Birman-maniacs

:lol::lol:και η Σεμέλη θα το κοίταγε μ'αυτό το βλέμα! :lol:

Θα τα κανεις και μπανιο? μηπως να παρεις και κανενα παπακι για τους το βαλεις στη μπανιερα για να παιζουν??:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τα κανεις και μπανιο? μηπως να παρεις και κανενα παπακι για τους το βαλεις στη μπανιερα για να παιζουν??:lol::lol:
ναι μπανιο κι εγω θα προσπαθησω να τον μαθω να κανει..νομιζω ειναι πολυ καλο...και για μας και για τη γατα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:2 φορές το χρόνο...αυτή είναι η δουλειά του μπαμπα μας! :lol:

ναι μπανιο κι εγω θα προσπαθησω να τον μαθω να κανει..νομιζω ειναι πολυ καλο...και για μας και για τη γατα
τι εννοείς για εμάς? :hmm:

Αντα θα πάω στο pet city σήμερα... μήπως θέλεις κάτι? Ή είσαι πλήρης? :)

Αντα θα πάω στο pet city σήμερα... μήπως θέλεις κάτι? Ή είσαι πλήρης? :)
Ευχαριστω Γιουλη!! εχουμε απο ολα!! :up::up:

ρε παιδια να σας ρωτησω κατι?
παρηγγειλα το γατοδεντρο απο Θεσ/νικη.Να πω στην κοπελα να μου αγορασει και ενα defurum να μου το βαλει στο κουτι και να της δωσω τα παραπανω χρηματα ή ειναι πολυ χοντρο?Ολα τα πηρα απο το petshop αυτο δεν το πηρα!!!:mad::mad::mad:

εννοω αυτο που εννοει και ο Μαριος:lol::lol::lol::lol:
να είναι καθαρά για τη δική μας υγεία?? μα τα γατόνια είναι καθαρά πλάσματα ειδικά όταν ζουν μεσα στο σπίτι και δεν αποτελούν κίνδυνο για εμάς... :)απλά να καθαρίζονται καμιά φορά απ'τις βρωμίτσες της βεράντας - ταράτσας :lol:

Δανάη σ'ενδιαφέρει να μεταφράσεις το pedigree και να γράψεις τον μικρό στον ΕΟΓ? :hmm:

ρε παιδια να σας ρωτησω κατι?
παρηγγειλα το γατοδεντρο απο Θεσ/νικη.Να πω στην κοπελα να μου αγορασει και ενα defurum να μου το βαλει στο κουτι και να της δωσω τα παραπανω χρηματα ή ειναι πολυ χοντρο?Ολα τα πηρα απο το petshop αυτο δεν το πηρα!!!:mad::mad::mad:
και δεν της το λές? ντροπή δεν είναι:)

Ποιο μοντελο πηρες Δαναη??:hmm:

να είναι καθαρά για τη δική μας υγεία?? μα τα γατόνια είναι καθαρά πλάσματα ειδικά όταν ζουν μεσα στο σπίτι και δεν αποτελούν κίνδυνο για εμάς... :)απλά να καθαρίζονται καμιά φορά απ'τις βρωμίτσες της βεράντας - ταράτσας :lol:

Δανάη σ'ενδιαφέρει να μεταφράσεις το pedigree και να γράψεις τον μικρό στον ΕΟΓ? :hmm:
δεν το εχω σκεφτει καθολου αυτο...
αυτο ειναι για να πας στις εκθεσεις?

Ποιο μοντελο πηρες Δαναη??:hmm:
το abyssinian που για εναν περιεργο λογο δεν μπορω να το βαλω να το δειτε...προσπαθουσα πριν..

δεν το εχω σκεφτει καθολου αυτο...
αυτο ειναι για να πας στις εκθεσεις?
μμμμ...ναι...και γενικά να είναι γραμμένος στον ΕΟΓ... κοστίζει 20 ευρώ η εγγραφή και 20 η μετάφραση... βέβαια έκθεση δε βλέπω να γίνεται φέτος :hmm:

μμμμ...ναι...και γενικά να είναι γραμμένος στον ΕΟΓ... κοστίζει 20 ευρώ η εγγραφή και 20 η μετάφραση... βέβαια έκθεση δε βλέπω να γίνεται φέτος :hmm:
κατσε να κανω τα δικα μου τα χαρτια πρωτα..και μετα κανω και της γατας:P
εχω χασει ταυτοτητα και ακομα δεν εχω βγαλει αλλη!!!:down:
ειμαι απαραδεκτη το ξερω..

το abyssinian που για εναν περιεργο λογο δεν μπορω να το βαλω να το δειτε...προσπαθουσα πριν..
Ναι το ξερω, εχω εκτυπωσει το ''καταλογο''. Ποτε με το καλο θα σου ερθει?? :)

κατσε να κανω τα δικα μου τα χαρτια πρωτα..και μετα κανω και της γατας:P
εχω χασει ταυτοτητα και ακομα δεν εχω βγαλει αλλη!!!:down:
ειμαι απαραδεκτη το ξερω..
φαντάζεσαι να σκάσεις μούρη στην έκθεση με τον Έρωτα και τα χαρτιά του και τα κλουβιά του και τα διακοσμητικά του... :cool:
και να σου πουν!! Μπράβο κα Μιχαήλου...:up:μου δίνετε σας παρακαλώ τη ταυτότητά σας τώρα? :blink::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back