bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η bunny έγραψε: #31.841 21-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι έχει πολύ πλάκα! Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί! Γεια σας! Τι νέα; Εγώ ήρθα να σας βασανίσω! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχει κι άλλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και λίγο ακόμα... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για περισσοτερα εδώ: https://www.rachaelhale.com/Default.aspx Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #31.842 21-11-08 14:44 Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #31.843 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Ολίγον? Ολίγον? Με μια δόση "πολύ" θέλεις να πείς Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η aalyah έγραψε: #31.844 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aalyah έγραψε: #31.845 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #31.846 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι έχει πολύ πλάκα! Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί! Γεια σας! Τι νέα; Εγώ ήρθα να σας βασανίσω! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Έχει κι άλλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και λίγο ακόμα... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για περισσοτερα εδώ: https://www.rachaelhale.com/Default.aspx Click για ανάπτυξη... Δεν ακούω σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #31.842 21-11-08 14:44 Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #31.843 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Ολίγον? Ολίγον? Με μια δόση "πολύ" θέλεις να πείς Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η aalyah έγραψε: #31.844 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aalyah έγραψε: #31.845 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #31.846 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #31.843 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Ολίγον? Ολίγον? Με μια δόση "πολύ" θέλεις να πείς Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η aalyah έγραψε: #31.844 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aalyah έγραψε: #31.845 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #31.846 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Ολίγον? Ολίγον? Με μια δόση "πολύ" θέλεις να πείς Click για ανάπτυξη... Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η aalyah έγραψε: #31.844 21-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aalyah έγραψε: #31.845 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #31.846 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η aalyah έγραψε: #31.845 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #31.846 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η bunny έγραψε: #31.846 21-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ? Click για ανάπτυξη... Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #31.847 21-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. Click για ανάπτυξη... Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #31.848 21-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο Click για ανάπτυξη... Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:52 Η bunny έγραψε: #31.849 21-11-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΒΟΗΘΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #31.850 21-11-08 14:53 aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:55 Η aalyah έγραψε: #31.851 21-11-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:56 Η aalyah έγραψε: #31.852 21-11-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια... Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #31.853 21-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν. Τυπική λέων..... Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι Click για ανάπτυξη... Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ) Click για ανάπτυξη... Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και μετριόφρων αυτό που το πας? Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. Click για ανάπτυξη... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις Click για ανάπτυξη... Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #31.854 21-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.855 21-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα! Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε... Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!! Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω??? Click για ανάπτυξη... να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #31.856 21-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: " Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! " Είμαστε περίπτωση. Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #31.857 21-11-08 15:04 Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι ψυχακιας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η Αντα έγραψε: #31.858 21-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να με πάρεις!!!! Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η bunny έγραψε: #31.859 21-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1591 1592 1593 1594 1595 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1593 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα Click για ανάπτυξη... Τι είναι το aalyah; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #31.860 21-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι είναι το aalyah; Click για ανάπτυξη... Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.