Birman-maniacs

Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια....:down:
Αυτά τους λένε.. αλλά εκείνα σκέφονται το τώρα κι όχι το αργότερα...:mad:που θα τα πλακώσουν στην ύλη για να τη βγάλουν....και καλά θα τους κάνουν φυσικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:
ρε συ Άντα... κατουρήθηκα:redface::lol::lol::lol:

εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! :P:down::down::P:lol:
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! :lol::lol:

:lol::lol::lol:
κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολη:lol::lol::lol:σπασικλάκι μεγάλο:P:lol:

:lol::lol::lol:
κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολη:lol::lol::lol:σπασικλάκι μεγάλο:P:lol:
Μια μονο κοπανα???? :blink::blink: α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!!:lol::lol: ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!!

Μια μονο κοπανα???? :blink::blink: α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!!:lol::lol: ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!!
Ακριβώς έτσι:redface::P:lol:βλαμένο παιδί μου σου λέω...
Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!!

Ακριβώς έτσι:redface::P:lol:βλαμένο παιδί μου σου λέω...
Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!!
Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? :redface::lol:

Η Βασουλα που ειναι?? :hmm:

Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε:up:... πατούσα ελάχιστα! :Pευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες:lol:

Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? :redface::lol:
Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσα:P:lol:παίδαρους δεν είχε όμως...:(:lol:
Η Βασουλα που ειναι?? :hmm:
Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες...

Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ :(

Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη...
Ακούστε αιτήματα!
Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά)

1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα:blink:
2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία :blink:
3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή :blink:
4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο
5. Ελλιπής καθαριότητα

Σχολιάστε ελεύθερα:lol::lol:
Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν;:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα!

Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέα:/:από αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε:P

Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος!

Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε??:up:

CIMG1835.JPG
Kαημένο Σεμελάκι!:(

Γεια σας παιδιά!:happy:
Τιιιιιι important έχασα;:hmm::lol::lol::lol:

Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω:hmm:
Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω...

Kαημένο Σεμελάκι!:(

Γεια σας παιδιά!:happy:
Τιιιιιι important έχασα;:hmm::lol::lol::lol:
να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. :P

Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη...
Ακούστε αιτήματα!
Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά)

1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα:blink:
2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία :blink:
3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή :blink:
4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο
5. Ελλιπής καθαριότητα

Σχολιάστε ελεύθερα:lol::lol:
Boooooing!!!!:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:
Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου!:lol::lol::lol:

Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή;:hmm:

Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν;:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:
α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε:lol:

Boooooing!!!!:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:
Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου!:lol::lol::lol:

Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή;:hmm:
Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? :hmm:

Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω:hmm:
Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω...
Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν :up::up:

xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους...
6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ
7. Σαπουνι χεριων Palmolive
8. Πετσετα χεριων
9. Χωρος καπνισματος
10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...:lol::lol:
11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές
12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα
13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας
14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω
15.Υποχρεωτικά σκονάκια
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές
12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα
13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας
14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω
15.Υποχρεωτικά σκονάκια
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:blink::blink: Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back