Birman-maniacs

Πρωην σχεση :P:P

Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις.

Καλα να περασεις Βασια!
εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!:up:και καλή τιμή!

Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη αληθεια ειναι διασημο εκτροφειο? Μιλουσα ποση ωρα στο τηλεφωνο μαζι της και μου λεει οτι δεν τα στελνει στο εξωτερικο με τιποτα. Το σκεφτοταν για μενα γιατι λεει θα μεινει τουλαχιστον λιγο καιρο μαζι μου εδω μεχρι να με μαθει και μετα θα το παρω και θα φυγω. Αλλα δεν θελει με τιποτα να το ζευγαρωσω. Αρα μαλλον δεν μου το δινει :(
και γιατι να της το πεις?

εγω νομιζω πως μαλλον δεν θα εχουν τα γατακια πεντιγκρυ

Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται.

γεια σου θεία Δανάη!
Σου αφιερώνω τις αυτόγκες μου!!:P:lol:

Συνημμένα

• faraya_20081011_7[1].jpg
    faraya_20081011_7[1].jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 20
και γιατι να της το πεις?

Ε πως να μην το πω?

Ο λογος που τα δινουν για πετ και οχι για ζευγαρωμα ειναι γιατι δεν ειναι ολα τα γατια σε στανταρ να αναπαραγουν. Πολλα απο αυτα ενω ειναι με πεντιγκρυ δεν εχουν τα τελεια χαρακτηριστικα της ρατσας ωστε να αναπαραγουν αλλα γατακια. Επισης φοβουνται οτι μπορει να παρεις το γατι και να το χρησιμοποιησεις σαν μηχανη για να γενναει γατακια μεχρι να το εξαντήσεις. Και εννοειται οτι σαν σωστοι εκτροφεις δεν επιτρεπουν κατι τετοιο.

Εχουν κανονικα πεντιγκρυ. Απλα ετσι ειναι η νομοθεσια στην αγγλια. Σε ολα τα γατια. Οχι μονο αυτος ο εκτροφεας δηλαδη. Ολοι μα ολοι το κανουν αυτο. Για να μπορεις να ζευγαρωσεις το γατι σου πρεπει να ειναι breeding quality και να εχει συμφωνησει ο εκτροφεας. Αλλιως απαγορευεται.
οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια

γεια σου θεία Δανάη!
δεν εχεις μεγαλα αυτια και δεν θα με λες θεια ειπαμε!!!!!!!!!

γεια σου θεία Δανάη!

Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια?

Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει :(

οχι,εννοουσα πως απο την δικη σου γεννα δεν θα εχουν πεντικγρυ τα γατακια

Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια.

Οχι καλε θα εχουν. Πως δεν θα εχουν. Αφου αυτο που θα παρω θα εχει πεντιγκρυ. Ολα εχουν πεντιγκρυ. Ακομα και αυτα που ειναι για πετ μονο. Αν το ζευγαρωσω με ενα αλλο που εχει πεντιγκρυ μια χαρα πεντιγκρυ θα εχουν τα γατακια.
δεν το ξερω αυτο το θεμα κι ετσι δεν επιμενω.Παντως να ρωτας αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι τα στειρωνουν πολυ μικρα.

Ειναι πανεμορφη η μικρη? Ποτε την παιρνεις ειπαμε? Απο που σου ερχεται? Απο Γερμανια?

Αυτου του εκτροφεα εχει μεινει ενα Blue tabby αρσενικο αλλα δεν θελει να μου το δωσει :(
ναι απο Γερμανια 2 Νοεμβρη μαζι με τον Ιωνα της Βασιας:)

Α'ότι ξέρω τα εκτροφεία στην αγγλία στην περίπτωση που έχεις πάρει pet δεν σου δινουν το πεντιγκτυ αν δεν τους στείλεις την βεβαίωση στείρωσης που την τοποθετούν κάπου στον 6 μήνα.Μπόρει να στα δίνουν αστείρωτα αλλά με την προυπόθεση να τα στειρώσεις και αν δεν το κάνεις σου στερούν το πεντιγκρυ...:/: Οπότε αν το ζευγαρώσεις τα μικρά δεν θα έχουν πέντιγκρυ...

πράγματι έτσι είναι στην αγγλία...
αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα...:)
https://www.catalis-heilige-birma.de/
ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda...

πράγματι έτσι είναι στην αγγλία...
αυτό είναι το εκτροφείο που πήρα τα δικά μου στη γερμανία... που έχουν γέννα μάλλον Χριστούγεννα...:)
https://www.catalis-heilige-birma.de/
ζευγάρωσαν οι dessie - desdemona Και ο Thunda...

Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια :P:P

Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα?

Παω να το τσεκαρω. Να πανε να πνιγουν οι αγγλοι αν δεν μου δινουν γατα για ζευγαρωμα. Θα παρω απο γερμανια :P:P

Γιουλη στην γερμανια τι ισχυει πανω στο θεμα? Και εκει πρεπει να παρεις αναλογα πετ η για ζευγαρωμα?
οι περισσότεροι σου δίνουν pet αστείρωτο και πάντα με pedigree!;)

Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους :(

Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο!

καλά...:(:redface:να σε λέω θείτσα μήπως?:redface::P
αχ ναι και στα γενεθλια μου παρε μου δωρο μια μαγκουρα και ενα τσεμπερι!!!:lol::lol::lol:

Γιουλη δεν θα κανουν καμια γεννα στην blue point τους :(

Μαλλον θα πρεπει να περιμενω πολυ καιρο για blue point. Καλε την Σεμελη την λενε escada? Το σεμελη μ'αρεσει περισσοτερο!
οχι!την Σεμελη την λενε Φαραγια,ακομα χειροτερο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back