Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Η Βάσια13859: #30.981 07-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους.. Click για ανάπτυξη... αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #30.982 07-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α εμενα δεν μου αρεσουν αυτα!και η κουζίνα είναι ενιαια με το σαλονι, παει πώς θα τον μαζεψω? Click για ανάπτυξη... Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #30.983 07-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους.. Click για ανάπτυξη... Αυτη που σου λεω ειναι σαν τη σκηνουλα,σαν πυραμιδα.Αλλα δεν ειδα να εχει σε μεγαλες...Η κτηνιατρος μου ειπε οτι επειδη εχει απο πανω κορδονακι,αυτη την εχει κρεμασει και τους αρεσει πολυ να σκαρφαλωνουν και να κοιμουνται εκει οποτε θελουν την ησυχια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #30.984 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Click για ανάπτυξη... Μα γι'αυτο πηρες διπλο κρεβατι ..σαν και εμας...για να εχουν χωρο οι γατες να απλωνονται!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Βάσια13859: #30.985 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #30.986 07-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους.. Click για ανάπτυξη... αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #30.982 07-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α εμενα δεν μου αρεσουν αυτα!και η κουζίνα είναι ενιαια με το σαλονι, παει πώς θα τον μαζεψω? Click για ανάπτυξη... Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #30.983 07-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους.. Click για ανάπτυξη... Αυτη που σου λεω ειναι σαν τη σκηνουλα,σαν πυραμιδα.Αλλα δεν ειδα να εχει σε μεγαλες...Η κτηνιατρος μου ειπε οτι επειδη εχει απο πανω κορδονακι,αυτη την εχει κρεμασει και τους αρεσει πολυ να σκαρφαλωνουν και να κοιμουνται εκει οποτε θελουν την ησυχια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #30.984 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Click για ανάπτυξη... Μα γι'αυτο πηρες διπλο κρεβατι ..σαν και εμας...για να εχουν χωρο οι γατες να απλωνονται!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Βάσια13859: #30.985 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #30.986 07-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α εμενα δεν μου αρεσουν αυτα!και η κουζίνα είναι ενιαια με το σαλονι, παει πώς θα τον μαζεψω? Click για ανάπτυξη... Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #30.983 07-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους.. Click για ανάπτυξη... Αυτη που σου λεω ειναι σαν τη σκηνουλα,σαν πυραμιδα.Αλλα δεν ειδα να εχει σε μεγαλες...Η κτηνιατρος μου ειπε οτι επειδη εχει απο πανω κορδονακι,αυτη την εχει κρεμασει και τους αρεσει πολυ να σκαρφαλωνουν και να κοιμουνται εκει οποτε θελουν την ησυχια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #30.984 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Click για ανάπτυξη... Μα γι'αυτο πηρες διπλο κρεβατι ..σαν και εμας...για να εχουν χωρο οι γατες να απλωνονται!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Βάσια13859: #30.985 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #30.986 07-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους.. Click για ανάπτυξη... Αυτη που σου λεω ειναι σαν τη σκηνουλα,σαν πυραμιδα.Αλλα δεν ειδα να εχει σε μεγαλες...Η κτηνιατρος μου ειπε οτι επειδη εχει απο πανω κορδονακι,αυτη την εχει κρεμασει και τους αρεσει πολυ να σκαρφαλωνουν και να κοιμουνται εκει οποτε θελουν την ησυχια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #30.984 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Click για ανάπτυξη... Μα γι'αυτο πηρες διπλο κρεβατι ..σαν και εμας...για να εχουν χωρο οι γατες να απλωνονται!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Βάσια13859: #30.985 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #30.986 07-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..τι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτεραεδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της Click για ανάπτυξη... Μα γι'αυτο πηρες διπλο κρεβατι ..σαν και εμας...για να εχουν χωρο οι γατες να απλωνονται!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Βάσια13859: #30.985 07-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #30.986 07-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #30.986 07-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες? Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #30.987 07-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η katerina10: #30.988 07-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ Click για ανάπτυξη... Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων.. Click για ανάπτυξη... Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #30.989 07-11-08 14:36 αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.990 07-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη? Click για ανάπτυξη... Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.991 07-11-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι έτσι δραστικά μέτρα.. Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #30.992 07-11-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα? Click για ανάπτυξη... συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβληματι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου Click για ανάπτυξη... εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά... Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της Click για ανάπτυξη... αχ τι καλαααα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι! Click για ανάπτυξη... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Αντα έγραψε: #30.993 07-11-08 16:38 Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η Αντα έγραψε: #30.994 07-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! και τη μικρή λιχούδω χθες! Click για ανάπτυξη... Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! και κουβα δεν γινεται να του ριξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #30.995 07-11-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η Αντα έγραψε: #30.996 07-11-08 16:59 Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #30.997 07-11-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο? Click για ανάπτυξη... α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:08 Ο πυρροθριξ: #30.998 07-11-08 17:08 Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Η Αντα έγραψε: #30.999 07-11-08 17:09 Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1548 1549 1550 1551 1552 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1550 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #31.000 07-11-08 17:12 Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι.... ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.