Birman-maniacs

ακριβως!!ολοι θα θελουν ...;)
Σίγουρα βέβαια θα μοιραστεί ο κόσμος αφού θα υπάρξουν κι άλλα pet shops... αλλά τι έχει να χάσει??
Αν θες πάμε μαζί στο "Pet stop";)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα βέβαια θα μοιραστεί ο κόσμος αφού θα υπάρξουν κι άλλα pet shops... αλλά τι έχει να χάσει??
Αν θες πάμε μαζί στο "Pet stop";)

κοιταξε αν πιασει τα Βορεια προάστεια και αυτους απο Εθνικη δεν του ειναι και λίγο...εξάλλου σε οσους πουλάει θα κάνει εκπτωση...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελει καλη οργανωση...και σπονσορες....ειλικιρινα κοριτσια δεν εχω το χρονο να ασχοληθω. Αγαπαω πολυ τις γατες μου, και βρισκω χρονο γι'αυτες....θελω και πρεπει να βρω χρονο και για τον εαυτο μου...για τις φιλες μου που παλι εχω να δω πολυ καιρο.

οκ Αντουλα δεν σε πιεζουμε,..απλα οταν πας να ψωνισεις θα μπορουσες να κάνεις μαι κουβέντα...λοιπόν σας αφήνω για λιγο...φιλιά..:)

Εγω του βαζω 5/8 στο ψηλο κυπελλακι,τη young male του δινω και πισω γραφει την αναλογια σε γραμμαρια και σε χαρακια του πλαστικου ποτηριου.Πλησιαζει τα τεσσερα κιλα και δεν εχει καθολου λιπος μας ειπε η γιατρος,οποτε και να θελει ενα χαρακι παραπανω καμια μερα αν πειναει πολυ μου ειπε να του το βαζω,αλλα σπανια το ζηταει.
Σκεφτόμασταν με την κολλητή μου να τους βάζουμε 50 γρ επί 3 φορες και στα 2 ...σύνολο πάλι 75 γρ το καθε ένα αλλά ίσσως να τα ξεγελούσαμε αν το κάναμε 3 φορές ..Τι λες????:hmm:
5 σχολάω, να μην πάω να φάω και κάτι και μέχρι να πάω και σπίτι εεεε θα πάει 6 γιατί σιγά μην φύγω 5 νταν!Τέσπα, εν ολιγοις, 7 και πάνω...!!!:PΤο πολύ πολύ να έρθω μόνη...ΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΣ????
M'αρέσει που με ρωτάς κιόλας αδελφούλι...αφού ξέρεις τι ώρα τελικά θα έρθεις:P:lol:
Αντε σας περιμένω:up:...μίλα και με την Αντα:)[/quote]
χαχαχα:lol:ε ξέρεις υπολογίζω για αυτό!!!:up:
το Αθηνιω έκανε εμβολιάκι και είναι κακοδιάθετο σήμερα, Κατερίνα καταλαβαίνω τι λες...ο μικρος απο τοτε που του έδωσα greenies όλο το ντουλάπι κοιτάει...:)
Αχχχχ τι τραβάμε κι εμέις οι μανάδες!!
Θελει καλη οργανωση...και σπονσορες....ειλικιρινα κοριτσια δεν εχω το χρονο να ασχοληθω. Αγαπαω πολυ τις γατες μου, και βρισκω χρονο γι'αυτες....θελω και πρεπει να βρω χρονο και για τον εαυτο μου...για τις φιλες μου που παλι εχω να δω πολυ καιρο.
Πες το ψέμματα!!!:down:ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Αντα περιμένω τηλ ή πμ!!!:)

θα του κάνω εγώ μια κουβέντα μην αγχώνεσαι Αντούλα...μόνο σ'αυτό το μαγαζί θα μιλήσω εκεί στο ταμείο...στο πόδι..απλά πράγματα:)

Καλέ αυτό το κοριτσάκι ακόμα να το πάρουν...Πονηρόφατσα ε?
Αυτή είναι όντως έτσι! :lol:

fadiyah_1108.jpg

οκ Αντουλα δεν σε πιεζουμε,..απλα οταν πας να ψωνισεις θα μπορουσες να κάνεις μαι κουβέντα...λοιπόν σας αφήνω για λιγο...φιλιά..:)
Ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει οτι κανω να γινει με οργανωση, δεν εχω διαβασει καν καλα καλα το θεμα...:/: Θελω τοσα πολλα να κανω για μενα, για το σπιτι, για .... για... :cool:

θα του κάνω εγώ μια κουβέντα μην αγχώνεσαι Αντούλα...μόνο σ'αυτό το μαγαζί θα μιλήσω εκεί στο ταμείο...στο πόδι..απλά πράγματα:)

Καλέ αυτό το κοριτσάκι ακόμα να το πάρουν...Πονηρόφατσα ε?
Αυτή είναι όντως έτσι! :lol:

fadiyah_1108.jpg
Γλυκουλακι ειναι? σιγουρα δεν την πηραν...:hmm:ποσο να ζητανε αραγε?

Γλυκουλακι ειναι? σιγουρα δεν την πηραν...:hmm:ποσο να ζητανε αραγε?
Ναι... σίγουρα...650 ζητάνε!Τιμή για Pet.

Θένια συγνώμη που δεν απαντησα νωριτερα..ειναι που μολις τώρα κάθισα επιτελους...Είναι στην ανάπτυξη και μάλιστα κλείσαμε μόλις τους 8 μήνες!!:up:.Φυσιολογικό ή όχι είναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ γιατι κάθε δευτερόλεπτο μυρίζουν και μαζουλανε ότι βρουν επεδή πεινάνε!!!:mad::/:

5 σχολάω, να μην πάω να φάω και κάτι και μέχρι να πάω και σπίτι εεεε θα πάει 6 γιατί σιγά μην φύγω 5 νταν!Τέσπα, εν ολιγοις, 7 και πάνω...!!!:PΤο πολύ πολύ να έρθω μόνη...ΑΝΤΑ ΤΙ ΛΕΣ????

Καλέ 2 φορές την ημέρα τους βάζω...35 και 35...Γμτ δεν λέει και πόσο πρέπει στην συσκευασία από πίσω της Ρογιαλ Κάνιν σε ποσότητες από το δοσομετρητή της Ρογιαλ κάνιν....:down::blink::/:Δώρα εσύ πόσο του βάζεις του Σείριου κάθε μέρα και σε ποια κατηγορία???:hmm:
Λοιπόν Κατερινάκι...θα μπορούσες να έρθεις μετά τη δουλειά κατευθείαν? Με πιέζει ο χρόνος γιατί θέλω να δω τον καλό μου σχετικα νωρίς σήμερα, αφού αύριο φεύγω ταξείδι και να οργανώσω το σπίτι για τα μωρά...

Λοιπόν Κατερινάκι...θα μπορούσες να έρθεις μετά τη δουλειά κατευθείαν? Με πιέζει ο χρόνος γιατί θέλω να δω τον καλό μου σχετικα νωρίς σήμερα, αφού αύριο φεύγω ταξείδι και να οργανώσω το σπίτι για τα μωρά...

Φυσικά αν σε πιέζει ο χρόνος.Εννοείται..Απλά πρέπει να συνεννοηθώ με Άντα για το πως!:)(θα ακούτε έναν συνεχή θόρυβο να βγαίνει από την κοιλιά μου..απλά προειδοποιώ!:lol::redface:)

Φυσικά αν σε πιέζει ο χρόνος.Εννοείται..Απλά πρέπει να συνεννοηθώ με Άντα για το πως!:)(θα ακούτε έναν συνεχή θόρυβο να βγαίνει από την κοιλιά μου..απλά προειδοποιώ!:lol::redface:)
Αυτό άστο πάνω μου! ;)

Γεια σου Κατερινα!! για λεπτομερειες θα σε παρω τηλεφωνο κατα τις μια...θελω να συνδιασω μερικα πραγματα ανα ανεβω στη Ν. Ερυθραια. Με τι σκεφτοσουν να πας στη Γιουλη? :hmm:Και αν πας κατευθειαν πως θα πας? με ηλεκτρικο? :hmm:

Σε ποια χωρα βρισκεται ?? :hmm:
Γερμανία! Στο εκτροφείο που πήρα τη Σεμέλη και το Μορφέα! Στις catalines! ;)

fadiyah_1108_2.jpg

fadiyah_1108_3.jpg

fadiyah_1108_4.jpg

Αυτό άστο πάνω μου! ;)
Μην σου πω οτι θα επικοινωνει το στομαχι μου με το στομαχι της Κατερινας!!!!!!!! :lol::lol::lol: θα ορμιξουμε στις κροκετες..ειδικα αυτες που μυριζουν σαν γαριδακια!!!!!! :up::up::up:

Γερμανία! Στο εκτροφείο που πήρα τη Σεμέλη και το Μορφέα! Στις catalines! ;)

fadiyah_1108_2.jpg

fadiyah_1108_3.jpg

fadiyah_1108_4.jpg
Μακρια.....αν ηταν καπου πιο κοντα....θα εμπαινα ακομη σε μεγαλυτερο πειρασμο....:( γραψε μου λιγο τη περιοχη που ειναι το εκτροφειο, εχω κατι γνωστους στη Γερμανια,αλλα δεν ξερω ποσο θα θελουν να ασχοληθουν με κατι τετοιο.:hmm:

Μακρια.....αν ηταν καπου πιο κοντα....θα εμπαινα ακομη σε μεγαλυτερο πειρασμο....:( γραψε μου λιγο τη περιοχη που ειναι το εκτροφειο, εχω κατι γνωστους στη Γερμανια,αλλα δεν ξερω ποσο θα θελουν να ασχοληθουν με κατι τετοιο.:hmm:
Αντούλα ενδιαφέρεσαι??? Ειναι η αδελφή της Σεμέλης!
https://www.catalis-heilige-birma.de/index_engl20077.htm

να το site...πήγαινε kittens - born litters -
Ειναι στο Aalen σχετικά νότια...

Μην σου πω οτι θα επικοινωνει το στομαχι μου με το στομαχι της Κατερινας!!!!!!!! :lol::lol::lol: θα ορμιξουμε στις κροκετες..ειδικα αυτες που μυριζουν σαν γαριδακια!!!!!! :up::up::up:
Τι θα λέγατε να σφάξουμε κανά δυο πίτσες?? :up:
Ακούω υλικά που σας αρέσουν!! Και απ΄τις δύο παρακαλώ! :)

Τι θα λέγατε να σφάξουμε κανά δυο πίτσες?? :up:
Ακούω υλικά που σας αρέσουν!! Και απ΄τις δύο παρακαλώ! :)
Θα τις σφαξουμε η θα τις φαμε? :lol: τυρι, ντοματα, πιπερια, μανιταρια, ζαμπον, λουκανικο :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back