Birman-maniacs

μου αρεσει που βάζεις και το γυαλι συμπεθέρα!μπράβο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον δεν ειναι κανεις μέσα...μόνη τα λέω μόνη τα ακουω..το πρωι λυσσάξατε:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου Δαναη, γεια σου Βασιλη...ειδα μπηκατε μέσα:)

https://www.fabcats.org/

σας συστηνω αυτο το site για γάτες..θεωρειται το καλυτερο στην Αγγλια...ειναι βέβαια λίγο κτηνιατρικο;)

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
acneandstudtail2.jpg
αυτη ειναι η ακμή που σου έλεγα Δαναη. λιγο βαρια περίπτωση βεβαια...[/FONT][/FONT]

Δανάη κανα νέο από το μέτωπο???Τα βρήκαν τα δικά σου???
?
μπαααα,εφαγε και μια σφαλιαρα ο μικρος χθες επειδη πλησιασε πολυ!!!

Το περσινό χριστουγεννιάτικο δώρο στο μπαμπά μου ήταν ένα τετράδιο που του έγραφα πως να χειρίζεται όλες τις συσκευές του σπιτιού ξεχωριστά ανα ενότητες γιατί πραγματικά με είχε πεθάνει στιςς ερωτήσεις!Του φάνηκε το καλύτερο δώρο από όλα τα υπόλοιπα, και ήταν και το πιο φτηνό που πήρα ποτέ!
φοβερη ιδεα!!!

Ακριβώς αυτό! Πήγα διακοπές στην παρο και παρακαλούσα να περάσει ο καιρός να γυρίσω στα Γιάννενα! Τι να πω, συσσωρευμένη γκρίνια του καιρού που έλειπα.. Εν το μεταξύ αν το έκανε αυτό κάποια φίλη της στα παιδιά της θα της έβαζε της φωνές.. οτι να ναι...
Τουλάχιστον στο θέμα της γάτας της το ξεκαθάρισα: “θα πάρω γάτα!” “Και όταν έρχεσε στην Πάρο?” “Μαζί μου” “Όταν πας για μεταπτυχιακό?” “Μαζί μου” “Όταν..” “Μαζί μου για τα επόμενα 20 χρόνια” Εντάξι μετά της ειπα οτι θα πάω για μεταπτυχιακο στο εξωτερικός και δεν το πήρε και τόσο καλά, έχει λυσσαξει να μπω στην εκπαίδευση ή να δώσω κατατακτήριες για αρχιτεκτονική.. Ε οκ μετά αρχίσαμε να συζηταμε για τα καινούρια μου παπούτσια γιατί δεν πήγαινε άλλο..
:lol::lol::lol::lol::lol:

πολύ ωραία ιδέα! επειδή ο μαριος είναι expert στις συσκευές θα του φτιάξω ένα τετράδιο, πως να χειρίζεται... εμένα...

attachment.php

Αν είναι λέει!!! Τελειος είναι ο Ερωτάς σου πανέμορφος τι μάτια είναι αυτά???

Μα καλή μου έχεις και το ποιητικό μέσα σου!!! Τι ΥΠΕΡΟΧΟ ποίημα είναι αυτό??? Ξεράθηκα. Και είναι κ τόσο τρυφερό!!!
Εμάς παρακαλώ τα αρ@%#κια μας (του Σεβάχ δηλ. γιατί οι άλλοι δεν εχουν) είναι χρώματος ασημί παρακαλώ!!!!
ειμαι γατοποιητρια:lol::lol::lol:
ε βεβαια ασημι θα ηταν τα δικα σας!!!τι αλλο?αρ@%$@α απο ασήμι:lol::lol::lol:

Ok Κατερινα..θα παμε μαζι, ειμαι τελεια συνοδηγος. :)
οδηγος να δουμε ποτε θα γινεις!!!

Όλα καλά με τα γατάκια μου έκλεισαν και τα ράμματα τώρα και θα αρχίσουμε τις φωτός από σήμερα!Θα μας απολάυσετε σύντομα!!!
αντε αναμενουμε!!!

γεια σας και απο μενα!Δαναη κουκλος ο γατουλης..
:redface::redface::redface::redface:

γεια σου Δαναη, γεια σου Βασιλη...ειδα μπηκατε μέσα:)
νιεεεεε

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Overactivity of the glands at the base of the tail is often known as 'stud tail'. It has been suggested that activity of the supracaudal organ around the base of the tail depends on testosterone (the male hormone). Stud tail is most common in entire males, but, despite its name, is also seen in neuters and females.
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]αυτο ειναι που λένε οι εκτροφεις ότι η ουρά γίνεται λιπαρή...όπως βλέπετε είναι σε όλα τα αρσενικά,δεν είναι μόνο των βιρμανικων, και μπορει να βρεθει και σε στειρωμένα και σε θηλυκά.
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
acneandstudtail2.jpg
αυτη ειναι η ακμή που σου έλεγα Δαναη. λιγο βαρια περίπτωση βεβαια...[/FONT][/FONT]
πω πω χαλια!!!ελπιζω να μην το παθουμε!!!:sick:

το Giovanna's cattery ειναι πολυ ωραιο!!!!:)

some studs are happy with very little work provided they have plenty of human company, but others are unhappy if they do not have regular work.

εσεις τι λετε τα δικα σας θα θελουν υπερωρίες?:D

ακμη κι αυτο?υπαρχει προληψη?

όχι ιδιαιτερα...λεει οτι καλο ειναι να χρησιμοποιουμε πηλινα και μεταλλικα πιάτα όχι πλαστικα...μην με ρωτας το γιατι?:confused:πάντως προδιαθεση εχει αν ειναι βρεγμένο συνέχεια το πηγούνι και γι αυτο το παθαινουν συνηθως "Chin acne is sometimes more severe in cats which are messy feeders" σε ζώα που τρώνε άτσαλα και δεν πλένονται μετα....βρωμιαρησες δηλαδη...:lol:

acneandstudtail4.jpg
και τα χειροτερα ειναι αυτη η περομοια, αλλα πιο σοβαρη πάθηση στα περσικα....ξέρω ειναι γελοια η φωτο, αλλα και πόσο επώδυνη για τα ζώα....

some studs are happy with very little work provided they have plenty of human company, but others are unhappy if they do not have regular work.

εσεις τι λετε τα δικα σας θα θελουν υπερωρίες?:D
αυτο εχω ακουσει να το λενε για σκυλια,οχι ομως για γατια!!!:blink:

acneandstudtail4.jpg
και τα χειροτερα ειναι αυτη η περομοια, αλλα πιο σοβαρη πάθηση στα περσικα....ξέρω ειναι γελοια η φωτο, αλλα και πόσο επώδυνη για τα ζώα....
μαρι μας εκανες την καρδια περιβολι!!!!

όχι ιδιαιτερα...λεει οτι καλο ειναι να χρησιμοποιουμε πηλινα και μεταλλικα πιάτα όχι πλαστικα...μην με ρωτας το γιατι?:confused:πάντως προδιαθεση εχει αν ειναι βρεγμένο συνέχεια το πηγούνι και γι αυτο το παθαινουν συνηθως "Chin acne is sometimes more severe in cats which are messy feeders" σε ζώα που τρώνε άτσαλα και δεν πλένονται μετα....βρωμιαρησες δηλαδη...:lol:
μαααλιστα!!!

και υπαρχει θεραπεια για την ακμη?

κάποια στιγμή κάποιος είχε γράψει αν υπάρχει περίπτωση να έχει ένα ορχη το ζώο...δεν θυμαμαι ποιος και δεν απαντησα τότε...ναι υπάρχει πιθανότητα να εχει μόνο τον έναν και τότε είναι επικύνδυνο για το ζώο αλλα και ο γάτος δεν ειναι ικανος να γονιμοποιησει...με εχει πιάσει το ιατρικο σήμερα...μετα το γυμναστηριο θα σας χαλαρωσω με φωτο και αστεια..:D

και υπαρχει θεραπεια για την ακμη?

ναι αμε...βασικα θα πρέπει να προσέχουμε και την ουρα του γάτου γιατι μπορει ευκολα αυτη η υγρασια στη βάση να οδηγησει σε φλεγμονη....;)

κάποια στιγμή κάποιος είχε γράψει αν υπάρχει περίπτωση να έχει ένα ορχη το ζώο...δεν θυμαμαι ποιος και δεν απαντησα τότε...ναι υπάρχει πιθανότητα να εχει μόνο τον έναν και τότε είναι επικύνδυνο για το ζώο αλλα και ο γάτος δεν ειναι ικανος να γονιμοποιησει...με εχει πιάσει το ιατρικο σήμερα...μετα το γυμναστηριο θα σας χαλαρωσω με φωτο και αστεια..:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back