bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:21 Η bunny έγραψε: #25.241 21-09-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο κουκλίτσα μου που παρόλο που δεν έχεις γατούλα μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ και παίρνεις ιδέες και μιλάς με άτομα που έχουν γατες και προετοιμάζεσαι ούτως ώστε να είσαι πανέτοιμη για την ώρα που η μαμά θα το αποφασίσει και θα σου πάρει γατούλα... Καλλίτερο είναι αυτό που κάνεις και ικανοποιείς την αγάπη σου για τις γατούλες. Αλλα παιδάκια στην ηλικία σου, παίζουν ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή παιχνίδια. Πες καποια στιγμή στη μαμά σου να μπει κι αυτή και να δει το φόρουμ. Ισως της αρέσει και πάρει και ιδέες για τα γατάκια και της λυθούν κι οι απορίες που ίσως έχει και σου πάρει κάποια στιγμή χωρίς ενδοιασμούς. Να περνάς καλά και να διαβάζεις, να έχεις καλή πρόοδο, κι εμείς εδώ είμαστε για την στιγμή που θα αποκτήσεις τη δική σου γατούλα και θα σου λύνουμε όσες απορίες μπορούμε και ξέρουμε .... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήω να τους πείσω για πιο νωρίς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Η bunny έγραψε: #25.242 21-09-08 14:30 Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η staman2 έγραψε: #25.243 21-09-08 17:01 Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να κοστίζει μια Οκικατ. Ουτε που τις ξέρω θα ψάξω να τις βρω. Οσο για τις βιρμανίας, δεν ξέρω αν κάνουν ειδική διατροφή όπως οι περσικές. Εγώ που έχω περσικές για να καταλάβεις δεν τους δίνω την τροφή για περσικές ειδικά γιατί την μια, την έχει πειράξει στο έντερο στο παρελθόν και τους δίνω μια της royal canin και είναι πολύ καλά. Συμπληρώνω με αλοιφή τη διατροφή τους όσον αφορά τις τριχόμπαλες στο στομάχι τους από τις τριχούλες όταν γλειφονται κι αυτό είναι όλο. Το τρίχωμά τους είναι τέλειο. Οταν θα έρθει η ώρα, θα το αποφασίσετε τι γατουλα θα πάρετε. Πάντως οι βιρμανίας έχω μάθει απο τους ιδιοκτήτες τους πως είναι πολύ εξαρτημένες από τον ιδιοκτήτη τους και τόσο δεμένες που θυμίζουν σκύλο στον χαρακτήρα. Μπορεις να μάθεις πιο πολλά από το συγκεκριμένο ποστ που είσαι τώρα. Θα σου απαντήσουν σύντομα οι βιρμανογονείς...χεχεχε Σήμερα παραλαμβάνουν και δυο βιρμανάκια. Θα μάθουμε τα νέα τους αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Ο erefer έγραψε: #25.244 21-09-08 20:08 ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο erefer έγραψε: #25.245 21-09-08 20:10 Ο erefer απλά είναι απίστευτος! Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #25.246 21-09-08 20:13 Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο κουκλίτσα μου που παρόλο που δεν έχεις γατούλα μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ και παίρνεις ιδέες και μιλάς με άτομα που έχουν γατες και προετοιμάζεσαι ούτως ώστε να είσαι πανέτοιμη για την ώρα που η μαμά θα το αποφασίσει και θα σου πάρει γατούλα... Καλλίτερο είναι αυτό που κάνεις και ικανοποιείς την αγάπη σου για τις γατούλες. Αλλα παιδάκια στην ηλικία σου, παίζουν ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή παιχνίδια. Πες καποια στιγμή στη μαμά σου να μπει κι αυτή και να δει το φόρουμ. Ισως της αρέσει και πάρει και ιδέες για τα γατάκια και της λυθούν κι οι απορίες που ίσως έχει και σου πάρει κάποια στιγμή χωρίς ενδοιασμούς. Να περνάς καλά και να διαβάζεις, να έχεις καλή πρόοδο, κι εμείς εδώ είμαστε για την στιγμή που θα αποκτήσεις τη δική σου γατούλα και θα σου λύνουμε όσες απορίες μπορούμε και ξέρουμε .... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήω να τους πείσω για πιο νωρίς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Η bunny έγραψε: #25.242 21-09-08 14:30 Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η staman2 έγραψε: #25.243 21-09-08 17:01 Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να κοστίζει μια Οκικατ. Ουτε που τις ξέρω θα ψάξω να τις βρω. Οσο για τις βιρμανίας, δεν ξέρω αν κάνουν ειδική διατροφή όπως οι περσικές. Εγώ που έχω περσικές για να καταλάβεις δεν τους δίνω την τροφή για περσικές ειδικά γιατί την μια, την έχει πειράξει στο έντερο στο παρελθόν και τους δίνω μια της royal canin και είναι πολύ καλά. Συμπληρώνω με αλοιφή τη διατροφή τους όσον αφορά τις τριχόμπαλες στο στομάχι τους από τις τριχούλες όταν γλειφονται κι αυτό είναι όλο. Το τρίχωμά τους είναι τέλειο. Οταν θα έρθει η ώρα, θα το αποφασίσετε τι γατουλα θα πάρετε. Πάντως οι βιρμανίας έχω μάθει απο τους ιδιοκτήτες τους πως είναι πολύ εξαρτημένες από τον ιδιοκτήτη τους και τόσο δεμένες που θυμίζουν σκύλο στον χαρακτήρα. Μπορεις να μάθεις πιο πολλά από το συγκεκριμένο ποστ που είσαι τώρα. Θα σου απαντήσουν σύντομα οι βιρμανογονείς...χεχεχε Σήμερα παραλαμβάνουν και δυο βιρμανάκια. Θα μάθουμε τα νέα τους αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Ο erefer έγραψε: #25.244 21-09-08 20:08 ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο erefer έγραψε: #25.245 21-09-08 20:10 Ο erefer απλά είναι απίστευτος! Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #25.246 21-09-08 20:13 Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η staman2 έγραψε: #25.243 21-09-08 17:01 Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να κοστίζει μια Οκικατ. Ουτε που τις ξέρω θα ψάξω να τις βρω. Οσο για τις βιρμανίας, δεν ξέρω αν κάνουν ειδική διατροφή όπως οι περσικές. Εγώ που έχω περσικές για να καταλάβεις δεν τους δίνω την τροφή για περσικές ειδικά γιατί την μια, την έχει πειράξει στο έντερο στο παρελθόν και τους δίνω μια της royal canin και είναι πολύ καλά. Συμπληρώνω με αλοιφή τη διατροφή τους όσον αφορά τις τριχόμπαλες στο στομάχι τους από τις τριχούλες όταν γλειφονται κι αυτό είναι όλο. Το τρίχωμά τους είναι τέλειο. Οταν θα έρθει η ώρα, θα το αποφασίσετε τι γατουλα θα πάρετε. Πάντως οι βιρμανίας έχω μάθει απο τους ιδιοκτήτες τους πως είναι πολύ εξαρτημένες από τον ιδιοκτήτη τους και τόσο δεμένες που θυμίζουν σκύλο στον χαρακτήρα. Μπορεις να μάθεις πιο πολλά από το συγκεκριμένο ποστ που είσαι τώρα. Θα σου απαντήσουν σύντομα οι βιρμανογονείς...χεχεχε Σήμερα παραλαμβάνουν και δυο βιρμανάκια. Θα μάθουμε τα νέα τους αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Ο erefer έγραψε: #25.244 21-09-08 20:08 ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο erefer έγραψε: #25.245 21-09-08 20:10 Ο erefer απλά είναι απίστευτος! Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #25.246 21-09-08 20:13 Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να κοστίζει μια Οκικατ. Ουτε που τις ξέρω θα ψάξω να τις βρω. Οσο για τις βιρμανίας, δεν ξέρω αν κάνουν ειδική διατροφή όπως οι περσικές. Εγώ που έχω περσικές για να καταλάβεις δεν τους δίνω την τροφή για περσικές ειδικά γιατί την μια, την έχει πειράξει στο έντερο στο παρελθόν και τους δίνω μια της royal canin και είναι πολύ καλά. Συμπληρώνω με αλοιφή τη διατροφή τους όσον αφορά τις τριχόμπαλες στο στομάχι τους από τις τριχούλες όταν γλειφονται κι αυτό είναι όλο. Το τρίχωμά τους είναι τέλειο. Οταν θα έρθει η ώρα, θα το αποφασίσετε τι γατουλα θα πάρετε. Πάντως οι βιρμανίας έχω μάθει απο τους ιδιοκτήτες τους πως είναι πολύ εξαρτημένες από τον ιδιοκτήτη τους και τόσο δεμένες που θυμίζουν σκύλο στον χαρακτήρα. Μπορεις να μάθεις πιο πολλά από το συγκεκριμένο ποστ που είσαι τώρα. Θα σου απαντήσουν σύντομα οι βιρμανογονείς...χεχεχε Σήμερα παραλαμβάνουν και δυο βιρμανάκια. Θα μάθουμε τα νέα τους αύριο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Ο erefer έγραψε: #25.244 21-09-08 20:08 ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο erefer έγραψε: #25.245 21-09-08 20:10 Ο erefer απλά είναι απίστευτος! Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #25.246 21-09-08 20:13 Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Ο erefer έγραψε: #25.245 21-09-08 20:10 Ο erefer απλά είναι απίστευτος! Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #25.246 21-09-08 20:13 Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο erefer απλά είναι απίστευτος! Πέρασα για λίγο απ'το σπίτι να πάρω κατι πράγματα, θα τα πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η moukelis έγραψε: #25.246 21-09-08 20:13 Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο Βασιλη,ειναι πανεμορφος φανταζομαι ε;Βαλε μας καμια φωτοοοοοοοοοοοοο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.247 21-09-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Eλπιζω να πω και εγω το ιδιο οταν παραλαβω τον Πλατωνα και να μην χρειαστει να πω οτι ζω εναν εφιαλτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.248 21-09-08 21:47 Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.249 21-09-08 21:51 ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1485.JPG 33 KB · Εμφανίσεις: 42 Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.250 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Εδω φαινεται πολυ ομορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Ο geo_ttc έγραψε: #25.251 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα πήγαν καλά... ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία...έμαθα πολλά για τα αυτά πανέμορφα πλάσματα από έναν πολύ υπεύθυνο εκτροφέα!! Τα δύο μωρά (δηλ. τι μωρά... ολόκληροι άντρες 4 μηνων) ήταν ήσυχα και υπομονετικά!! όσο για την ομορφιά τους οι φωτογραφίες θα μιλήσουν μόνες τους!! Θοδωρή και στα δικά σου!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιούλη!!!!! Τι κανεις; Πως περασες στην ομορφη Γερμανια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η bunny έγραψε: #25.252 21-09-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: ZΩ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αύριο φωτό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! Καλώς τον δέχτηκες!!!:cat: Κυρία Γιούλη ωραία η Γερμανία;Δεν έχω πάει.Έχω πάει όμως Ιταλία , Ισπανία και Τυννησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Ο geo_ttc έγραψε: #25.253 21-09-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ έχω κολλήσει με τις Βιρμανές . Ο αδερφός μου όμως με τις Όκικατ.Πόσο μπορεί να κοστίζει μια Όκικατ;Οι Βιρμανές κάνουν ειδική διατροφή για τις τριχόμπαλες όπως οι Περσικές; Click για ανάπτυξη... Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η moukelis έγραψε: #25.254 21-09-08 21:59 Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #25.255 21-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Erefer !! Ειναι ένας γίγαντας!! Ενας πραγματικός πολλά υποσχόμενος Βιρμανός... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!! Click για ανάπτυξη... Είναι κούκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η bunny έγραψε: #25.256 21-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Σου απαντησα για την τιμη των Οκικατ, στο αρθρο για τη συγγεκριμενη ρατσα! Click για ανάπτυξη... Α,ευχαριστώ πολύ δεν το είδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.257 21-09-08 22:12 και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1470.JPG 31,7 KB · Εμφανίσεις: 38 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η bunny έγραψε: #25.258 21-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Ερωτας που μου χτύπησε με το βέλος του τη καρδιά! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΑΝΑΗ!! Click για ανάπτυξη... Με δυο λέξεις:ο θεός Έρωτας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.259 21-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20080921_1a[1] (1).jpg 34,3 KB · Εμφανίσεις: 43 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1261 1262 1263 1264 1265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Γιουληηηηη!Πως ηταν το ταξιδι σου;Πως ειναι τα μωρα; Click για ανάπτυξη... Ολα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα... θα μου επιτρέψετε παιδιά να πάω νωρίς για ύπνο απόψε και να τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! Θα΄θελα όμως πριν φυγω να σας δείξω και το κορίτσι το δικό μου που μεγάλωσε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #25.260 21-09-08 22:20 Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πω πω η Σεμέλη έχει κάψει καρδιες... Καλη ξεκουραση,θα περιμενουμε αναλυτικο φωτορεπορταζ αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.