πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο πυρροθριξ: #30.221 03-11-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω ειμαστε πανω στο μαξιλαρακι που ζυμωνει και νιαουριζει!! Click για ανάπτυξη... κουκλος ο Αλφι Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι περσικο με βιρμανιας διασταυρωση!(εγω το ειχα αγορασει για περσικο).ειναι θηλυκο και τη λενε Μιου!δεν ειναι μια κουκλα? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι!!να την χαιρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #30.222 03-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Θεική πόζα το λουκουμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.223 03-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε για το μαξιλαρακι συμπεθερακι...χιχιεγω ειπα να το παρω μαζι μου και εδω, αλλα ποιος σε ακουει μετα.. Click για ανάπτυξη... αν ήθελες να έχεις το τρίο χούτζες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η aalyah έγραψε: #30.224 03-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα να πω την αλήθεια μου πήρε λίγο μέχρι να πάει το μάτι μου....αλλά έχω συνηθήσει γιατί και ο δικός μου κάτι τέτοια έκανε (την είχε δει καμουφλαζ παραλαγής) και τον έψαχνα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου. Τι νομίζεις? Εκπαιδέυονται στο Βιετνάμ αυτά στο καμουφλάζ πριν βρεθούν στα χερια μας καλέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #30.225 03-11-08 14:19 ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο πυρροθριξ: #30.226 03-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω ειμαστε πανω στο μαξιλαρακι που ζυμωνει και νιαουριζει!! Click για ανάπτυξη... κουκλος ο Αλφι Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι περσικο με βιρμανιας διασταυρωση!(εγω το ειχα αγορασει για περσικο).ειναι θηλυκο και τη λενε Μιου!δεν ειναι μια κουκλα? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι!!να την χαιρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #30.222 03-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Θεική πόζα το λουκουμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.223 03-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε για το μαξιλαρακι συμπεθερακι...χιχιεγω ειπα να το παρω μαζι μου και εδω, αλλα ποιος σε ακουει μετα.. Click για ανάπτυξη... αν ήθελες να έχεις το τρίο χούτζες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η aalyah έγραψε: #30.224 03-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα να πω την αλήθεια μου πήρε λίγο μέχρι να πάει το μάτι μου....αλλά έχω συνηθήσει γιατί και ο δικός μου κάτι τέτοια έκανε (την είχε δει καμουφλαζ παραλαγής) και τον έψαχνα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου. Τι νομίζεις? Εκπαιδέυονται στο Βιετνάμ αυτά στο καμουφλάζ πριν βρεθούν στα χερια μας καλέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #30.225 03-11-08 14:19 ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο πυρροθριξ: #30.226 03-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Θεική πόζα το λουκουμαδάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.223 03-11-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε για το μαξιλαρακι συμπεθερακι...χιχιεγω ειπα να το παρω μαζι μου και εδω, αλλα ποιος σε ακουει μετα.. Click για ανάπτυξη... αν ήθελες να έχεις το τρίο χούτζες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η aalyah έγραψε: #30.224 03-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα να πω την αλήθεια μου πήρε λίγο μέχρι να πάει το μάτι μου....αλλά έχω συνηθήσει γιατί και ο δικός μου κάτι τέτοια έκανε (την είχε δει καμουφλαζ παραλαγής) και τον έψαχνα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου. Τι νομίζεις? Εκπαιδέυονται στο Βιετνάμ αυτά στο καμουφλάζ πριν βρεθούν στα χερια μας καλέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #30.225 03-11-08 14:19 ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο πυρροθριξ: #30.226 03-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε για το μαξιλαρακι συμπεθερακι...χιχιεγω ειπα να το παρω μαζι μου και εδω, αλλα ποιος σε ακουει μετα.. Click για ανάπτυξη... αν ήθελες να έχεις το τρίο χούτζες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η aalyah έγραψε: #30.224 03-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα να πω την αλήθεια μου πήρε λίγο μέχρι να πάει το μάτι μου....αλλά έχω συνηθήσει γιατί και ο δικός μου κάτι τέτοια έκανε (την είχε δει καμουφλαζ παραλαγής) και τον έψαχνα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου. Τι νομίζεις? Εκπαιδέυονται στο Βιετνάμ αυτά στο καμουφλάζ πριν βρεθούν στα χερια μας καλέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #30.225 03-11-08 14:19 ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο πυρροθριξ: #30.226 03-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα να πω την αλήθεια μου πήρε λίγο μέχρι να πάει το μάτι μου....αλλά έχω συνηθήσει γιατί και ο δικός μου κάτι τέτοια έκανε (την είχε δει καμουφλαζ παραλαγής) και τον έψαχνα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου. Τι νομίζεις? Εκπαιδέυονται στο Βιετνάμ αυτά στο καμουφλάζ πριν βρεθούν στα χερια μας καλέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #30.225 03-11-08 14:19 ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο πυρροθριξ: #30.226 03-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο πυρροθριξ: #30.226 03-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #30.227 03-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.228 03-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και σε μια κλασικη ποζα....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα.... Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό... Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε.... Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #30.229 03-11-08 14:24 Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.230 03-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του? Click για ανάπτυξη... ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #30.231 03-11-08 14:25 Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #30.232 03-11-08 14:25 εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #30.233 03-11-08 14:26 Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.234 03-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της. Click για ανάπτυξη... εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.235 03-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #30.236 03-11-08 14:29 Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #30.237 03-11-08 14:30 Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Αντα έγραψε: #30.238 03-11-08 14:32 Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #30.239 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1510 1511 1512 1513 1514 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1512 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση Click για ανάπτυξη... Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο πυρροθριξ: #30.240 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει?? Click για ανάπτυξη... μπουυυυμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.