Birman-maniacs

Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! :(:( μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους..:hmm:

αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..:Dτι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτερα:lol:εδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α εμενα δεν μου αρεσουν αυτα!και η κουζίνα είναι ενιαια με το σαλονι, παει πώς θα τον μαζεψω?:(
Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! :lol::lol::lol: αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιαυτο δεν ξερω τι να κανω...σε αυτη τη λεπτη σκηνουλα ξαπλωνουν και τα δυο, μια ο ενας μια η Πισου.....στο αλλο το ωραιο, που ειναι μεγαλο, μαλακό ...τιποτα ουτε για το μυρισουν δεν θελουν! :(:( μπορει να το βγαλω τωρα αν κρυωσει ο καιρος και να δω τις αντιδρασεις τους..:hmm:
Αυτη που σου λεω ειναι σαν τη σκηνουλα,σαν πυραμιδα.Αλλα δεν ειδα να εχει σε μεγαλες...Η κτηνιατρος μου ειπε οτι επειδη εχει απο πανω κορδονακι,αυτη την εχει κρεμασει και τους αρεσει πολυ να σκαρφαλωνουν και να κοιμουνται εκει οποτε θελουν την ησυχια τους.

αχ η Αθηνα σαν το δικο μας πάπλωμα τίποτα δεν βρισκει..:Dτι κρεβατια γατιων, των ανθρώπων ειναι τα καλυτερα:lol:εδω της πηρε τη θεση ο μικρος στο διπλο και τρεχαν ποιος θα προλάβει...βέβαιο ο Ιωνας δεν κολλαει αν ειναι η Αθηνα, ανεβαινει και απο πάνω της :lol:
Μα γι'αυτο πηρες διπλο κρεβατι ..σαν και εμας...για να εχουν χωρο οι γατες να απλωνονται!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Δεν εχω θεμα...τρωω και μετα την αφηνω να ριξει καμια γλωσσιτσα στο πιατο!! :lol::lol::lol: αν εισαι συνεχεια σπιτι μπορεις να τον μαλωνεις, διαφορετικα δεν θα αφηνεις ποτε πιατα εκτεθειμενα και γενικα τροφιμα κτλ:)

αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...:lol:να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων..:lol:

Πες τα ρε Κατερίνα...μαζέψαμε κι εμείς υπογραφές και τη πείσαμε:lol:
Τι κάνετε?? πως πήγε η συνάντηση χθες?
Έτσι έτσι δραστικά μέτρα..:lol::lol:

Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!:D:up:Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!!:D

αυτο φοβάμαι, ότι θα τα βρίσκω όλα ανοιγμένα και φαγωμενα, ε ρε ντουλάπι που θα πέσει...:lol:να φανταστεις τα πιτσινια τα ειχα κρύψει στο φουρνο μικροκυμάτων..:lol:
Εδω καταφερε να ανοιξει φακελακι τροφης, τι μου λες τωρα!! :blink::blink:

Αχχχχ κι εμείς το κάνουμε στα λιγούρικα μου..ΚΑκώς βέβαια αλλά ε εντάξει πλένονται και πιο εύκολα τα πιάτα μετά..:lol::lol:
Εγώ Βάσια μου πήρα κουτί που ανοιγει με την πίεση στα δύο πλαινά όλα τα άλλα έχουν αποτύχει..Μόνο το λουκέτο έμεινε...:mad::lol:

αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη?:|

αχ με το Αθηνιω όλα τα εβρισκα στη θεση τους!λέτε να μου χαλάσει και αυτη?:|
Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι!:P

Και η Πισου γλυφει τα πιατα..χτες εγλυψε τη φασολαδα που ειχε μεινει, τις προαλλες το πουρε, το αυγο μελατο, τη μαγιονεζα........ασε δεν χρειαζομαι πλυντηριο πιατων εχω τη Πισου!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! :lol:και τη μικρή λιχούδω χθες!
Έτσι έτσι δραστικά μέτρα..:lol::lol:

Καλά όλα!!!Βασικά πάρα πολύ καλά..Ο ιδιοκτήτης αποδείχτικε φοβερός και λατρεύει και πάρα πολύ φιλόζωος!!!!:D:up:Τελικά είμαι πολύ τυχερή!!!!:D
αντε καλέ... τον έφαγες τον άνθρωπο:P

τελικα η light η τροφή αρέσει πιο πολύ, ο Ίωνας χτυπιεται να τη φάει...:)εμ τι να κάνω τον αφησα να φάει,λετε να καταλαβε οτι είναι χοντρός και άρχισε δίαιτα?:P
συγκεντρωωωωσουυυυυ!!!!

καλά η Αθηνά είναι κυρία πάντως, πάει αυτος και της τρώει το φαγητο και δεν μιλαει η καημένη, τρώει δευτερη χωρις πρόβλημα:)τι χαρακτηρας, τι τακτ, εεε?έχει και ανατροφή σωστή η κόρη μου:)
εμ ειναι και απο τας Αγγλιας!!!:lol:

Πάντως το Μορφέα τον σέβεται πολύ...χθες παίζανε πολύ... και η μικρή πήρε θάρρος και του έκανε χαζά...της έδωσε λοιπόν δυο φαπίτσες... και ηρέμησε... χωρίς νυχάκια φυσικά... αλλά της έδειξε ότι δεν τη παίρνει ακόμα για πολλά πολλά...
Η δε Καλυψώ είναι απρόσμενα πολύ καλή και γλυκιά μαζί της:)
αχ τι καλαααα!!!!:up:

Μη γκρινιάζεις μαρί! Μια σου τρώει πολύ... μια σου κάνει ζημιές... άντε γατάκι είναι και είναι και αγοράκι!:P
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!!

Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις?

:lol::lol::lol:εγώ τα κυνηγάω με το πιτσιλιστήρι! :lol:και τη μικρή λιχούδω χθες!
Σιγα μην κανω το σπιτι μου μουσκεμα!! ειδικα ο μικρος μπουχεσακος μου δεν καταλαβαινει χριστο αν τον πιτσιλας απλα!! :lol::lol: και κουβα δεν γινεται να του ριξω :blink::blink::blink:

Δαναητσα !!!!!!!!!!!!! τι κανεις?
καλα ειμαι!!!εσυ ακομα παιδευεσαι με το ποδαρακι ε?

Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο?

Ειμαι καλα...σταματησα την αντιβιωση σημερα. Κρυωσε αρκετα εξω..πρεπει να παρω ξυλα γιατι θα τουρτουρισουμε το σαβ/κο. Αληθεια τι λες να κανει ο μικρος μολις δει το τζακι σου αναμμενο?
α το εχει δει!!!καθεται και το κοιταει!!:lol:

Εγω τα κουβαλησα προχθες τα κουτσουρα...πιαστηκαν τα χερια μου,αλλα τα καταφερα!!!

Πλακα θα εχει..πρεπει να παρω και εγω ενα προστατευτικο τζακιου....:hmm:

Του ειπα του Γιώργου να παρει σημερα ξυλαρακια για το τζακι....:) ευτυχως δεν τους συγκινει και πολυ η φωτια και ξερουν να καθησουν σε αποσταση απο το τζακι.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back