ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.281 22-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ την ειδα...το μπροστα γατακι ειναι ο Ερεφερ? Click για ανάπτυξη... Το δεξιά ο erefer το αριστερά ο Έρωτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.282 22-09-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια Δανάη και Βασίλη για τα νέα σας μωρά ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ. Καλά Γιούλη, η Σεμέλη είναι πανέμορφη. Πότε είπες θα την παραλάβεις??? Στο χρώμα τί είναι? Θα σκουρήνει το μουτράκι της?? Ή θα θα γίνει σαν τον Μορφέα?? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε!! Θα την φέρω 2 Νοεμβρίου! Το χρώμα της θα γίνει chocolate tabby... δηλ. σοκολατί τιγρέ... σαν του μπαμπά της να'τος!! Απλά θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για να ολοκλήρωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #25.283 22-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πέρασα πολύ ωραία Αντούλα!! Μακάρι να΄ταν άλλο τόσο!! Εσφιξα όσα μου κάθησαν...γιατί άλλα με κοιτούσαν επιφυλακτικά!! Πολύ όμορφα πλάσματα!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.284 22-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.285 22-09-08 12:22 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.286 22-09-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ την ειδα...το μπροστα γατακι ειναι ο Ερεφερ? Click για ανάπτυξη... Το δεξιά ο erefer το αριστερά ο Έρωτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.282 22-09-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια Δανάη και Βασίλη για τα νέα σας μωρά ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ. Καλά Γιούλη, η Σεμέλη είναι πανέμορφη. Πότε είπες θα την παραλάβεις??? Στο χρώμα τί είναι? Θα σκουρήνει το μουτράκι της?? Ή θα θα γίνει σαν τον Μορφέα?? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε!! Θα την φέρω 2 Νοεμβρίου! Το χρώμα της θα γίνει chocolate tabby... δηλ. σοκολατί τιγρέ... σαν του μπαμπά της να'τος!! Απλά θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για να ολοκλήρωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #25.283 22-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πέρασα πολύ ωραία Αντούλα!! Μακάρι να΄ταν άλλο τόσο!! Εσφιξα όσα μου κάθησαν...γιατί άλλα με κοιτούσαν επιφυλακτικά!! Πολύ όμορφα πλάσματα!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.284 22-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.285 22-09-08 12:22 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.286 22-09-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια Δανάη και Βασίλη για τα νέα σας μωρά ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ. Καλά Γιούλη, η Σεμέλη είναι πανέμορφη. Πότε είπες θα την παραλάβεις??? Στο χρώμα τί είναι? Θα σκουρήνει το μουτράκι της?? Ή θα θα γίνει σαν τον Μορφέα?? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε!! Θα την φέρω 2 Νοεμβρίου! Το χρώμα της θα γίνει chocolate tabby... δηλ. σοκολατί τιγρέ... σαν του μπαμπά της να'τος!! Απλά θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για να ολοκλήρωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #25.283 22-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πέρασα πολύ ωραία Αντούλα!! Μακάρι να΄ταν άλλο τόσο!! Εσφιξα όσα μου κάθησαν...γιατί άλλα με κοιτούσαν επιφυλακτικά!! Πολύ όμορφα πλάσματα!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.284 22-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.285 22-09-08 12:22 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.286 22-09-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πέρασα πολύ ωραία Αντούλα!! Μακάρι να΄ταν άλλο τόσο!! Εσφιξα όσα μου κάθησαν...γιατί άλλα με κοιτούσαν επιφυλακτικά!! Πολύ όμορφα πλάσματα!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.284 22-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.285 22-09-08 12:22 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.286 22-09-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαβα...πρεπει πραγματι ειναι τελειο να εισαι περιτριγυρισμενος με γατακια ..και ειδικα με βιρμανιας. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.285 22-09-08 12:22 Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.286 22-09-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.286 22-09-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #25.287 22-09-08 12:25 Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.288 22-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Σεμελη οσο παει γινεται ακομη πιο ομορφη, καλα σε ενα χρονο θα ειναι απλα μια ΘΕΑ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #25.289 22-09-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημέρα!! Αντε... η αντίστροφη μέτρηση και για σένα άρχισε Θοδωρή!! Click για ανάπτυξη... Δεν το σκεφτομαι και πολυ για να μην τρελαθω απο την αναμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:49 Η Αντα έγραψε: #25.290 22-09-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστώ Αντούλα! Το σκέφτεσαι τελικά κι εσύ για ένα τρίτο? Ή μήπως σου φαίνονται πολλά? Click για ανάπτυξη... Μου φαινονται πολλα τρια....πολλες φορες και δυο - ειδικα οταν αφηνουν παντου τριχα, και τους πιανει η γκρινια - μου φαινονται πολλα. Το μονο καλο ειναι οτι η Πισου της αρεσει αρκετα η μοναξια και καθεται σε μια γωνιτσα ....ο αλλος ειναι σιφουνας, μερικες φορες δεν μπορεις να τον ελεγξεις με τιποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:21 Η katerina10: #25.291 22-09-08 13:21 Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #25.292 22-09-08 13:23 Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.293 22-09-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #25.294 22-09-08 13:24 Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.295 22-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα...Βρε Γιούλη μου..τι μου τα θμίζεις τα ξανθομωρά στην κατάσταση που είμαι...Αχχχχ!!Πέρασες τέλεια ε???Καλά άφησες κανένα βιρμανάκι χωρίς ζούληγμα??μπααααααααααα ε??? Αντα σήμερα θα πάρω στο πετ σοπ να παραγγείλω φαί και εφόδια για τον μηνα για τα μωρά μου...Θα ζητήσω τον τύπο που μένει στο ηράκλειο για να μην φάω καμία πόρτα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα αδελφάκι! Σε τι κατάσταση είσαι δηλ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.296 22-09-08 13:28 Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η katerina10: #25.297 22-09-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Κατερινα!!! καλά θα κανεις. Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου επαιρνες και μενα κατι, αλλα εκανα ανεφοδιασμο απο το σουπερ μαρκετ τελικα. Click για ανάπτυξη... Βρε...Σίγουρα δεν θες κάτι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25.298 22-09-08 13:32 Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατερίνα, για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι η Γερμανία είναι μια όμορφη, ρομαντική και καθαρή, πολύ καλά οργανωμένη χώρα!! Το Aachen είναι μια ιστορική πόλη με πολύ ωραία παλιά σπίτια και ατμοσφαιρικά καφέ και μπαράκια!Είναι τριεθνής αφού ανήκει και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο!! Στη συναυλία όπου έγινε σε 4 σημεία του ιστορικού της κέντρου ακούσαμε μουσική jazz και παλιά ροκ. Δεν έκανε πολύ κρύο και με τα μπουφαν μας είμασταν μια χαρά! Συμφωνώ με την απόφασή σου να ζήσεις εκεί... αρκεί να έρχεσαι συχνά στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #25.299 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1263 1264 1265 1266 1267 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1265 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν αποφασίσω να αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω ένα pet shop στο Ν. Ηράκλειο! Μόνο εσάς να έχω πελάτισες θα πλουτίσω!! Click για ανάπτυξη... Πλακα πλακα ετσι ειναι.....το θεμα ειναι, σιγουρα θα τα πουλας ΅η θα τα κρατησεις για τα δικα σου γατια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η katerina10: #25.300 22-09-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φανταζομαι τους αρεσει τωρα που εχουν ολο το σπιτι δικο τους, ε Κατερινα?? Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Τρέλα σας λέω..Και το καλύτερο δεν κάνουν ζημιές...!!!!!!Αυτό είναι το κόλπο να τα έχεις σε μεγάλο χώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.