Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #27.381 13-10-08 12:17 Ωραιες φωτογραφιες Γιουλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η indrilgon: #27.382 13-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι από τα Χριστούγεννα και μετά. τα Χριστούγεννα θα μαζευτούμε οικογενειακός σε ένα σπίτι(την στιγμή που στα Τρίκαλα έχουμε άλλα δυο άλλα τι να πεις θέλουν μας χορτάσουν οι γιαγιάδες-οι αδερφές τις γιαγιάς μου-) δέκα άτομα λοιπόν, είναι μεγάλο το σπίτι δεν λέω και αν ήταν άλλοι οι άνθρωποι δεν θα είχα πρόβλημα(έχω πιάσει την θεία μου λα κλοτσάει την φωφω) και το χειρότερο όλων? Τα ξαδερφακια μου!!! Δεν φαντάζεστε! (μην μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πρωί πρωί). Θα μου πείτε λύσεις τέτοιες βρίσκονται, αν πχ ζητήσω από κάποιον άλλο να την ταΐζει και να την χαϊδεύει να την αφήσω σπίτι, ίσως να πεταχτώ και εγώ από κατάρα ή αν προσπαθούσα να τους πείσω να μείνει σε ένα άλλο από τα σπίτια… Γιουλη για δείξε μου φωτογραφίες αν έχεις ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα επέλθει το μοιραίο(ο κεραυνοβόλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.383 13-10-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... η Fadiya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #27.384 13-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εβαλα κι άλλες να μια... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω γελαμε!! Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Άντα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b] τέλειο αυτό! Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.385 13-10-08 12:27 Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.386 13-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιες φωτογραφιες Γιουλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η indrilgon: #27.382 13-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι από τα Χριστούγεννα και μετά. τα Χριστούγεννα θα μαζευτούμε οικογενειακός σε ένα σπίτι(την στιγμή που στα Τρίκαλα έχουμε άλλα δυο άλλα τι να πεις θέλουν μας χορτάσουν οι γιαγιάδες-οι αδερφές τις γιαγιάς μου-) δέκα άτομα λοιπόν, είναι μεγάλο το σπίτι δεν λέω και αν ήταν άλλοι οι άνθρωποι δεν θα είχα πρόβλημα(έχω πιάσει την θεία μου λα κλοτσάει την φωφω) και το χειρότερο όλων? Τα ξαδερφακια μου!!! Δεν φαντάζεστε! (μην μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πρωί πρωί). Θα μου πείτε λύσεις τέτοιες βρίσκονται, αν πχ ζητήσω από κάποιον άλλο να την ταΐζει και να την χαϊδεύει να την αφήσω σπίτι, ίσως να πεταχτώ και εγώ από κατάρα ή αν προσπαθούσα να τους πείσω να μείνει σε ένα άλλο από τα σπίτια… Γιουλη για δείξε μου φωτογραφίες αν έχεις ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα επέλθει το μοιραίο(ο κεραυνοβόλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.383 13-10-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... η Fadiya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #27.384 13-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εβαλα κι άλλες να μια... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω γελαμε!! Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Άντα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b] τέλειο αυτό! Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.385 13-10-08 12:27 Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.386 13-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα κάτι από τα Χριστούγεννα και μετά. τα Χριστούγεννα θα μαζευτούμε οικογενειακός σε ένα σπίτι(την στιγμή που στα Τρίκαλα έχουμε άλλα δυο άλλα τι να πεις θέλουν μας χορτάσουν οι γιαγιάδες-οι αδερφές τις γιαγιάς μου-) δέκα άτομα λοιπόν, είναι μεγάλο το σπίτι δεν λέω και αν ήταν άλλοι οι άνθρωποι δεν θα είχα πρόβλημα(έχω πιάσει την θεία μου λα κλοτσάει την φωφω) και το χειρότερο όλων? Τα ξαδερφακια μου!!! Δεν φαντάζεστε! (μην μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πρωί πρωί). Θα μου πείτε λύσεις τέτοιες βρίσκονται, αν πχ ζητήσω από κάποιον άλλο να την ταΐζει και να την χαϊδεύει να την αφήσω σπίτι, ίσως να πεταχτώ και εγώ από κατάρα ή αν προσπαθούσα να τους πείσω να μείνει σε ένα άλλο από τα σπίτια… Γιουλη για δείξε μου φωτογραφίες αν έχεις ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα επέλθει το μοιραίο(ο κεραυνοβόλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.383 13-10-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... η Fadiya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #27.384 13-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εβαλα κι άλλες να μια... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω γελαμε!! Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Άντα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b] τέλειο αυτό! Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.385 13-10-08 12:27 Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.386 13-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... Click για ανάπτυξη... η Fadiya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #27.384 13-10-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εβαλα κι άλλες να μια... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω γελαμε!! Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Άντα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b] τέλειο αυτό! Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.385 13-10-08 12:27 Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.386 13-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εβαλα κι άλλες να μια... Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω γελαμε!! Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Άντα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: [/b] τέλειο αυτό! Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.385 13-10-08 12:27 Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.386 13-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.386 13-10-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια.. ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς Περαστικά σου Άντα! Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη Click για ανάπτυξη... Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η indrilgon: #27.387 13-10-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? Click για ανάπτυξη... Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η Αντα έγραψε: #27.388 13-10-08 12:36 Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #27.389 13-10-08 12:37 Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.390 13-10-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Η indrilgon: #27.391 13-10-08 12:43 Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.392 13-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Είναι πολύ όμορφη! Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)… Click για ανάπτυξη... το κλικ είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 Η staman2 έγραψε: #27.393 13-10-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.394 13-10-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα. Click για ανάπτυξη... τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #27.395 13-10-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα ..... Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κλικ είναι σημαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.396 13-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.397 13-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της. Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!! Click για ανάπτυξη... Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η staman2 έγραψε: #27.398 13-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! Click για ανάπτυξη... Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η Βάσια13859: #27.399 13-10-08 13:55 γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1368 1369 1370 1371 1372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1370 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.400 13-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.