Birman-maniacs

ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!! :up:
κοίτα ΜΑΤΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!!
KatzenSept.2008024.jpg
Τελικά είναι πολύ όμορφος ο Ιωνας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασίλη πόσο σου στοίχησε ο erefer χωρίς την εξέταση αίματος και τα μεταφορικά και πόσο της Δανάης? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά είναι πολύ όμορφος ο Ιωνας
ναι!! Τελικά είναι όμορφος γατούλης και της αρέσει και της Βάσιας πολύ:up:

Σήμερα έστειλα e mail στην Ινα... είπαμε να τα λέμε που και που και της είπα τη τρέλα που έχετε με τα μωρά...κλπ... :)
Και εγώ τους έστειλα email εχθές με καινούργιες φωτογραφίες, επειδή μου είπαν οτι ήθελαν να δούν αν βγάλω:) Μου είπαν επίσης Γιούλη οτι καλό θα ήταν να κάνω εμβόλιο για leukose και σε περίπου δυο εβδομάδες θα εκαναν αποπαρασίτωση. Της Δανάης της είπαν τίποτα για εμβόλιο?:hmm:

Βασιλη δε θα σε κοροιδεψω γιατι ειμαι ανωτερος ανθρωπος.Αλλα ετσι και κοροιδευεις τα μωρα μας...μαυρη Γιουλη που σε εφαγε!:lol:

Και εγώ τους έστειλα email εχθές με καινούργιες φωτογραφίες, επειδή μου είπαν οτι ήθελαν να δούν αν βγάλω:) Μου είπαν επίσης Γιούλη οτι καλό θα ήταν να κάνω εμβόλιο για leukose και σε περίπου δυο εβδομάδες θα εκαναν αποπαρασίτωση. Της Δανάης της είπαν τίποτα για εμβόλιο?:hmm:
Δεν ξέρω... :hmm:δεν τη ρωτάς?

Βασιλη δε θα σε κοροιδεψω γιατι ειμαι ανωτερος ανθρωπος.Αλλα ετσι και κοροιδευεις τα μωρα μας...μαυρη Γιουλη που σε εφαγε!:lol:

φφφφσσσσσσ
φσσσσσσσφφφφφσσσσσσσ
:mad::mad::mad:
:lol::lol:

Βασίλη πόσο σου στοίχησε ο erefer χωρίς την εξέταση αίματος και τα μεταφορικά και πόσο της Δανάης? :hmm:
Ο erefer μου στοίχησε 920 ευρώ, την εξέταση αίματος μου την έκαναν δώρο:) Δεν γνωρίζω ποσα έδωσε η Δανάη αλλά υπολογίζω καμια διακοσαριά ευρώ παρακάτω:hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ξέρω... :hmm:δεν τη ρωτάς?
Θα τη ρωτήσω..
Εννοούν εμβόλιο για λευχαιμία λογικά ή ετσι νομίζω?:hmm:Αυτά όμως είναι προαιρετικά για γάτες μεσα στο σπίτι, όπως και η λοιμώδη περιτονίτιδα, χλαμυδίωση..
Γιούλη πρέπει να τα κάνω? Τα εχεις κάνει στον Μορφέα και στην Καλυψώ?

Εκτός απ'τη Δανάη και τη Δώρα όλοι αυτό μου λέγανε... τι σου'κανε καλε το γατί?? :lol::lol:
Μα κρίμα είναι....:D:lol::lol::lol::lol:Μα Μελιώ?????:blink::blink:

Αχ μια φατσουλα...Η μασκα του εχει μεγαλωσει πολυ ε;
Βασιλη εγω το ειχα κανει στον Εκτορα,και θα το κανω μολις παρω τον πρωτο μου μισθο και στη Μοιρα και στον Σειριο...Προαιρετικα ειναι για ζωα που ζουν μεσα στο σπιτι αλλα ποτε δεν ξερεις.

Γιατι κοροιδευεις;Κοιτα ποια εχω βρει μεχρι τωρα:Mousse,Truffles,Eclair,Nougat,Toffee,Fondue,Mocca,BonBon,Praline.Ολα εκτος απο το καραμελενιο ειναι σοκολατοονοματα!
:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Το Μελιώ είναι καλύτερο...!!!:lol::lol::lol::lol::PΕλα μην θυμώνεις...:)Πλακίτσα!!!

Aυτά είναι ξένα και εύηχα:up:... η κοροδιάρα Κατερίνα μας το ξεφτύλισε με τους μπακλαβάδες και τους μαιντανούς...κατάλαβες? :mad::P:lol:
Μα θα πεις Φοντέ την προστάτιδα των αιγυπτίων???Είναι ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ!!!!:lol::lol::lol:

Ναί βρε ΄συ είναι ωραία ονόματα, κάτσε να σου πώ και μένα μερικά που μου ΄ρχονται: Παπαδοπούλου, Amaretti, ΙΟΝ...:lol::lol::lol:
Μπράβο βρε Βασίλη πες τα και εσύ βοήθα να σώσουμε την κατάσταση...:lol::lol:

Αχ μια φατσουλα...Η μασκα του εχει μεγαλωσει πολυ ε;
Βασιλη εγω το ειχα κανει στον Εκτορα,και θα το κανω μολις παρω τον πρωτο μου μισθο και στη Μοιρα και στον Σειριο...Προαιρετικα ειναι για ζωα που ζουν μεσα στο σπιτι αλλα ποτε δεν ξερεις.
Είναι περίεργος ο φωτισμός στην φωτογραφία αλλα εχει μεγαλώσει:)
Μάλλον και εγώ θα τα κάνω ολα τα προαιρετικά, αύριο θα πάω Κτηνίατρο

Ρωτα και τον γιατρο σου,αλλα εγω επειδη εστω κι ενα γατακι να ερθει σε επαφη μαζι τους φοβαμαι μην τους μεταδωσει κατι,θα το κανω για να μην εχουμε εγνοια.Ποτε θα ολοκληρωθει το χρωμα του;

Κατερινα σε αγνοω.Αμα τα δεις και τρελαθεις και δεις ποσο θα τους πηγαινουν τα σοκολατενια τους ονοματα,δεν θα σου μιλαμε.:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Ρωτα και τον γιατρο σου,αλλα εγω επειδη εστω κι ενα γατακι να ερθει σε επαφη μαζι τους φοβαμαι μην τους μεταδωσει κατι,θα το κανω για να μην εχουμε εγνοια.Ποτε θα ολοκληρωθει το χρωμα του;
Στις Βιρμανίας η "ολοκλήρωση" στο χρωματισμό γίνεται στα 2 χρόνια:) Βέβαια απο τον ενα χρόνο και μετά οι αλλαγές είναι μικρές..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back