Birman-maniacs

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω ειμαστε πανω στο μαξιλαρακι που ζυμωνει και νιαουριζει!!
κουκλος ο Αλφι:rolleyes:

ειναι περσικο με βιρμανιας διασταυρωση!(εγω το ειχα αγορασει για περσικο).ειναι θηλυκο και τη λενε Μιου!δεν ειναι μια κουκλα?
μια χαρα ειναι!!να την χαιρεσαι!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε για το μαξιλαρακι συμπεθερακι...χιχι:lol:εγω ειπα να το παρω μαζι μου και εδω, αλλα ποιος σε ακουει μετα..
αν ήθελες να έχεις το τρίο χούτζες...:P:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! :lol::lol:

Κοίτα να πω την αλήθεια μου πήρε λίγο μέχρι να πάει το μάτι μου....αλλά έχω συνηθήσει γιατί και ο δικός μου κάτι τέτοια έκανε (την είχε δει καμουφλαζ παραλαγής) και τον έψαχνα ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μου. Τι νομίζεις? Εκπαιδέυονται στο Βιετνάμ αυτά στο καμουφλάζ πριν βρεθούν στα χερια μας καλέ....:lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος?

Οχι ειλικρινα θελω να μου πεις, αν το βρηκες με τη μια!!!!!! :lol::lol:

εγω ναι!!!εχω εκπαιδευμενο ματι!!!:lol::lol:

ευχαριστω πυρροθριξ!η ΓΙΟΥΛΗ εφερε και σε σενα ενα μικρο η κανω λαθος?
οχι δεν κανεις καθολου λαθος!!!μου εκανε την τιμη να μου φερει ενα υπεροχο συννεφακι!!!:rolleyes:

Και σε μια κλασικη ποζα.......:)
:lol::up::lol::up::lol:
Γιούλη ξέχασα να σου γράψω για τη Σεμέλη...ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ....και σε χαρακτηρα, αυτα τα ματακια τα συνεσταλμενα και λιγο θλιμενα, τα ερωτευτηκα....:)
Είναι κουκλίτσα...πράγματι... και πολύ μικρή μωρέ... μωρό κανονικό...
Αντε σε 1.30 ωρίτσα θα είμαι μαζί τους...τώρα κι εγώ λιγάκι αγχώνομαι...:/:

Γιουλη, καλως τα δεχτηκες. Να σου ζησει και σε πρωτη φαση ευχομαι μια αρμονικη συναντηση και των τριων το βραδυ. Μετα βλεπουμε....

Υ.Γ. Ειναι πολυ ομορφη! (Και τα τρια δηλαδη....)
Σ'ευχαριστώ πολύ Παυλο...:redface::D

Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....:hmm:Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της.

Για δες Γιουλη, αλλαξε χρωμα το μουτρακι του?
ξέρω κι εγώ μωρέ? Κούκλος! Αντρακλας! :up:

Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused::confused:

εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου:baby::inlove:! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου!:up:

Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? :hmm::P

Εδω ειναι μια πιο παλια φωτογραφια....Γιουλη εχεις δικιο, και τα ποδαρακια του ανοιξαν....:hmm:Αλλα δεν ξερω ...και στη Πισου εχω δει εναλλαγες στο χρωμα της γουνας της.
εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση:hmm:

Το γατι μου ξεβαφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused::confused:
:lol::lol::lol:
εβαλες καποια φωτο ? γιατι ειδα καποιες που εβαλε η ΓΙΟΥΛΗ μονο? να σου ζησει το υπεροχο συννεφακι σου:baby::inlove:! και με την ευκαιρια που μιλαμε για τη ΓΙΟΥΛΗ καλως ηρθες να χαιρεσε τη σεμελη σου και ελπιζω να περασες τελεια στο ταξιδι σου!:up:
Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφο αλλά και πολύ σύντομο...:(
Για πειτε η βαφη της L'oreal chocolat ειναι καλη?? :hmm::P
:lol::lol::lol:

Ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το πραγμα..:hmm:

Αν βαλω μια πατουσιτσα πανω του, τι θα γινει??

Μαμα μου ερχεται καταπανω μου!!!!!!!! :lol:

εχει να κάνει μου φαίνεται με την καλοκαιρινή τους αμφίεση:hmm:
Αν μου ξεβαψει τελειως, σας το λεω θα το παω στο κομμωτηριο να του βαψω τη ριζα!! :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back