλα δεν βγαζουμε τον καλυτερο μας εαυτο μονον εκει..
να σου πω ομως και κατι?ο Ελληνας με τις φωνες εκτονωνεται και μετα ειναι μια χαρα,ασε που του περναει στο πιτς φυτιλι...
ξερεις τι ποσοστο αυτοκτονιων εχει η Γερμανια?
ξερεις τι ποσοστο αλκοολικων?
οταν πας να ζησεις εκει θα τα δεις.Εγω ξερω γερμανους που θελουν να ζησουν στην Ελλαδα..

Δεν θα σε κάνει να νοιώσεις αντικείμενο που πρέπει να αποκτήσει επειδή απλά θέλει να .......αλλά έναν άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει ακόμα κι αν είναι μόνο για....Περίεργο ε???:blink::blink:
Ζήτω τ'αντικείμενα!! :lol::lol::lol:

Εχω γνωρίσει αργεντινο..Τι θες να σου πω???:hmm:
Ελα ρε... τυχερή...!! :up:
πως φιλάει, πως....και πως....:lol::lol:

δεν σε καταλαβαινω...
νομιζω οτι εχεις απογοητευτει απο Ελληνα και εχεις γοητευτει απο Γερμανο..
αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το συνολο των ανθρωπων

Διαφωνώ... εμένα θέλω να μου κάνει κι εμένα κλικ ο άλλος... αφού Θέα είμαι ούτως ή αλλως και το ξέρω:P:lol::lol:
Αντρας θέλω να'ναι... να μυρίζει βαρβατίλα βρε παιδί μου... να μη μπορείς ν'ανασάνεις:redface::lol:
θα σκασεις σαν σαμπρελα!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

η Λουκουμαντα που ειναι ρε παιδια?:hmm::hmm::hmm:

Καλέ όχι...Αλλά στην γερμανια όπου και να κοιτάξεις θα δεις και ένα ξανθομωρό που θα σου κάνει όχι μόνο κλικ, αλλά και κλακ και κλοκ και κλουκ!!!!;)Υπάρχουν και τα χοντρογερμανάκια αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει κάποιον ααπό εκεί...:D

ε καλα δεν βγαζουμε τον καλυτερο μας εαυτο μονον εκει..
να σου πω ομως και κατι?ο Ελληνας με τις φωνες εκτονωνεται και μετα ειναι μια χαρα,ασε που του περναει στο πιτς φυτιλι...
ξερεις τι ποσοστο αυτοκτονιων εχει η Γερμανια?
ξερεις τι ποσοστο αλκοολικων?
οταν πας να ζησεις εκει θα τα δεις.Εγω ξερω γερμανους που θελουν να ζησουν στην Ελλαδα..
Ναι γενικά υπάρχει η τάση εκεί που δεν ζω μου αρέσει περισσότερο..Δεν ξέρω στην γερμανία απλά μου αρέσει ο σεβασμός της πολιτείας στους πολίτες, το πράσινο, και η ευρωπαιλα!!!;)Δεν μου αρέσει το ναζιστικο κλίμα και οαλκοολισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!:down::down:

δεν σε καταλαβαινω...
νομιζω οτι εχεις απογοητευτει απο Ελληνα και εχεις γοητευτει απο Γερμανο..
αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το συνολο των ανθρωπων
Μπαααααααα εχω γοητευτεί με την Γερμανία και όλα τα βρίσκω ιδανικα..Δεν εχω απογοητευτει από έλληνα απλά εμένα δεν μου αρέσει το μιλάμε ξεκάθαρα και χύμα και σαν νταής που υπάρχει στην ελλάδα!!:/:Με ενοχλεί!:mad:Και το καμάκι στο δρόμο είναι τραγικο:mad::mad::mad:Όταν πήγα στην Γερμανία ξανα και ξανά...ένοιωθα "ελεύθερη"!!:)Καμία απογοήτευση όμως από έλληνες..!!!Για να λέμε και την αλήθεια θεωρώ ότι είναι οι πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο!:P

θα σκασεις σαν σαμπρελα!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
Ενα αυτό ...και το άλλο είναι να μυρίζει βαρβατίλα τι σημαίνει ιδρώτας κάργα και να στάζει...ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ!!!:lol::lol::lol::lol:

η Λουκουμαντα που ειναι ρε παιδια?:hmm::hmm::hmm:
Το Αντάκι είναι αυτό???:hmm:Έχει πολύ δουλειά μάλλον το καλό μου!!!:/:Κουράγιο Αντούλα!:)

Τώρα πέρα από τη πλάκα πιστεύω ότι πέρα από αυτό μας τραβά στον άλλο που όση ώρα κι αν συζητάμε τα γούστα είναι γούστα και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, :lol:έχει σημασία κι εμείς τι εκπέμπουμε στους άλλους... για παράδειγμα αν ενώ είμαστε σεμνά εσωτερικά άτομα μας αρέσει να ψιλοπροκαλούμε φορώντας ψηλοτάκουνα, ντεκολτέ και μινάκια... αμέσως θα προσελκύσουμε τους άντρες για.. άλλα κόλπα... κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό... αρκεί να μην αμέσως κατακρίνουμε τον δόλιο χριστιανό που θα σκεφτεί έτσι για εμάς...
προσωπικά ανεξαρτήτως λαού, είμαι υπέρμαχη του φλερτ, του ερωτισμού που υποβόσκει, και του παιχνιδιού, πάντα στα πλαίσια της αξιοπρέπειας.

Ενα αυτό ...και το άλλο είναι να μυρίζει βαρβατίλα τι σημαίνει ιδρώτας κάργα και να στάζει...ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ!!!:lol::lol::lol::lol:
οχι κοριτσάκι μου..μεταφορικά το λέω... βαρβατίλα σημαίνει να μη μπορείς μετά να πας σπίτι σου.... :lol:

Τώρα πέρα από τη πλάκα πιστεύω ότι πέρα από αυτό μας τραβά στον άλλο που όση ώρα κι αν συζητάμε τα γούστα είναι γούστα και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, :lol:έχει σημασία κι εμείς τι εκπέμπουμε στους άλλους... για παράδειγμα αν ενώ είμαστε σεμνά εσωτερικά άτομα μας αρέσει να ψιλοπροκαλούμε φορώντας ψηλοτάκουνα, ντεκολτέ και μινάκια... αμέσως θα προσελκύσουμε τους άντρες για.. άλλα κόλπα... κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό... αρκεί να μην αμέσως κατακρίνουμε τον δόλιο χριστιανό που θα σκεφτεί έτσι για εμάς...
προσωπικά ανεξαρτήτως λαού, είμαι υπέρμαχη του φλερτ, του ερωτισμού που υποβόσκει, και του παιχνιδιού, πάντα στα πλαίσια της αξιοπρέπειας.
Η μεγάλη αδερφή μου πάλι εγραψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:Συμφωνώ..Εγώ έχω κόψει τα μίνια εδώ και πολυ καιρό όταν βγαίνω γιατί αξιοπρέπεια μηδεν..:mad:Πάνω από τζίν και παντελόνια μόνο!:P

Κορίτσια τι μου κάνετε????:)
Τα μάθατε τα νέα????;) Στις 28 του μήνα θα γίνει συνάντηση για καφέ στην Αθήνα καιιιιιιιι.....θα έιμαι και εγώ εκεί!!!!!!:up: Εσάς θα σας δω επιτέλους και από κοντά????:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back