erefer
Διάσημο μέλος
Εγώ θα πάρω την Εverclean less track για αρχή και μετά βλέπουμεκι εγω μεθαυριο θα παω..κρυσταλλικη θα του παρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Τα φίλτρα είναι σαν αυτά(οχι ίδια) που πουλάνε στο super market για τις μυρωδιές στο ψυγείο, νομίζω λέγονται φίλτρα άνθρακατα φιλτρα τι κανουν ακριβως?υπαρχουν ανταλλακτικα?

Κάνουν δουλειά απλά μετά απο μια-μιάμιση βδομάδα δεν κάνουν τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
θυμασαι ποσο την πηρες και απο που?Τα φίλτρα απορροφούν τις μυρωδιές(και καλά), υπάρχουν ανταλλακτικά, εγώ πήρα 2-3, ενάμιση ευρώ νομίζω έκανε το ένα..
Αν και με τη κλειστή τουαλέτα ουσιαστικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αν δείς και σε "τρελάνει" ο Ερωτας σου βάλε μαγειρική σόδα στον πάτοαν δεν το ξέρεις ήδη. Δεν χρειάζεται κάτι να προσέξεις κοίτα να είναι σχετικά ευρύχωρη μόνο αυτό και να μην διαλύεται με το που τη σηκώσεις
![]()
erefer
Διάσημο μέλος
Απο pet city 30 ευρώ αν θυμάμαι καλάθυμασαι ποσο την πηρες και απο που?
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
απο αμμους εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον-σαν την κρυσταλλικη,τιποτα!!!!Εγώ θα πάρω την Εverclean less track για αρχή και μετά βλέπουμε![]()
τουαλετα ομως ειχα ανοιχτη γιατι δεν την ειχα μεσα στο σπιτι και δεν με πειραζε
erefer
Διάσημο μέλος
Η επόμενη που θα πάρω θα είναι η κρυσταλλική σίγουρα..απο αμμους εχω δοκιμασει τα παντα σχεδον-σαν την κρυσταλλικη,τιποτα!!!!
τουαλετα ομως ειχα ανοιχτη γιατι δεν την ειχα μεσα στο σπιτι και δεν με πειραζε
Και η Γιούλη κρυσταλλική βάζει

erefer
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μα συμφερει..και δεν μυριζει και τοσο και βγαινουν και τα σκατουλακια πολυ ευκολα,τα πετας και στην τουαλετα γιατι το υλικο αυτο-η αμμος,οχι το σκατουλακι-ειναι βιοδιασπωμενο..Η επόμενη που θα πάρω θα είναι η κρυσταλλική σίγουρα..
Και η Γιούλη κρυσταλλική βάζει![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
οχι ,δεν ηξερα καν οτι βαζει κρυσταλλικη και η Γιουλη!Αλήθεια ξέρεις Δανάη ποιας εταιρείας παίρνει η Γιούλη κρυσταλλική?
αυτη που επαιρνα εγω ηταν μια σε μαλακη συσκευασια ,νομιζω την εχει και εδω στα προιοντα για γατες..
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
και δεν μυρίζει καθόλου
Δεν θυμάμαι ποια εταιρεία μου είχε πεί όμως, trixie?
Μπααα..
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Συσκευασία:Αυτή η κρυσταλλική που παίρνει η Γιούλη είναι τρομερή, αν θυμάμαι καλά μου είχε πεί οτι την αλλάζει τελείως καθε 15 μέρεςκαι δεν μυρίζει καθόλου
Δεν θυμάμαι ποια εταιρεία μου είχε πεί όμως, trixie?
Μπααα..
![]()
αυτη πρεπει να ειναι...
πηγαινε να διαβασεις στα reviews κοκκοι τουαλετας
εγω αυτην επαιρνα και ημουν πολυ ευχαριστημενη,μου κρατουσε εναν μηνα,για μια γατα

αυτην θα ξαναπαρω και μεθαυριο,θα παρω πολλες να εχω καβατζα...
erefer
Διάσημο μέλος
Χμμ.. μάλλον κρυσταλλική θα πάρω και εγώ
Θα ρωτήσω την Γιούλη όμως ποια παίρνει ακριβώς μη πάρω καμια πατάτα

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
λοιπον μολις την πηρα τηλ και μου ειπε οτι πιο παλια επαιρνε αυτην και ηταν υπερ-ευχαριστημενη,τωρα παιρνει παλι κρυσταλλικη αλλα του Φανοπουλου,παντως μου ειπε οτι και οι 2 κανουν πολυ καλη δουλεια και τις προτιμα για μας που εχουμε αρσενικα γιατι απορροφουν τις μυρωδιες εντελως..Χμμ.. μάλλον κρυσταλλική θα πάρω και εγώ![]()
Θα ρωτήσω την Γιούλη όμως ποια παίρνει ακριβώς μη πάρω καμια πατάτα![]()
erefer
Διάσημο μέλος
Το "Φανόπουλου" είναι εταιρεία, οπως πχ Everclean?λοιπον μολις την πηρα τηλ και μου ειπε οτι πιο παλια επαιρνε αυτην και ηταν υπερ-ευχαριστημενη,τωρα παιρνει παλι κρυσταλλικη αλλα του Φανοπουλου,παντως μου ειπε οτι και οι 2 κανουν πολυ καλη δουλεια και τις προτιμα για μας που εχουμε αρσενικα γιατι απορροφουν τις μυρωδιες εντελως..

Kρυσταλλική θα πάρω, με επηρεάσατε

erefer
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ο Φανοπουλος ειναι σουπερ μαρκετΤο "Φανόπουλου" είναι εταιρεία, οπως πχ Everclean?
Kρυσταλλική θα πάρω, με επηρεάσατε![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
οκ!!!!Φεύγω θα τα πούμε αύριο![]()
με εμενα τηλεφωνικως,ειπαμε απο αυριο δεν εχω ιντερνετ...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
... φοβάμαι όμως ότι θα πάει στα σκουπίδια όταν δει τον Ερωτά σας 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τη κλούβα τη καθαρίσατε??

θες να σου πάρω αύριο τη κρυσταλική άμμο του θανόπουλου να τη δώσω στο Βασίλη να στη φέρει στο αεροδρόμιο??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool