Birman-maniacs

Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες::D
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)-//-

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος
τι ομορφοι κούνελοι!!:up:ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της έστειλα mail,:) Να μου πει λίγο την πολιτική κ.τ.λ.π. περιμένω απάντηση:D
Ωραία!:):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρειάζεστε τις αγαπημένες λιχουδιές της γατούλας σας και το βασικότερο:ΦΑΝΤΑΣΙΑ!:up::up::up:
Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε!:)

H Σεμέλη σας στέλνει τη καλημέρα της απ'τη κρύα Γερμανία...μπρρρ....:)

faraya_20081011_61.jpg
Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε:up:

Σήμερα έβγαλα τον Έλβις μερικές φωτογραφίες::D
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο χωλ έξω από την πόρτα της ταράτσας

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Στο νέο σπιτάκι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σίμπα στο καφάσι σκαψίματος
Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. :up:

Δες μια όμορφη γάτα της Magalli!!
Επίσης αν σου αρέσουν οι γάτες της να της γράψει και ο θοδωρής για σένα...;)αν το θέλεις φυσικά...

bonnie%204%20ans%27.jpg
Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!!

Καλονήηηη!! Καλως να την δεχθείτε Γιουλη μου. Ο Μάριος είμαι σίγουρη αν κ δεν τον ξέρω πως θα την ερωτευθεί. Και ξέρεις γιατί? Γιατί οι άτιμες οι θηλυκιες έχουν μια αδυναμία στους μπαμπάδες της οικογένειας αν κρίνω από τη Νάλα κ τη Λούση μας...χεχε:up:
μπα Αναστασία μου αυτοί οι δυο Μορφέας και Μαριος έχουν κάνει πολύ κλειστό γκέτο... άστα... βέβαια μη λέω και μεγάλες κουβέντες... πάντως του Μαριου του αρέσει η αγαθοσύνη και μπουνταλοσύνη του Μορφέα κάτι που στις θηλυκές δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ...;):)

Χριστινακι υπέροχα τα κουνελάκια σου!! Είναι αλήθεια χαδιάρικα? εχω ακούσει ότι δένονται πολυ με τους ιδιοκτήτες τους κ μάλιστα με τα παιδια. :up:

Γιουλη τι εκτροφείο είναι αυτό φανταστικό?? Βαλε ξανά κ το δικό σου στη Γερμανία παρακαλώ για να χαζέψουμε!!!
https://www.catalis-heilige-birma.de/
αν πας Kittens - kittengallery Litter "Β" Θα δεις και το Μορφέα:)

τι ομορφοι κούνελοι!!:up:ο Σίμπα είναι λίγο πιο μαλιαρούλης ε?:hmm:
Ναι.:happy:Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας...:hmm:
Μου έδωσες ωραία ιδέα... σήμερα που είναι η μέρα της κονσερβούλας, θα ανακατέψω μέσα λίγο ψαχνό από το τηγανητό ψαράκι που θα φτιάξουμε!:)
Αυτό είναι!:up:(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.;))
Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!:happy:)

Ναι.:happy:Πρέπει να έχει γονίδια από κουνέλι Αγκύρας...:hmm:

Αυτό είναι!:up:(προσπάθησε να κάνεις και σχέδιο.;))
Πριν τους το δώσεις φωτογράφησέ το να το δούμε!(Please!:happy:)
Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό...:P:lol::lol:

Eνταξει... θα βάλω τα δυνατά μου.. πάω να ξεθαψω το λευκό μου μαγειρικό σκούφο...βλέπεις εγώ δεν έχω χρυσό...:P:lol::lol:
ψαχνό απο τηγανητό ψαράκι και λίγη κονσερβούλα!! οχι φωτό δεν πρόλαβα να βγάλω και να φτιάξω και σχέδιο...έπεσαν πάνω του και το εξαύλωσαν!:lol:

γεια σε ολους!!!!:):):)
η Σεμελη ειναι μια θεα:inlove::inlove::inlove:
και η ταταρουγα που μας εβαλες ειναι καταπληκτικη γατα!!!!μια τετοια την επαιρνα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και για τον Ερωτα εχω καθιερωσει το συστημα "Γιουλη" κονσερβα την κυριακη.Ο τονος του αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!!!

τωρα καθομαστε μαζι στον υπολογιστη,αυτος στην αγκαλια μου-και αναγκαζομαι να γραφω με το ενα χερι-δεν ξερει τι θελει να κανει...και παρακολουθει και τον παιρνει ο υπνος...
το τι χαιρομαι που ειναι μαμακιας,δεν λεγεται...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οπου εγω κι αυτος..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα!
Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει.

Καλησπερα!
Γιουλη εμενα δεν θα μου τον φερει η Magali η ιδια αλλα ο αδερφος της...Εκεινη λεει εχει πολλες υποχρεωσεις και δεν μπορει.
καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!!

καλα, δεν πειραζει!! το απο τελεσμα μετραει!!!!

Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο:)

Το ειπα αυτο σαν σχολιο για κατι που εγραψε η Γιουλη οτι μπορει να τα φερει η Magali αν της πληρωσεις το εισιτηριο:)
ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο.
Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει..:)

Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο?

ναι το καταλαβα,αλλα μηπως εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας?θελω να πω πως ισως να μην το κανει για ολους αυτο.
Το λεω για να το ρωτησει η Ζωη αν δεν εχει σκοπο να παει εκει..:)

Kαι εγω γι'αυτο το ειπα.

Θοδωρη πως αισθανεσαι που θα ερθει το πρωτο σου γατοπαιδο?

Ξετρελαμενος:D,ηδη απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι τις πρωτες μερες στο σπιτι.Θα παω να κανω fiesta στο αεροδρομιο:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back