erefer
Διάσημο μέλος
Στο μπαλκόνι μονο μαζί μας θα βγαίνειπαντως έχει σκανταλιάρικη φάτσα!!
Φυλάξτε καλά το μπαλκόνι σας!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα είναι η οικογενειακή σας έξοδος!! Το πάρκο με τις κούνιες!Στο μπαλκόνι μονο μαζί μας θα βγαίνει![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια κουταλίτσα κονσερβάκι και μετά ένα κουβά κροκέτες στον οποίο θα τον πετάξετε μέσα και θα του πείτε... τα κεφάλια μέσα τώρα!!Δεν ξέρω, πάντως πιστεύω θα θέλει η πρώτη λιχουδιά που θα φάει σε αυτό το σπίτι να είναι καλή, οπότε βλέπω να του δίνει κανα gourmet diamond![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντούλα! Μας λείπειςΠλησιαζουν οι μερες που θα ερθουν τα βιρμανο μωρα!!![]()
... πως πάτε?? 
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
τελοσπα μου χαλαει ολη τη διαθεση. Σου εστειλα και εμαιλ σημερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
μια κουταλίτσα κονσερβάκι και μετά ένα κουβά κροκέτες στον οποίο θα τον πετάξετε μέσα και θα του πείτε... τα κεφάλια μέσα τώρα!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Το τελείωσα κι αυτό το άρθρο.Δεν ξέρω πότε θα το δημοσιεύσουν.Τώρα τι θα πούμε;

zorica
Διάσημο μέλος
Για τους χρωματισμους που ειναι ιδιοι και στα Περσακια..Oυφ!Το τελείωσα κι αυτό το άρθρο.Δεν ξέρω πότε θα το δημοσιεύσουν.
Τώρα τι θα πούμε;![]()
η κανω λαθος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Δεν του φτάνει τοσο φαί που τρώει, θέλει να φάει και τα φυτάΔεν ξερω και τι να κανω τον Αλφι. Ξεραθηκε εντελως η λεβαντα - περασε και η εποχη της - και τωρα τσακιζει ολα τα αλλα φυτα, που δεν του κανουν και καλο. Συνεχεια απο πισω του ειμαι.....μα να μην τρωει το γατοχορτο με τιποτα??

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλα λες!! και του δινω και καλη ξηρη τροφη για να μην κανει μπαλες στο στομαχι του, αυτος τιποτα ...αν δεν κανει εμετο δεν ησυχαζει!!Δεν του φτάνει τοσο φαί που τρώει, θέλει να φάει και τα φυτά![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Oυφ!Το τελείωσα κι αυτό το άρθρο.Δεν ξέρω πότε θα το δημοσιεύσουν.
Τώρα τι θα πούμε;![]()
Τι αρθρο εγραψες??
τι θεμα εχει δηλαδη?? 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
o Mαρκος έχει γίνει τεράστιος και ΚΟΥΚΛΟΣ!Για τους χρωματισμους που ειναι ιδιοι και στα Περσακια..η κανω λαθος?

erefer
Διάσημο μέλος
Μήπως εχεις εναν βουλιμικό κοιλιόδουλο γάτο?Καλα λες!! και του δινω και καλη ξηρη τροφη για να μην κανει μπαλες στο στομαχι του, αυτος τιποτα ...αν δεν κανει εμετο δεν ησυχαζει!!![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

ο Μαρκος ειναι απο τις ωραιοτερες γατες του site...φαινοταν απο μικρος αλλωστε,μονο που μπερδεψατε τη ρατσα Ζοριτσα μου

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εσυ μην κοροιδευεις,γιατι μπορει να τα λουστεις μεταΜήπως εχεις εναν βουλιμικό κοιλιόδουλο γάτο?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μα γιατι το λες αυτο??Μήπως εχεις εναν βουλιμικό κοιλιόδουλο γάτο?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool