bunny
Περιβόητο μέλος
Μπράβο κουκλίτσα μου που παρόλο που δεν έχεις γατούλα μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ και παίρνεις ιδέες και μιλάς με άτομα που έχουν γατες και προετοιμάζεσαι ούτως ώστε να είσαι πανέτοιμη για την ώρα που η μαμά θα το αποφασίσει και θα σου πάρει γατούλα... Καλλίτερο είναι αυτό που κάνεις και ικανοποιείς την αγάπη σου για τις γατούλες. Αλλα παιδάκια στην ηλικία σου, παίζουν ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή παιχνίδια. Πες καποια στιγμή στη μαμά σου να μπει κι αυτή και να δει το φόρουμ. Ισως της αρέσει και πάρει και ιδέες για τα γατάκια και της λυθούν κι οι απορίες που ίσως έχει και σου πάρει κάποια στιγμή χωρίς ενδοιασμούς.
Να περνάς καλά και να διαβάζεις, να έχεις καλή πρόοδο, κι εμείς εδώ είμαστε για την στιγμή που θα αποκτήσεις τη δική σου γατούλα και θα σου λύνουμε όσες απορίες μπορούμε και ξέρουμε ....![]()
![]()
Θα προσπαθήω να τους πείσω για πιο νωρίς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
. Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;
Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Πάντως οι βιρμανίας έχω μάθει απο τους ιδιοκτήτες τους πως είναι πολύ εξαρτημένες από τον ιδιοκτήτη τους και τόσο δεμένες που θυμίζουν σκύλο στον χαρακτήρα. Μπορεις να μάθεις πιο πολλά από το συγκεκριμένο ποστ που είσαι τώρα. Θα σου απαντήσουν σύντομα οι βιρμανογονείς...χεχεχε Σήμερα παραλαμβάνουν και δυο βιρμανάκια. Θα μάθουμε τα νέα τους αύριο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο

moukelis
Επιφανές μέλος
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!!
![]()
Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! 
Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων
) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!!
Θοδωρή και στα δικά σου!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός...
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!!
Εδω φαινεται πολυ ομορφος

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!!
Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!!
όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!!
Θοδωρή και στα δικά σου!!!![]()
Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια;
bunny
Περιβόητο μέλος
ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!!
![]()
Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!
Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat:

Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;
Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία!

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές![]()
![]()
. Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;
Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές;
![]()
Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα!

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι κούκλος!!!ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός...
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα!Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!!και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!!Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα;

Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool