erefer
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό που σου έδωσα???Μου εσπασε το φτυαρακι σου Γιουλη!! ειναι extra strong and heavy τα κακακια του Μπουχεσα![]()
Απίστευτο?? Καθαρίζεις και τα τσίσα ε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντα!!Δοκίμασε κι αυτή!!!Καλέ αφού θα γίνεις ο καλύτερος πελάτης τους! Σε σένα δεν θα κάνουν εκπτώσεις?? Θα σε καλούν στα galla party τους κλπ!!
Λοιπόν χθες τους πήρα την Royal Canin Exigent Δεν τα'χω ξαναδεί να ορμάνε τόσο πολύ σε τροφή παιδιά!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ!! Μου τη σύστησαν οι Γερμανίδες ως πολύ καλή για τα γατιά μας...
Να'τη!
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/exigent.aspx

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ειναι το δευτερο που μου σπαει !!Αυτό που σου έδωσα???Απίστευτο??
Καθαρίζεις και τα τσίσα ε??![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Μου εσπασε το φτυαρακι σου Γιουλη!! ειναι extra strong and heavy τα κακακια του Μπουχεσα![]()

Βγάζει κοντόχοντρες οχιές που να αντέξει το πλαστικό..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι... κι αν έχουν αντιαλλεργική γούνα!Λές να γίνουμε πετσοπάδες και να ρωτάμε τους πελάτες αν οι γάτες τους είναι αποστειρωμένες?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι ? εχουν προβλημα να μην τους αρεσει καποια τροφη?? τρομαρα τους!!Αντα!!Δοκίμασε κι αυτή!!!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Με ατσάλινο φτυαράκι θα βρείς την υγειά σουΝαι ειναι το δευτερο που μου σπαει !!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Οτι μπαινει πρεπει και να βγαινει ...σωστα??? γελας, αλλα αν τρωει σαν το δικο μου, θα χ.....επισης σε ιδια ποσοτητα!
Βγάζει κοντόχοντρες οχιές που να αντέξει το πλαστικό..![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αλλο πάλι και τούτο!Ναι ειναι το δευτερο που μου σπαει !!![]()
Την ώρα που σκαλίζεις τη τουαλέτα ή την ώρα που τα μεταφέρεις και σου πέφτουν στο πάτωμα? 
Να στα δώσω όλα για καλό και για κακό? Έχω 6-7!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Λες? καθολου κακη ιδεα....εχετε δει σε κανενα σιτε??Με ατσάλινο φτυαράκι θα βρείς την υγειά σου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μιλάμε για πολύ σκ...ό!!Οτι μπαινει πρεπει και να βγαινει ...σωστα??? γελας, αλλα αν τρωει σαν το δικο μου, θα χ.....επισης σε ιδια ποσοτητα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
είναι πολύ νόστιμη!!Γιατι ? εχουν προβλημα να μην τους αρεσει καποια τροφη?? τρομαρα τους!!![]()
Στο λέω απ'την αντίδρασή τους... 
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Την ωρα που καθαριζω!! αν ηταν οταν τα μεταφερνα θα ειχα παρει ενα μινι γερανοεσκαφεα !!Αλλο πάλι και τούτο!Την ώρα που σκαλίζεις τη τουαλέτα ή την ώρα που τα μεταφέρεις και σου πέφτουν στο πάτωμα?
Να στα δώσω όλα για καλό και για κακό? Έχω 6-7!!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Ε με συγχωρείς αλλά αυτός δεν χ***ι απλώς, ξεκωλ****ταιΟτι μπαινει πρεπει και να βγαινει ...σωστα??? γελας, αλλα αν τρωει σαν το δικο μου, θα χ.....επισης σε ιδια ποσοτητα!![]()

Γενικά αυτή η ράτσα έχει μια μπουχέσικη τάση

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μα στα αλλα κανουν σαν παλαβα, σε αυτη τι θα κανουν? θα με σκισουν? θα ανεβουν πανω μου και θα μου αρπαξουν τη σακουλα απο το χερι ?? ο εφιαλτης στο δρομο με τις γατες!!!!!!!!!είναι πολύ νόστιμη!!Στο λέω απ'την αντίδρασή τους...
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ σωστη παρατηρηση!!!!Ε με συγχωρείς αλλά αυτός δεν χ***ι απλώς, ξεκωλ****ται
Γενικά αυτή η ράτσα έχει μια μπουχέσικη τάση![]()

erefer
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ααααστο καλύτερα τότε!!Μα στα αλλα κανουν σαν παλαβα, σε αυτη τι θα κανουν? θα με σκισουν? θα ανεβουν πανω μου και θα μου αρπαξουν τη σακουλα απο το χερι ?? ο εφιαλτης στο δρομο με τις γατες!!!!!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool