Birman-maniacs

Τελεια πατουσιτσα ο Ερεφερ!!!!!!!! γιαμ γιαμ οτι πρεπει για φαγωμα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! που εβαλες τη πολυκατοικια Γιουλη? γιατι να παρεις και αλλη?:hmm:

Για τη Βασια...την έβαλα στη πόρτα του γατοδωματίου...
Τι κάνεις Αντα? Πηγες στο αλουμίνιο χθες? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγαμε και εχασα ολη την ημερα μου!! γυρισαμε στις 8.30 το βραδυ......και σημερα ειχα meeting το πρωι, ετρεχα για να προλαβω να προετοιμαστω :( Σε γενικες γραμμες εχει μεινει δουλεια πισω ..και φυσικα το αφεντικο φωναζει!!!!! :mad:

Πως κρεμασες τη πολυκατοικια Γιουλη? και απο που?? :hmm:

Πως κρεμασες τη πολυκατοικια Γιουλη? και απο που?? :hmm:
ειναι πανεύκολο! Από το πάνω μέρος της πόρτας... Βαζεις το χριτς χράτς κρεμάς τη κρεμαστρούλα στο πανω μέρος της πόρτας και την κρεμάς από τα χερουλάκια... ούτε εργαλεία ούτε τρυπήματα! Τίποτα! Κάτι βιδάκια που έχει είναι αν θέλεις να τη βάλεις στο τοίχο.
Να τους τη βάλεις... ή τουλάχιστον δοκίμασέ την....είναι λιγουλάκι ογκώδης βέβαια αλλά δες την.

Πηγαμε και εχασα ολη την ημερα μου!! γυρισαμε στις 8.30 το βραδυ......και σημερα ειχα meeting το πρωι, ετρεχα για να προλαβω να προετοιμαστω :( Σε γενικες γραμμες εχει μεινει δουλεια πισω ..και φυσικα το αφεντικο φωναζει!!!!! :mad:
:mad::mad::down::down::P:P:down::down:

ειναι πανεύκολο! Από το πάνω μέρος της πόρτας... Βαζεις το χριτς χράτς κρεμάς τη κρεμαστρούλα στο πανω μέρος της πόρτας και την κρεμάς από τα χερουλάκια... ούτε εργαλεία ούτε τρυπήματα! Τίποτα! Κάτι βιδάκια που έχει είναι αν θέλεις να τη βάλεις στο τοίχο.
Να τους τη βάλεις... ή τουλάχιστον δοκίμασέ την....είναι λιγουλάκι ογκώδης βέβαια αλλά δες την.
Ωραια τωρα μπορεις να καταλαβεις οτι ξαναλεω οτι δεν χωρα στο πανω μερος της πορτας γιατι ειναι πιο χονδρο αυτο το κομματι της πορτας....και δεν μπαινει μεσα μεσα η κρεμαστουλα. Γι'αυτο δεν την εχω βαλει ακομα :(:(:(

Ωραια τωρα μπορεις να καταλαβεις οτι ξαναλεω οτι δεν χωρα στο πανω μερος της πορτας γιατι ειναι πιο χονδρο αυτο το κομματι της πορτας....και δεν μπαινει μεσα μεσα η κρεμαστουλα. Γι'αυτο δεν την εχω βαλει ακομα :(:(:(
Αντούλα βαλτην στον τοίχο!!!:)

Δεν θελω να κανω τρυπες στο τοιχο..δεν ειναι και δικο μου το σπιτι, συν οτι δεν εχω ενα μερος που δεν θα με πειραζε να φαινεται αυτο το πραγμα κρεμασμενο. Γιάυτο ελεγα να τη βαλω σε πορτα..και οταν θα ειχα επισκεψεις να την κατεβαζα....τωρα δεν ξερω, ή θα βρω καμια πατεντα ή θα την δωσω!

εντάξει το κατάλαβα...

Βασίληηηηη τέλεια η πολυκατοικία! :up:
Έχει και κρεβατοκάμαρα καλέ πάνω στο 5ο με γουνάκι... θα τρελαθώ... και η σοφίτα είναι τέλεια! Μιλάμε για τη χαρά των γατιών!!
Σα μωρά κάνανε... την έβαλα κατά τις 11.30 το βράδυ... έβαλα τα δυνατά μου να μην ανακατέψω το Μαριο για να του κάνω έκπληξη:P:Pαλλά τελικά τον χρειάστηκα...:mad::P:lol:η Καλυψώ στη κρεβατοκάμαρα την έβγαλε κι ο Μορφέας από κάτω της γαργάλαγε το ποπό!:lol:όσο για τα κρεμαστά παιχνίδια χαμός! Το βράδυ ακούγαμε τα καμπανάκια να χτυπιούνται!
παιδιά την είχε μόνο στον 'Άλιμο και στη καλή κοπέλα που αγκάρεψα να μου τη πάρει ντράπηκα γιατί ήταν πολύ βαριά...και δεν τολμησα να της πω να πάρει κι άλλη...:/:
Στο είπα οτι θα τρελαθούν:lol::lol::lol:
Καλησπέρα:)
Είναι πιστεύω οτι πιο καλό έχω πάρει, όχι μόνο επειδή είναι φθηνό αλλά επειδή κοιμάται, παίζει και δεν το βαριέται:up:

Ο erefer είναι ο καρδιακός μου φίλος:lol:

Και μένα μου λείψατε:)
Πες κανένα νέο! :D
Οι γερμανίδες μου πάθανε ζημιά στον υπολογιστή του και μου γράφουνε απ'του γείτονα! :lol:για φωτό χλωμό το βλέπω...:(

Μοχαμεντ και εσυ τα βραδια στην πολυκατοικια κοιμασαι?:lol:

Μοχαμεντ και εσυ τα βραδια στην πολυκατοικια κοιμασαι?:lol:
ναι...στο ισόγειο στο μικρό γραφειάκι...είναι ο θυρωρός:lol::lol::lol:

Βασίλη από κοινόχρηστα πληρώνετε πολλά? :hmm:πόσο σου στοίχισε η συντήρηση γατοπαιχνιδιών αυτό το μήνα? :hmm::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back