ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για εσάς θα διαθέτω ειδικά delivery boys!!Δελεαστικότατο,εεεεε Άντα????
![]()

Έτσι ούτε στο μαγαζί δεν θα έρχεστε... θα σας "εξυπηρετούν" κατ'οίκον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι πράγμα είναι αυτό???Κάθε φορά που έχουν κάποιον ξένο τον πάνε σε δικό του μέρος!!!!!!!τα μόνα ψώνια που πρόλαβα να κάνω ήταν στο Βέλγιο (5 λεπτά από το σπίτι τους) όπου με πήγαν σε ένα διάσημο κατάστημα γνήσιας Βελγικής Σοκολάτας!!
Το "Leonidas"!!![]()
Τον ξέρετε ε??Εχει και εδώ καταστήματα!!
Εμαθα ότι είναι Βέλγος παντρεμένος με Ελληνίδα!!
![]()

Αν ήταν θα πηγαινα στην ελλαδα βρε καλό μου τι με τρέχεις στα ΨΕΥΤΙΚΑ σουβλάκια-ελληνικά εστιατόρια????

(Μου έχει τύχει αυτό!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα τα διαλέξεις απο Γερμανία μήπως????Για εσάς θα διαθέτω ειδικά delivery boys!!
Έτσι ούτε στο μαγαζί δεν θα έρχεστε... θα σας "εξυπηρετούν" κατ'οίκον!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι εκτροφείς δεν είχαν ιδέα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα!! Λυπήθηκαν όταν το διαπίστωσανΤι πράγμα είναι αυτό???Κάθε φορά που έχουν κάποιον ξένο τον πάνε σε δικό του μέρος!!!!!!!Αν ήταν θα πηγαινα στην ελλαδα βρε καλό μου τι με τρέχεις στα ΨΕΥΤΙΚΑ σουβλάκια-ελληνικά εστιατόρια????
(Μου έχει τύχει αυτό!!!)

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και θα με κυνηγαει ο Γιωργος μετα!! ασε καλυτεραΓια εσάς θα διαθέτω ειδικά delivery boys!!
Έτσι ούτε στο μαγαζί δεν θα έρχεστε... θα σας "εξυπηρετούν" κατ'οίκον!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααα κρίμα μωρέ!!!!Οι εκτροφείς δεν είχαν ιδέα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα!! Λυπήθηκαν όταν το διαπίστωσαν![]()

Τουλάχιστον δικαιολογούνται αυτοί!!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνω σε αυτο που λες...εκτος αν σπουδαζεις στο εξωτερικο, και αυτα καπως σου απαλυνουν την νοσταλγια για το σπιτι....Τι πράγμα είναι αυτό???Κάθε φορά που έχουν κάποιον ξένο τον πάνε σε δικό του μέρος!!!!!!!Αν ήταν θα πηγαινα στην ελλαδα βρε καλό μου τι με τρέχεις στα ΨΕΥΤΙΚΑ σουβλάκια-ελληνικά εστιατόρια????
(Μου έχει τύχει αυτό!!!)

katerina10
Περιβόητο μέλος
Και θα με κυνηγαει ο Γιωργος μετα!! ασε καλυτερα![]()

Εγώ γιατί δεν σκέφτκα ανάλογα....!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμμμμμ ναι...Συμφωνω σε αυτο που λες...εκτος αν σπουδαζεις στο εξωτερικο, και αυτα καπως σου απαλυνουν την νοσταλγια για το σπιτι....![]()

Εννοείται αυτό!!!!
Αλλά για να ευθυμίσουμε, εγώ είχα πάει για μια βδομάδα στη Γερμανία και η γερμανιδα φιλη μου με πήγε για εκπληξη για ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πλάκα κάνω για σένα... τον αγαπάς πολύ το Γιώργο σου το ξέρω!!Και θα με κυνηγαει ο Γιωργος μετα!! ασε καλυτερα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εκτός αν θέλεις να ντύνεται οι Γιώργος deliver boy!!Πλάκα κάνω για σένα... τον αγαπάς πολύ το Γιώργο σου το ξέρω!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για να τα συγκρίνεις με τα δικά μας και να πεις!!Εμμμμμ ναι...Εννοείται αυτό!!!!
Αλλά για να ευθυμίσουμε, εγώ είχα πάει για μια βδομάδα στη Γερμανία και η γερμανιδα φιλη μου με πήγε για εκπληξη για ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
![]()
"Σαν την Ελλάδα ΠΟΥΘΕΝΑ"!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Να μια καλη ιδεα!!!Εκτός αν θέλεις να ντύνεται οι Γιώργος deliver boy!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Λαικ χιερ νοουγεργια να τα συγκρίνεις με τα δικά μας και να πεις!!
"Σαν την Ελλάδα ΠΟΥΘΕΝΑ"!!![]()

Και να φανταστείτε δεν ακού τέτοια μουσική...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ο Γιώργος δεν θα θέλει και λεφτα να τα φέρνει στην καλή του...Να μια καλη ιδεα!!!![]()
ΤΣΑΜΠΑ θα σου έρχονται Αντούλα!!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΑχχΠλάκα κάνω για σένα... τον αγαπάς πολύ το Γιώργο σου το ξέρω!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μπορει να θελει αλλου ειδους πληρωμη μετα!!!!!Ο Γιώργος δεν θα θέλει και λεφτα να τα φέρνει στην καλή του...ΤΣΑΜΠΑ θα σου έρχονται Αντούλα!!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
όχι μόνο λεφτά δεν θα παίρνει...θα της προσφέρει και τις "υπηρεσίες" του!Ο Γιώργος δεν θα θέλει και λεφτα να τα φέρνει στην καλή του...ΤΣΑΜΠΑ θα σου έρχονται Αντούλα!!!!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ε... ένα μπουρμπουαράκι να του το δίνεις στο τέλος του παιδιού!!Μπορει να θελει αλλη ειδους πληρωμη μετα!!!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλό ακούγεται αυτό!!!Και δωρεάν και πάρτυ μετά!!!Μπορει να θελει αλλου ειδους πληρωμη μετα!!!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool