πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:03 Ο πυρροθριξ: #28.101 16-10-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:06 Η aalyah έγραψε: #28.102 16-10-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Click για ανάπτυξη... Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Ο πυρροθριξ: #28.103 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Click για ανάπτυξη... και γιατι να της το πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η aalyah έγραψε: #28.104 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Click για ανάπτυξη... Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.105 16-10-08 21:10 γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20081011_7[1].jpg 27,2 KB · Εμφανίσεις: 20 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η aalyah έγραψε: #28.106 16-10-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:06 Η aalyah έγραψε: #28.102 16-10-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Click για ανάπτυξη... Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Ο πυρροθριξ: #28.103 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Click για ανάπτυξη... και γιατι να της το πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η aalyah έγραψε: #28.104 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Click για ανάπτυξη... Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.105 16-10-08 21:10 γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20081011_7[1].jpg 27,2 KB · Εμφανίσεις: 20 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η aalyah έγραψε: #28.106 16-10-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Click για ανάπτυξη... Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Ο πυρροθριξ: #28.103 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Click για ανάπτυξη... και γιατι να της το πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η aalyah έγραψε: #28.104 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Click για ανάπτυξη... Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.105 16-10-08 21:10 γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20081011_7[1].jpg 27,2 KB · Εμφανίσεις: 20 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η aalyah έγραψε: #28.106 16-10-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει Click για ανάπτυξη... και γιατι να της το πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:08 Η aalyah έγραψε: #28.104 16-10-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Click για ανάπτυξη... Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.105 16-10-08 21:10 γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20081011_7[1].jpg 27,2 KB · Εμφανίσεις: 20 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η aalyah έγραψε: #28.106 16-10-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ Click για ανάπτυξη... Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.105 16-10-08 21:10 γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα faraya_20081011_7[1].jpg 27,2 KB · Εμφανίσεις: 20 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η aalyah έγραψε: #28.106 16-10-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:10 Η aalyah έγραψε: #28.106 16-10-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και γιατι να της το πεις? Click για ανάπτυξη... Ε πως να μην το πω? Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:11 Ο πυρροθριξ: #28.107 16-10-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Ο πυρροθριξ: #28.108 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:12 Η aalyah έγραψε: #28.109 16-10-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεια σου θεία Δανάη! Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!! Click για ανάπτυξη... Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η aalyah έγραψε: #28.110 16-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια Click για ανάπτυξη... Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:16 Ο πυρροθριξ: #28.111 16-10-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:17 Ο πυρροθριξ: #28.112 16-10-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια? Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει Click για ανάπτυξη... ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η arfic έγραψε: #28.113 16-10-08 21:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια. Click για ανάπτυξη... Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ... Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.114 16-10-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται. Click για ανάπτυξη... πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:21 Η aalyah έγραψε: #28.115 16-10-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι έτσι είναι στην αγγλία... αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα... https://www.catalis-heilige-birma.de/ ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda... Click για ανάπτυξη... Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.116 16-10-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.117 16-10-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα? Click για ανάπτυξη... οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:24 Η aalyah έγραψε: #28.118 16-10-08 21:24 Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:25 Ο πυρροθριξ: #28.119 16-10-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1404 1405 1406 1407 1408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1406 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά...να σε λέω θείτσα μήπως? Click για ανάπτυξη... αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #28.120 16-10-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο! Click για ανάπτυξη... οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.