ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.301 12-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.302 12-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Της έστειλα mail, Να μου πει λίγο την πολιτική κ.τ.λ.π. περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.303 12-10-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #27.304 12-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ.... Click για ανάπτυξη... Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #27.305 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!! Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...αν το θέλεις φυσικά... Click για ανάπτυξη... Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.306 12-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.302 12-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Της έστειλα mail, Να μου πει λίγο την πολιτική κ.τ.λ.π. περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.303 12-10-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #27.304 12-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ.... Click για ανάπτυξη... Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #27.305 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!! Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...αν το θέλεις φυσικά... Click για ανάπτυξη... Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.306 12-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Της έστειλα mail, Να μου πει λίγο την πολιτική κ.τ.λ.π. περιμένω απάντηση Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.303 12-10-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #27.304 12-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ.... Click για ανάπτυξη... Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #27.305 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!! Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...αν το θέλεις φυσικά... Click για ανάπτυξη... Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.306 12-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η staman2 έγραψε: #27.304 12-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ.... Click για ανάπτυξη... Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #27.305 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!! Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...αν το θέλεις φυσικά... Click για ανάπτυξη... Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.306 12-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ.... Click για ανάπτυξη... Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #27.305 12-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!! Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...αν το θέλεις φυσικά... Click για ανάπτυξη... Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.306 12-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//- (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος Click για ανάπτυξη... Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!! Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...αν το θέλεις φυσικά... Click για ανάπτυξη... Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.306 12-10-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε Click για ανάπτυξη... μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.307 12-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!! Click για ανάπτυξη... https://www.catalis-heilige-birma.de/ αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #27.308 12-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφοι κούνελοι!!ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε? Click για ανάπτυξη... Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.309 12-10-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι.Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας... Αυτό είναι!(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.) Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!) Click για ανάπτυξη... Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.310 12-10-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό... Click για ανάπτυξη... ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #27.311 12-10-08 16:23 γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σε ολους!!!! η Σεμελη ειναι μια θεα και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #27.312 12-10-08 16:25 και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #27.313 12-10-08 16:28 τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος... το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...οπου εγω κι αυτος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.314 12-10-08 16:33 Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:37 Ο πυρροθριξ: #27.315 12-10-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα! Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει. Click για ανάπτυξη... καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.316 12-10-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!! Click για ανάπτυξη... Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #27.317 12-10-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο Click για ανάπτυξη... ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Ο πυρροθριξ: #27.318 12-10-08 16:50 Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.319 12-10-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1364 1365 1366 1367 1368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο. Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει.. Click για ανάπτυξη... Kαι εγω γι'αυτο το ειπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #27.320 12-10-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο? Click για ανάπτυξη... Ξετρελαμενος,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.