Birman-maniacs

βρε κι ο δικος μου κοκκαλιαρης ηρθε αλλα τον εχω κανει εγω(δηλαδη οχι ακομα αλλα ειμαστε σε καλο δρομο)...παιδι μου τσιγκουνευοντουσαν την κροκετα σου λεει..
Απο την ημερα που ηρθε ειναι πολυ παραγωγικος ολο τρωει και πηγαινει τουαλετα:lol:
Θοδωρή, αν τελικά σε ενοχλήσει περισσότερο το θέμα της αλλεργίας σου γιατ΄δεν σκέφτεσαι την ομιοπαθητική? :hmm:Εγώ που είχα ενα δυσκολο προβλημα, οχι αλλεργία αλλα κατι αυτοάνοσσο περίπου, μονο έτσι βρήκα λυση.Και έχεις και ποιοτητα ζωης χωρις ένα κάρο φάρμακα!Αν το αποφασίσεις στείλε μου πμ και θα σου δώσω και τηλέφωνο πολύ καλού γιατρού...:)

Θα το εχω υποψιν μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα του κάτσω πεθερούλα μου... θα του κάτσω.. :P:lol:
εδώ είναι ίδια με το γατούλη του σρεκ...:lol:

Ωντως!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη το συζητουσα με τη Βασια και νομιζω οτι πρεπει να βρεις ενα αρωμα που να ταιριαζει στην προσωπηκοτητα σου.Δυναμικο,γλυκο και να κανει εντυπωση!!!!θα σου στειλω με mail εναν καταλογο να πας να δοκιμασεις.Δεν μπορει να φορας εσυ ενα αρωμα χωρις προσωπικοτητα!!!!!Πρεπει να το μυριζει ο αλλος και να καταλαβαινει ποια εισαι!!!
γιατί τόσο δεν της άρεσε της βάσιας???:( δεν μου αρέσουν τα γλυκά λουλουδάτα αρώματα...τα σαπουνοπουδρέ και τα θαλασσινά μόνο...:(
ΙΔΙΑ!!! :lol:
:P
Που είναι η Αθηνούλα;!:hmm::)
Καλέ όλες οι φωτό που έβαλα με την seal όμορφη γατούλα... αυτή είναι η Αθηνά της Βασιας... η γάτα του Σρεκ...;):P:lol:

καλα,τοση ωρα που σκεφτομουν αρωματα μονο αυτα γραψατε?τς τς..

γιατί τόσο δεν της άρεσε της βάσιας???:( δεν μου αρέσουν τα γλυκά λουλουδάτα αρώματα...τα σαπουνοπουδρέ και τα θαλασσινά μόνο...:(
δεν ειπε δεν της αρεσε!αλλα δοκιμασε αυτα που σου εστειλα!:)

Καλέ όλες οι φωτό που έβαλα με την seal όμορφη γατούλα... αυτή είναι η Αθηνά της Βασιας... η γάτα του Σρεκ...;):P:lol:
Σε ποια σελίδα είναι;:hmm::redface:

Γιουλη το συζητουσα με τη Βασια και νομιζω οτι πρεπει να βρεις ενα αρωμα που να ταιριαζει στην προσωπηκοτητα σου.Δυναμικο,γλυκο και να κανει εντυπωση!!!!θα σου στειλω με mail εναν καταλογο να πας να δοκιμασεις.Δεν μπορει να φορας εσυ ενα αρωμα χωρις προσωπικοτητα!!!!!Πρεπει να το μυριζει ο αλλος και να καταλαβαινει ποια εισαι!!!
στείλε μου όμως το κατάλογο...πάω τώρα να κάνω ένα ντους να τινάξω τα χώματα...:P:lol:
Αντε πάω τώρα...;);):P:lol:
Καληνύχτα σας...:D

στον εστειλα!!!σου εστειλα 2 ,1 μονο με σαπουνοπουδρε και εναν αλλο που εχει και πιο θηλυκα..
:kiss::kiss::kiss::kiss:

στην 2849 χριστινάκι μου... είναι η Αθηνά... δεν έψαξες πολύ...:P:lol:

στείλε μου όμως το κατάλογο...πάω τώρα να κάνω ένα ντους να τινάξω τα χώματα...:P:lol:
Αντε πάω τώρα...;);):P:lol:
Καληνύχτα σας...:D
ποια χωματα?κατω κυλιοσουνα?μμμμμμμμμμμμμμμ :lol::lol::lol::lol:

παω κι εγω να κλεισω σιγα σιγα και με το μαλακο!!!!
εις αυριον τα σπουδαια!!!!!

στην 2849 χριστινάκι μου... είναι η Αθηνά... δεν έψαξες πολύ...:P:lol:
COOL!!!!:up::up::up:
Είμαι λίγο τεμπελάκος,τι να κάνουμε!:P :lol::lol::lol:

καλε εγω δεν ειπα κατι για το αρωμα...ειπα οτι η Αθηνα μυριζει το αρωμα της Γιούλης....χιχι :)Δαναη προσπαθεις να μας χωρισεις τις συμπεθέρες?:P

καλο βράδυ...κλεινω κι εγω...τα λέμε, φιλια πολλά:bye:

στον εστειλα!!!σου εστειλα 2 ,1 μονο με σαπουνοπουδρε και εναν αλλο που εχει και πιο θηλυκα..
:kiss::kiss::kiss::kiss:
σ'ευχαριστώ πολύ!:D
Αφιερωμένη η φωτό στη Ζωή...

Συνημμένα

• Pangari_20081019_3[1].jpg
    Pangari_20081019_3[1].jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 27
σ'ευχαριστώ πολύ!:D
Αφιερωμένη η φωτό στη Ζωή...
Τα σπιτάκια μας!:happy:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Δεν είναι φοβερός ο μπαμπάς μου;:D:up:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 3.jpg
    3.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 4.jpg
    4.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 5.jpg
    5.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Καληνύχτα!:hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back