Birman-maniacs

Οκ την ειδα...το μπροστα γατακι ειναι ο Ερεφερ? :hmm:
Το δεξιά ο erefer το αριστερά ο Έρωτας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια Δανάη και Βασίλη για τα νέα σας μωρά ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ.
Καλά Γιούλη, η Σεμέλη είναι πανέμορφη. Πότε είπες θα την παραλάβεις??? Στο χρώμα τί είναι? Θα σκουρήνει το μουτράκι της?? Ή θα θα γίνει σαν τον Μορφέα??
Σε ευχαριστούμε!! Θα την φέρω 2 Νοεμβρίου!
Το χρώμα της θα γίνει chocolate tabby... δηλ. σοκολατί τιγρέ... σαν του μπαμπά της να'τος!!

versacce_20080621_5.jpg

Απλά θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για να ολοκλήρωθεί!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέρασα πολύ ωραία Αντούλα!! Μακάρι να΄ταν άλλο τόσο!!
Εσφιξα όσα μου κάθησαν...:lol::lol:γιατί άλλα με κοιτούσαν επιφυλακτικά!! Πολύ όμορφα πλάσματα!! :up:
Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. :up::up:

Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. :up::up:
Έχεις δίκιο! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!:up::up:

Kαλημερα!!

Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!!:)

Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!!:)
Σε ευχαριστώ Αντούλα! :)
Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? :hmm:

καλημέρα!! :)Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! :up:

Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη:lol:

Σε ευχαριστώ Αντούλα! :)
Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? :hmm:
Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! :blink::blink:

Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!:PΠέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε???:lol:

Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!!;)

Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. :(

Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!:PΠέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε???:lol:

Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!!;)
:lol::lol::lol::lol:

Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? ;)

καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? :hmm::(

Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! :up::lol:

Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. :(
Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι?????:hmm:

Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!!
Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!:)Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!!
Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! :up:

Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα!

Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! :up::lol:
Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? :lol::lol:

Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? ;)
ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!:D:D:DΤρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!:up::up:Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back