ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.641 01-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι ωραία για Avatar... Tι λες; Click για ανάπτυξη... Υπέροχη η Νάλα αλλά ο Τιμάκος είναι ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #26.642 01-10-08 15:17 Γεια.Πάω για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #26.643 01-10-08 15:38 Kαλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.644 01-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλησπέρα Click για ανάπτυξη... πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #26.645 01-10-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.646 01-10-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι ωραία για Avatar... Tι λες; Click για ανάπτυξη... Υπέροχη η Νάλα αλλά ο Τιμάκος είναι ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #26.642 01-10-08 15:17 Γεια.Πάω για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #26.643 01-10-08 15:38 Kαλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.644 01-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλησπέρα Click για ανάπτυξη... πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #26.645 01-10-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.646 01-10-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια.Πάω για διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο erefer έγραψε: #26.643 01-10-08 15:38 Kαλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.644 01-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλησπέρα Click για ανάπτυξη... πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #26.645 01-10-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.646 01-10-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.644 01-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλησπέρα Click για ανάπτυξη... πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #26.645 01-10-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.646 01-10-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλησπέρα Click για ανάπτυξη... πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #26.645 01-10-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.646 01-10-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως πάει η οικογένεια Βασίλη?? Αστα πορώθηκα με αυτό... !! Είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο !!! Μου το έδειξε η Αντα χθες στο σπίτι μου!! www.catrix.nl ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!! ΑΠΛΑ!! ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΒΑΣΙΛΗ ΞΗΛΩΣΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.646 01-10-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η οικογένεια είναια μια χαρά Ο erefer σήμερα πήγε Κτηνίατρο, είναι σε τέλεια κατάσταση και έκανε το εμβόλιο για την ιογενή λευχαιμία Α, του κόψαμε και τα νύχια Την έπρηξα την γυναίκα, τη ρώταγα για περιτονίτιδες, χλαμύδια, για το μικρόβιο Bordrtella bronciseptica αλλά μου τα εξήγησε ολα μέσα σε μια μόλις ώρα Λοιπόν, εσύ θες να "μπώ μέσα" οικονομικά, δεν εξηγείται αλλιώς Είναι πόρωση το γατόδεντρο, μάλλον θα ξηλωθώ κάποια στιγμή Click για ανάπτυξη... ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.647 01-10-08 15:54 Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Βάσια13859: #26.648 01-10-08 15:57 γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:01 Ο erefer έγραψε: #26.649 01-10-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωχ... ο σπαστικός πελάτης... λυπάμαι αυτόν που ήταν μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασίλη είμαι απαράδεκτη τόσο καιρό δεν σε έχω ρωτήσει τι κάνει ο σκυλάκος της Κατερίνας... Click για ανάπτυξη... Να τον λυπάσαι γιατί ήταν πολύ πρόθυμη να μου τα εξηγήσει όλα οσα τη ρώτησα Σώπα βρε που είσαι απαράδεκτη, πνιγεσαι οπως ολοι μας με την καθημερινότητα και ξεχνιέσαι Είναι χάλια, δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί και εχει συνέχεια επιληπτικές κρίσεις. Δυστυχώς αν συνεχίσει ετσι μάλλον θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία, να μην ταλαιπωρείται Θα του αφήσουμε ομως χρονικά περιθώρια, μήπως και γίνει καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:06 Ο erefer έγραψε: #26.650 01-10-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα οταν πάει σπίτι της χαϊδεύει παρα πολλές αδέσποτες. Αν και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ετσι σκεφτόμουνα αυτό συνέχεια. Μου είπε κι η ίδια οτι το μοναδικό εμβόλιο που θα πρότεινε να κάνουμε είναι αυτό, μου το είπαν κι οι εκτροφείς και.. Επιτέλους μπήκες, μας έλειψες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.651 01-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας και παλι!Βασιλη μου γιατι το εκανες το εμβολιο της λοιμωδους περιτονιτιδας?σκοπευεις να βγει εξω ο γατουλης?να ξερεις οτι αυτα ειναι πολυ επιθετικα εμβολια....καλησπερα και σε σενα Staman, δεν ξερω αλλα σε λγο που θα ειμαι παλι μεσα εντατικα θα μαθω για σενα Click για ανάπτυξη... ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:09 Η Βάσια13859: #26.652 01-10-08 16:09 κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.653 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η Βάσια13859: #26.654 01-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα που ήρθε σπίτι μου με τη Νικολέτα... έχει έναν πέρση, μια κούκλα τσιντσιλά κι έναν γλυκό κεραμιδάκο + μια σκυλίτσα στο σπίτι της... επίσης έχει 3 παιδιά κι έναν άντρα... και δουλευει σε 2 δουλειές!! Αλλα πάντα χαμογελάει... αυτο γι'αυτους που νομίζουν ότι είναι πολυάσχολοι... Επίσης είναι Μορφέας fun και θέλει ένα μπλε Βιρμανάκι! Click για ανάπτυξη... αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.655 01-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχα η Αναστασια, νομιζωμου τα πε η Δαναη ολα...χιχι Click για ανάπτυξη... Εγώ τη γνώρισα τη κοπέλα η Δανάη δίνει τα ριπόρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #26.656 01-10-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασούλα μου τα είπα εγώ για σένα... Click για ανάπτυξη... μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #26.657 01-10-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εσεις μου λειψατε!αλλα ακομα ειμαι πολυ αργη για να σας ακολουθω, υπομονη μεχρι να ερθει το connex μετα θα ειμαι 24/7, που λενε και οι αμερικανοι,.... Click για ανάπτυξη... Μόλις μπεί το connex, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο στα μάτια θα γίνει ρουτίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.658 01-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... τα λέμε! Μόλις τον δει θα τον κερδίσει! Θα δεις!! Κι επειδή είναι αγοράκι θα δεις θα βγει καλός χαρακτήρας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #26.659 01-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1331 1332 1333 1334 1335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1333 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι ακομα δεν μπηκα και παλι τα ιδια γραφουμε....σας αφηνω γιατι ηδη φορτωσα τον λογαριασμο του ΟΤΕ, connex,talk αν χρεωνομαι και με την απλη, παει με βλεπω στη φυλακη και εχω και μωρο να παρω...Γιουλακι ο καλος μου λιγο εχει μουτρωσει που θα παρω τον Ιωνα....ελπιζω η σοκολατιτσα να ειναι γλυκια και να τον κερδισει, αν ειναι ξινο σαν την Αθηνα παει ποιος με ξεπλενει.... Click για ανάπτυξη... ωραία Υπογραφή!! Πάω να πάρω ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η Βάσια13859: #26.660 01-10-08 16:18 ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ωχ λαθος υπογραφη εκανα!ξανα παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.