Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Lita έγραψε: #31.341 13-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.342 13-11-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Click για ανάπτυξη... μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #31.343 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Click για ανάπτυξη... εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.344 13-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αντα! Κοίτα μια λιχουδίτσα για τον Αλφι! https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/14040 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.345 13-11-08 14:28 Καλησπερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.346 13-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.342 13-11-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Click για ανάπτυξη... μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #31.343 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Click για ανάπτυξη... εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.344 13-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αντα! Κοίτα μια λιχουδίτσα για τον Αλφι! https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/14040 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.345 13-11-08 14:28 Καλησπερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.346 13-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Click για ανάπτυξη... μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Lita έγραψε: #31.343 13-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Click για ανάπτυξη... εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.344 13-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αντα! Κοίτα μια λιχουδίτσα για τον Αλφι! https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/14040 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.345 13-11-08 14:28 Καλησπερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.346 13-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη το γελάς... ο σύντροφός μου είχε όταν ήταν παιδί...και μένανε στο Χολαργό.. προάστειο της Αθήνας! Τη λέγανε ασπρούλα και τη παίρνανε με το ferry boat και στο εξοχικό τους! Σαν κατοικίδιο την είχαν στο κήποπίνανε και φρέσκο γαλατάκι... Click για ανάπτυξη... εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.344 13-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αντα! Κοίτα μια λιχουδίτσα για τον Αλφι! https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/14040 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.345 13-11-08 14:28 Καλησπερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.346 13-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω μενω στον πεμπτο οροφο μιας πολυκατοικιας οποτε λιγο δυσκολο θα ειναι! Click για ανάπτυξη... Αντα! Κοίτα μια λιχουδίτσα για τον Αλφι! https://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_treats_catnip/cat_snacks/14040 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.345 13-11-08 14:28 Καλησπερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.346 13-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.346 13-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρή! Τι κάνει ο Πλάτωνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η katerina10: #31.347 13-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο!Αζαξ για τα υπολοιπα πατώματα βάζουμε αλλά θα πάρουμε άλλο γιατί η κολλητή μου λέει ότι μυρίζει απαίσια.Πλακάκια έχουμε μόνο..Εχετε κάτι να μου προτείνετε??????????? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... Πραγματι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Click για ανάπτυξη... Χεχε θυμήστε μου να σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας σήμερα..Πρώτη η τίγρης μετά το δελφίνι και μετά το άλογο με μια προτίμηση στον πήγασο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... Εγώ γουργουρίζω κι όλας!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Click για ανάπτυξη... Πολύ δυναμισμός και πολύ αυταρχιμός λένε..Εγώ τους πάω τους κριους με τα χίλια! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η λεμονίλα δε...ΙΟΥ!!! Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλησπερα!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Θοδωρούλη..Τι κάνει ο Πλάτωνας???Πως τα πάτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.348 13-11-08 14:45 Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #31.349 13-11-08 14:51 Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ειναι ο Πλατωνας μες στα χαδια και τις αγκαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:51 Η katerina10: #31.350 13-11-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατερίνα το τεστ προσωπικότητας μας το έκαναν κι εμένα και του Μαριου... Στο αγαπημένο ζώο είπα άλογο και στο γιατί, είπα: Ελευθερία, δυναμισμός, γοητεία.... ο Μάριος είπε κι αυτός το άλογο...και στο γιατί είπε, γιατί κάνει καλό παστουρμά Δηλαδή καμία σχέση ε?? Click για ανάπτυξη... Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.351 13-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κύβος, Σκάλα και Ζώα ήταν το τέστ???Είναι πολύ πολύ ωραίο αυτό που μου έχουν κάνει εμένα..Η κοπέλα ήταν από το εξωτερικό και γενικά είναι πολύ σωστό..Λίγο στο τέλος δεν το θυμάμαι καλά αλλά οκ..ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ!!!!?????Φοβερός ο Μάριος! Click για ανάπτυξη... Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #31.352 13-11-08 15:55 Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η katerina10: #31.353 13-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μου το κάνεις...πρέπει να μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτό... Ναι...αυτό το φοβερό μ'έχει φάει κι εμένα... Click για ανάπτυξη... Ελα λέτε εμένα παραπονιάρα αλλά κι εσείς...αντε!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα τι ωρα σχολας ειπαμε? Click για ανάπτυξη... 5 καλό μου αλλά φεύγω 5 και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.354 13-11-08 16:01 Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φεύγω! Όπως είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η Αντα έγραψε: #31.355 13-11-08 16:02 Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατερινα I'm calling you!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #31.356 13-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Λίγες ώρες μας χωρίζουν αντε κρατήσου κρατιέμαι εγώ...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η Αντα έγραψε: #31.357 13-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φεύγω! Όπως είπαμε Click για ανάπτυξη... Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η katerina10: #31.358 13-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα I'm calling you!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να πας στο σπιτακι σου!!!!!! και εχω μια ορεξη για πιτσα σημερα..γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #31.359 13-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1566 1567 1568 1569 1570 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1568 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μου αρέσει που μου το έγραψες κι όλας... Αχ σταματήστε και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... και αν δεν ακουγες το κινητο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο EL GATO έγραψε: #31.360 13-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΠΑιδιά εγώ φοβάμαι τον συνδυασμό χλωρίνη και γατιά και την έχω απαγορέψει στο σπίτι όλο εκτός από το μέρος που δεν επιτρέπονται, το μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Αυτο με ανησυχει παρα πολυ. Χρησιμοποιουμε (καλα, οχι εγω...) χλωρινη πολυ συχνα στο σπιτι (και στο μπανιο που θα ειναι η τουλετα του μικρου). Εναλλακτικές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.