Birman-maniacs

Ωραιες φωτογραφιες Γιουλη...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... :hmm:

Θα προτιμούσα κάτι από τα Χριστούγεννα και μετά. :/:τα Χριστούγεννα θα μαζευτούμε οικογενειακός σε ένα σπίτι(την στιγμή που στα Τρίκαλα έχουμε άλλα δυο άλλα τι να πεις θέλουν μας χορτάσουν οι γιαγιάδες-οι αδερφές τις γιαγιάς μου-) δέκα άτομα λοιπόν, είναι μεγάλο το σπίτι δεν λέω και αν ήταν άλλοι οι άνθρωποι δεν θα είχα πρόβλημα(έχω πιάσει την θεία μου λα κλοτσάει την φωφω) και το χειρότερο όλων? Τα ξαδερφακια μου!!! Δεν φαντάζεστε! (μην μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πρωί πρωί). Θα μου πείτε λύσεις τέτοιες βρίσκονται, αν πχ ζητήσω από κάποιον άλλο να την ταΐζει και να την χαϊδεύει να την αφήσω σπίτι, ίσως να πεταχτώ και εγώ από κατάρα ή αν προσπαθούσα να τους πείσω να μείνει σε ένα άλλο από τα σπίτια… :hmm:
Γιουλη για δείξε μου φωτογραφίες αν έχεις ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα επέλθει το μοιραίο(ο κεραυνοβόλος) :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωή... η αδελφή της Σεμέλης η Fadiya ειναι διαθέσιμη στο εκτροφείο της Γερμανίας... είναι seal point και είναι pet... μήπως σε ενδιαφέρει να ρωτήσω? Απλά είναι άμεσα διαθέσιμη... μέχρι τα μέσα Νοέμβρη... :hmm:
η Fadiya :)

fadiyah_20080921_1a.jpg

fadiyah_20080921_2a.jpg

fadiyah_20080921_3a.jpg

Ναι,αλλά τα κουνελάκια είναι τρωκτικά και το κάνουν αυτό πιο έντονα.:bleh::bleh::bleh:
Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια..:lol:

εβαλα κι άλλες να μια... :)
faraya_20081011_61.jpg
ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς:up:

Εδω γελαμε!! :/::/: Ειμαι συναχωμενη και λιγο ζεστη...δεν ειμαι να παω σπιτι, αλλα δεν θελω να γινω χειροτερα :(
Περαστικά σου Άντα!:)

[/b]
:up::up:τέλειο αυτό!
Τα δικά μου ποτέ δεν κοιμούνται αγκαλίτσα... πάντα σε απόσταση...:/:μόνο μικρούλης ο Μορφέας που την ζύμωνε στη κοιλίτσα σαν να ήταν μάνα του...
Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη:rolleyes:

Eδώ Ζωή η Fadiya σε μια πρόσφατη φωτό :happy:

fadiyah_20081011_1.jpg

Είναι πανέμορφο το κουνελάκι σου. Να προσέχετε όμως γιατί σαν τρωκτικά μπορεί να σου φάνε τα καλώδια..:lol:

ΚΟΥΚΛΑΡΑ. Καλώς να την δεχτείς:up:

Περαστικά σου Άντα!:)

Και τα δικά μου το ιδιο. Μωρέ τι τρυφερό αυτό που έγραψες για τον Μορφέα σου μικρούλη:rolleyes:
Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν...

NeedSomethingtodrink.JPG

που είσαι και θα πας ΙΚΕΑ? Αθήνα?? :)
Η μητέρα της Magalli είναι πολύ καλή εκτροφέας κι αυτή... σου έδωσαν το site της? :hmm:

Ναι Αθηνa! Εμπλουτίζω την γάτο περιουσία, και λέω να πάρω και κανα χαλάκι… :D:D:D Το είδα το site αλλά δεν ξέρω έχω ένα κάτι με την Γαλλία… Είμαι ελαφρός προκατειλημμένη στο θέμα:P:P:P

Κουκλα η Fadyia!! αν δεν ειχα ηδη δυο, θα την επαιρνα .....

Ευχαριστω Staman...καποια στιγμη να μου πεις πως διαλεξες αυτο το ονομα για χρηστη. :)

μακάρι... να είχαμε τις 2 αδελφούλες μαζί... :)

Είναι πολύ όμορφη! :redface: Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)…:(

Είναι πολύ όμορφη! :redface: Αλλά δεν μου κάνει κλικ (τα θλιμμένα ματάκια της μου θυμίζουν την φωφω)…:(
το κλικ είναι σημαντικό! ;)

Να' τος Αναστασία... την μάλαζε στη κοιλίτσα γιατί την νόμιζε για μάνα του κι αυτή καθόταν...

NeedSomethingtodrink.JPG
Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα.:up:

Πωπωωωω Τέλεια τρυφερή φωτογραφία. Είναι υπέροχα και τα δυο σου!!! Φίλησε μου τα σήμερα πολύ από εμένα.:up:
τα φιλάω μωρέ κάθε μέρα όπως όλοι μας... κι αυτή η μυρωδιά τους με στέλνει αδιάβαστη...απίστευτη μυρωδιά...:up::inlove::inlove::inlove:

Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της.:)

το κλικ είναι σημαντικό! ;)
Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!!:up:

Είναι πανέμορφη. Κι αυτά τα μάτια της όλα τα λεφτα. Η θλίψη ακριβώς είναι που με τρελαίνει προσωπικά εμένα στο βλέμμα της.:)

Ναι είναι σημαντικό. Τον Πέρση τη Νάλα, και τον Σεβάχ τους πήρα όλους με ΚΛΙΚ!!!!:up:
Κι εγώ αυτό το κλικ πολύ το δουλεψα... :hmm:η Καλυψώ με μάγεψε με το χουρχούρισμά της στο σπίτι της Ναντια κι ας μην είχε τα άσπρα καλτσάκια κι ο Μορφέας απ΄το βλέμμα του στις φωτό που έβγαζε όλη την αθωότητα του κόσμου... :)

Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! :up:

Αντε βαλε και το Σεβαχουρχούρη σου στην υπογραφή σου! :up:
Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε :lol:

γεια σας παλι!τωρα εχω ενα χειρουργειο, δηλαδη σε λιγο και μετα θα παω σπιτι...

Πού θα μου πάει θα το καταφέρω. Αν όχι τώρα αύριο που θα έρθεις θα με βοηθήσεις. Δυσκολεύομαι λίγο στα τεχνικά. Ειδα κι έπαθα να βάλω αυτά να το ξαναθυμηθώ απ ΄την αρχή πρέπει. χε χε χε :lol:
Μια απ'τα ίδια συνάδελφε! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back