Birman-maniacs

αστα...δίνω αναμεικτη Kitten light και ο ένας τρώει την τροφή του αλλου...εν τω μεταξύ δεν μπορω και να μετρησω, έτσι πως τα κάνουν...:(
αφού είναι ανάμικτη πώς ο ένας τρώει του άλλου? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφού είναι ανάμικτη πώς ο ένας τρώει του άλλου? :hmm:

ε στον μικρο βάζω πιο πολυ kitten, και λίγο light, αστα χαζομάρες:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε στον μικρο βάζω πιο πολυ kitten, και λίγο light, αστα χαζομάρες:D
βάλτους ίδια αναλογία και στους δύο να μην το'χεις έννοια..πάντως εγώ εκοψα την kitten του Μορφέα από πολύ νωρίς...γιατί μου φούσκωνε...

ε ακόμα είναι πολύ μωρο να του κόψω την Kitten,ασε να πάει 7-8 μηνων τουλαχιστον το γατάκι...τώρα έβαλα ηλεκτρική και κρύφτηκε στο πάπλωμα...:)και αφου κρύφτηκε εκεί έμεινε και για ύπνο...:D

ε ακόμα είναι πολύ μωρο να του κόψω την Kitten,ασε να πάει 7-8 μηνων τουλαχιστον το γατάκι...τώρα έβαλα ηλεκτρική και κρύφτηκε στο πάπλωμα...:)και αφου κρύφτηκε εκεί έμεινε και για ύπνο...:D
Καλέ ναι...νωρίς είπα αλλά όχι και στους 4...
Ψυχούλα μου... κι εμένα την τρέμουν τη σκούπα:P

https://www.animalssavetheplanet.com/media/swf/design_video.swf?vidNumber=1

δειτε τη διευθυνση είναι τα video που βάζει το animal planet save the world!!ειναι πολυ έξυπνα;)

Καλέ ναι...νωρίς είπα αλλά όχι και στους 4...
Ψυχούλα μου... κι εμένα την τρέμουν τη σκούπα:P

η Αθηνα δεν εχει μεγάλο πρόβλημα, το πολυ πολύ να αλλάξει δωμάτιο...:)

Kαλησπερα!!

Κανει να δινω κανονικο γαλα στον Πλατωνα ή πρεπει να του δινω ειδικο γαλα για γατες?

Κανει να δινω κανονικο γαλα στον Πλατωνα ή πρεπει να του δινω ειδικο γαλα για γατες?
Mόνο το ειδικό γάλα για γάτες! η λακτόζη τα πειράζει...ενώ το ειδικό την έχει σε πολύ χαμηλά επίπεδα

Αντα πρέπει να κανονισουμε για την Πέμπτη..Μην ξεχαστείς...Και εσύ Γιούλη..Να μας πεις τι ώρα να σου έρθουμε!:)

Γεια σας!! ειχα ενα meeting απο τις 9 το πρωι, πριν απο λιγο ξεμπλεξα και δεν θυμαμαι ουτε το ονομα μου....ε με λενε Ποπη ? σαν την γιαγια τη Καλιοπη?? :lol:

Μονη μου τα λεω, μονη μου γελαω...αχχχ Κατερινα ναι να κανονισουμε, αλλα μετα τις 6 θα ειναι σιγουρα. Γιουλακι μεχρι τις 10 κλασικα θα κατσω γιατι.........ξερεις εσυ ;)

Aυτό το "τώρα ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη "γατοπαλαβή" και γενικά τόσο ζωόφιλη" κι εγώ το αισθάνομαι πλέον λόγω του mycat:happy:
Αλήθεια;:happy:

Αντα πρέπει να κανονισουμε για την Πέμπτη..Μην ξεχαστείς...Και εσύ Γιούλη..Να μας πεις τι ώρα να σου έρθουμε!:)
Και βέβαια!! :up:
Γεια σας!! ειχα ενα meeting απο τις 9 το πρωι, πριν απο λιγο ξεμπλεξα και δεν θυμαμαι ουτε το ονομα μου....ε με λενε Ποπη ? σαν την γιαγια τη Καλιοπη?? :lol:
:lol::lol::lol:
Μονη μου τα λεω, μονη μου γελαω...αχχχ Κατερινα ναι να κανονισουμε, αλλα μετα τις 6 θα ειναι σιγουρα. Γιουλακι μεχρι τις 10 κλασικα θα κατσω γιατι.........ξερεις εσυ ;)
Να κάτσετε όσο θετε!!! :P:up:
Αλήθεια:)

Καλημέρα!
Διαλύθηκε η παρέα μας:(
Δεν πειράζει...αρκεί να είμαστε όλοι καλά:)

Καλημερα!!!!! σημερα ειμαι ''ζαλισμενη'' ..μεχρι τις 8 ημουν στο γραφειο. Και εχω ενα σωρο εκκρεμοτητες να κλεισω και ορεξη καμια....:(

Καλημερα!
Τι διαλυθηκε καλε Γιουλη;:hmm:

Καλημερα!!!!! σημερα ειμαι ''ζαλισμενη'' ..μεχρι τις 8 ημουν στο γραφειο. Και εχω ενα σωρο εκκρεμοτητες να κλεισω και ορεξη καμια....:(
Αντε καλό κουράγιο...χαμογέλα όσο μπορείς:)
Καλημερα!
Τι διαλυθηκε καλε Γιουλη;:hmm:
Η Βασια εκτός, η Δανάη εκτός, ο Βασίλης άφαντος, ο Θοδωρής το ίδιο, η Αντα με πολλή δουλειά.....:hmm:

Αντε καλό κουράγιο...χαμογέλα όσο μπορείς:)

Η Βασια εκτός, η Δανάη εκτός, ο Βασίλης άφαντος, ο Θοδωρής το ίδιο, η Αντα με πολλή δουλειά.....:hmm:
Για μενα ειδικα δεν ερχονται καλυτερες μερες..το εργο μου προχωραει και οσο παει θα εχο ακομη περισσοτερη δουλεια. :( Απο τη μια καλα ειναι, απο την αλλη προσωπικη ζωη μηδεν....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back