ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.081 10-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Click για ανάπτυξη... Αυτά τους λένε.. αλλά εκείνα σκέφονται το τώρα κι όχι το αργότερα...που θα τα πλακώσουν στην ύλη για να τη βγάλουν....και καλά θα τους κάνουν φυσικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #31.082 10-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.083 10-11-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Click για ανάπτυξη... κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #31.084 10-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Click για ανάπτυξη... Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.085 10-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #31.086 10-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια καταληψη δεν γινεται βασει των πραγματικων προβληματων που εχει ενα σχολειο, αλλα απλα για να γινεται και το χαβαλε!! για μερικες μερες ειναι οκ, οταν ομως κλεινουν σχολεια για εβδομαδες και μηνες ειναι μεγαλη μακακια, και στο τελος τη πληρωνουν τα παιδια.... Click για ανάπτυξη... Αυτά τους λένε.. αλλά εκείνα σκέφονται το τώρα κι όχι το αργότερα...που θα τα πλακώσουν στην ύλη για να τη βγάλουν....και καλά θα τους κάνουν φυσικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #31.082 10-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.083 10-11-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Click για ανάπτυξη... κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #31.084 10-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Click για ανάπτυξη... Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.085 10-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #31.086 10-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Άντα... κατουρήθηκα εντωμεταξύ θα τη διακόψουν λέει για μέρα... τη μέρα που είχε προγραμματιστεί η εκδρομή και μετά θα τη συνεχίσουν! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.083 10-11-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Click για ανάπτυξη... κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #31.084 10-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Click για ανάπτυξη... Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.085 10-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #31.086 10-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...αλλα αποψη μου δεν τη σχεδιασαν καλα. Θα επρεπε να ειναι ανοιχτα αυτη την εβδομαδα γιατι θα προετοιμαζονταν και για τη γιορτη της 17 νοεμβριου - παντα χαναμε ωρες ειτε στη χορωδια ειτε καπου αλλου - και μετα κανεις την καταληψη!! αλλα μικρα ειναι ακομη θα μαθουν! Click για ανάπτυξη... κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #31.084 10-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Click για ανάπτυξη... Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.085 10-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #31.086 10-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάληψη εμείς δεν είχαμε κάνει ποτέ... τότε ήταν μόνο οι κοπάνες στη μόδα... έκανα μια μόνο κοπάνα στη τρίτη Λυκείου... και πήγα στην ακρόπολησπασικλάκι μεγάλο Click για ανάπτυξη... Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.085 10-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #31.086 10-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μια μονο κοπανα???? α καλα δεν ησουν σπασικλακι, κινουμενο θερμοκηπιο ησουν!!!!!! ακου εσυ στην Ακροπολη..μην μου πεις οτι πηγες και στο μουσειο να θαυμασεις τα γλυπτα!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #31.086 10-11-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβώς έτσιβλαμένο παιδί μου σου λέω... Αλλά έκανα πολλές κοπάνες με τη χορωδία!!! Click για ανάπτυξη... Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #31.087 10-11-08 14:27 Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Βασουλα που ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.088 10-11-08 14:27 Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο Πανεπιστήμιο όμως του'δωσα και κατάλαβε... πατούσα ελάχιστα! ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΙ με εργαστήρια να χρειάζονται παρουσίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.089 10-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη χορωδια ..και μου πηγαινατε στο Μεγαρο? ή με καποιον παιδαρο? Click για ανάπτυξη... Στη Χορωδία του σχολείου...όταν κάναμε πρόβες για τις γιορτές...πρώτη η Γιουλίτσαπαίδαρους δεν είχε όμως... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Βασουλα που ειναι?? Click για ανάπτυξη... Καρδίτσα πρέπει να είναι...πάει τις Δευτέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #31.090 10-11-08 14:41 Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο την αλλη εγω στο πανεπιστημιο που ειχαμε υποχρεωτικες παρουσιες, δεν μπορουσα να το κουνησω απο τη ταξη!! γκρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η moukelis έγραψε: #31.091 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η bunny έγραψε: #31.092 10-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Βασάκο για να πααρηγορηθείς να σου πω ότι η μικρήη τις τρώει κι αυτή που και που από το Μορφέααπό αλλού το περιμέναμα κι από αλλού μας ήρθε Χριστινάκι πραγματικά είναι απολαυστικές οι ιστορίες σου με τον Ελβις τα μπανια του και τα γεύματά του μετά! Ονομα και πράγμα ο άτιμος! Παύλο...αντε μετράς μέρες κι εσυ ε?? Click για ανάπτυξη... Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.093 10-11-08 14:59 Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.094 10-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kαημένο Σεμελάκι! Γεια σας παιδιά! Τιιιιιι important έχασα; Click για ανάπτυξη... να διαβάσεις για την κατάληψη του σχολείου του Χρήστου και τα σχόλιά μας... δεν θυμάμαι σε ποια σελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #31.095 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το σχολείο του Χρήστου έχει κατάληψη... Ακούστε αιτήματα! Με σειρά προτεραιότητας (κατά τα παιδιά φυσικά) 1. Οι τυπόπιτες να μην είναι τρίγωνες αλλά τετράγωνες γιατί δεν τους βολεύει στο κράτημα 2. Τα μπουκαλάκια των νερών να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία 3. 'Ενα ποντίκι που βρέθηκε να κυκλοφορεί στην αυλή 4. Μια κεραία κινιτής τηλεφωνίας κοντά στο σχολείο 5. Ελλιπής καθαριότητα Σχολιάστε ελεύθερα Click για ανάπτυξη... Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.096 10-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ποντικι το θελουν,ή θελουν να το διωξουν; Click για ανάπτυξη... α...αυτό δεν μου το διευκρίνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.097 10-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Boooooing!!!! Aν είναι έτσι, εμείς δεν θα έπρεπε να πηγαίναμε καθόλου! Άσχετο,αλλά μήπως ξέρετε κάποιο Νίκο Γρηγοριάδη και κάποια Κατερίνα Κιρμιζή; Click για ανάπτυξη... Απ'την Ερυθραία? εμένα ρωτάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η Αντα έγραψε: #31.098 10-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε παιδιά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα μουστάκια της γάτας ξαναμεγαλώνουν αν κοπούν? Τα μουστάκια της Σεμέλης μου φαίνονται μικρά και σαν κομένα... από φυσικά αίτια βέβαια... όχι ότι της τα έκοψε κάποιος...άραγε θα μεγαλώσουν? Ιδέα δεν έχω Ετσι κάπως είναι και του Ιωνα και του Erefer νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναμεγαλωνουν...καπου καπου βρισκω και κανα μουστακι στο σπιτι, το καταλαβαινω γιατι ειναι πιο σκληρο απο την κανονικη τριχα. Ξερω επισης και γατα που της εκοψαν με ψαλιδι τα μουστακια - ασχολιαστο - και ξαναμεγαλωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.099 10-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1553 1554 1555 1556 1557 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1555 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: xmm δεν τους βρισκω αρκετα οργανωμενους... 6. Χαρτι στις τουαλετες χρωματος ....π.χ ροζ 7. Σαπουνι χεριων Palmolive 8. Πετσετα χεριων 9. Χωρος καπνισματος 10. και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... Click για ανάπτυξη... 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #31.100 10-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: 11.Να επιτρέπονται οι φάρσες στους καθηγητές 12.Χουλιγκανισμοί ελεύθερα 13.Airwik για ωραία μυρωδιά τουαλάτας 14.Όλοι οι μαθητές θα βαθμολογούνται από 18 και άνω 15.Υποχρεωτικά σκονάκια Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τα πας....σε βλεπω να γραφεις τα αιτηματα στην επομενη καταληψη...παντως αυτα που εγραψα, πραγματι ηταν απαιτησεις της τοτε καταληψης που καναμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.