Birman-maniacs

μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήπο:blink::lol:πίνανε και φρέσκο γαλατάκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήπο:blink::lol:πίνανε και φρέσκο γαλατάκι...
εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι!:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

Αντα! Κοίτα μια λιχουδίτσα για τον Αλφι! ;)
https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/14040

Καλησπερα!!

κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι...:down:
Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! :)
ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!:happy:Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε???????????:)
Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα):lol:
Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! :lol:
:lol:Πραγματι!!!

εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε...:inlove:
και τα δελφίνια...
Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..;)Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο!:P

κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό...
Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια:P)
Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω:P:lol:

Μιαου! :P
Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!!:lol:
εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα?:lol::lol:
Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια!:D

Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ
ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!!
Καλησπερα!!
Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε???:)

Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου...

Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα:
Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία....

ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε,
γιατί κάνει καλό παστουρμά:blink::lol::lol:

Δηλαδή καμία σχέση ε?? :hmm::lol:

Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες!

Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου...

Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα:
Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία....

ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε,
γιατί κάνει καλό παστουρμά:blink::lol::lol:

Δηλαδή καμία σχέση ε?? :hmm::lol:
Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???:hmm:Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..:)ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:Φοβερός ο Μάριος!:lol::lol:

Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???:hmm:Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..:)ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:Φοβερός ο Μάριος!:lol::lol:
Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό...:hmm:
Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα...:/:

Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? :hmm:

Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό...:hmm:
Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα...:/:
Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!!:lol:
Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? :hmm:
5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και...:rolleyes:

Φεύγω!:hello: Όπως είπαμε;)

Κατερινα I'm calling you!!!!!

Φεύγω!:hello: Όπως είπαμε;)
Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ :up::up:

Κατερινα I'm calling you!!!!!
:lol:Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας...:lol::lol:
Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ :up::up:
Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!:redface:

:lol:Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας...:lol::lol:

Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!!:redface:
:up::up:και αν δεν ακουγες το κινητο σου?

ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!

Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back