Birman-maniacs

Ναι έχει πολύ πλάκα!:lol:
Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί!:lol::lol::lol:

Γεια σας!:happy: Τι νέα;:hmm: Εγώ ήρθα να σας βασανίσω!:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Έχει κι άλλο!:up:

Και λίγο ακόμα...:rolleyes:

Δεν ακούω σχόλια!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μετριόφρων αυτό που το πας? :lol::lol::lol:

Ολίγον? Ολίγον? Με μια δόση "πολύ" θέλεις να πείς :P
Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! :lol::lol::lol:

Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ):lol::lol::lol::lol::lol:

Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. :P

Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. :lol::lol::lol::lol:

Ενταξει δεν ηθελα να πω πολυ για να μην παρεξηγηθουμε!!!!! :lol::lol::lol:

Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο :lol::lol::lol:

Χριστινα ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες..οκ?
Sorry,σπάω νεύρα, το ξέρω...:redface: :P :lol: :) :happy: :D

Και να υποθέσω οτι παρόλα αυτά σε πρήζει που δεν είναι όλα καθαρά ε?? Τυπικός Παρθένος. :P

Εγώ με Παρθένο άντρα δεν μπορώ να μπλέξω. Με τίποτα. Θα σκοτωνόμασταν. Είμαστε καθαροί αλλά καμιά φορά τσαπατσούληδες. Αλλά την δική μας ακαταστασία την ανεχόμαστε καθώτι στο μυαλό μας νομίζουμε οτι έχουμε την δικιά μας τάξη. Ε φαντάζεσαι 2 τέτοιοι μέσα σ'ενα σπίτι να μην αντέχει ο ένας την "τάξη" του άλλου? Α πα πα πα πα χειροσίμα θα γίνει. :lol::lol::lol::lol:
Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? :blink:ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Λοιπόν όταν έρθω αθήνα για πρωτοχρόνιά πρέπει κάπως να συναντηθούμε όλες μαζί. Εχουμε να ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο :lol::lol::lol:
Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις :up::up:

Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος!!!!!! δεν εβαλες στη θεση του το σφουγγαρι ? :blink:ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
ΒΟΗΘΕΙΑ!:blink:
:lol::lol::lol:

aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια...:)

" Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! ":lol::lol::lol::lol: Είμαστε περίπτωση.

Τα Χριστουγγενα θα ειμαι Βεροια, και ελεγα να περασω απο τη Νικολετα ...αν το κανονισουμε, μπορουμε να βρεθουμε και εμεις :up::up:

Αααα μια χαρά!! Θα είμαι θεσσαλονίκη απο τις 16 του μηνός ως περίπου 27-28. Μετά θα κατέβω αθήνα!! Αντε έλα να βρεθούμε! :D

aalyah πως ειναι το ονομα σου? γιατι αυτο μου θυμιζει τη τραγουδιστρια...:)

Ναι το ξέρω αν και δεν είναι απο την τραγουδίστρια :)

Θένια με λένε Άντα μου. Χάρηκα :)

Έτσι ακριβώς και εγώ αλλά σε μικρότερη ηλικία. Ο πατέρας μου μου λέει οτι θα προτιμούσε χίλιες φορές να ήμουν ζιζάνιο μικρή και να γινομουν ήσυχη όταν μεγάλωσα παρά που ήμουν μικρή ήσυχη και μετά ζωήρεψα γιατί δεν βγάζει άκρη μάζι μου. :lol:

Ε.....υδροχόος (άλλοι αλλοπρόσαλοι και αυτοί) σου κάνει?? :P Αν και μερίκοι λένε λέων αλλά τις περισσότερες φορές που μου έχουν βγάλει τον ωροσκόπο σχεδόν όλοι υδροχόο με βγαζουν.

Τυπική λέων.....:lol:

Εμένα έτσι είναι οι δικοί μου αλλά στο αντίθετο. Λέων μπαμπάς Παρθένος μαμά. Η μαμά παρθένος με ωροσκόπο παρθένο. Καμμένη απο χέρι δηλάδη :lol:

Καλέ τι λές αφού και εγώ παρθένος είμαι ;)
Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα:lol:)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα!:lol:
Αχ, φαντάζομαι! Και με τρεις γάτες απ΄ό,τι βλέπω (να τις χαίρεσαι by the way), όχι μία και κοντρότριχη! Τουλάχιστον ο Ζυγός σου κάνει τίποτα γιατί εμένα λόγω φόρτου εργασίας μένει μόνο στη θεωρία (=μουρ-μουρ-μουρ):lol:
Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε...:down:
Και μετριόφρων αυτό που το πας? :lol:

Α και επίσης τα γνωρίζετε όλα! Πόσες φορές έχω ακούσει απο τον μπαμπά μου τα ΠΙΟ άσχετα μόνο και μόνο για να μου πάει κόντρα. Και απόδειξη οτι αυτό που είπε είναι το σωστό? Του το είπε ένας φίλος του στο καφενείο. :blink::lol:
Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!!:lol::lol:
Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω???:hmm:

Ωραια!! οταν με το καλο ερθεις Ελλαδα - σε ποσες μερες ειπαμε ;);) ?? - θα μιλησουμε για να ανταλλαξουμε τηλεφωνα κτλ..

Καλά υδροχόοσ με παρθένο????????????Πωωωω πως αντέχεις μέσα σε αυτό το σώμα(το είπα και σε άλλον αυτό κα΄ποια στιγμή πρόσφατα:lol:)Τους λατρεύω τους υδροχόους είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!Αυτό τα περικλείει όλα μα όλα!:lol:

Δεν τους μπορώ τους Ζυγούς..Οπου πάει ο άνεμος πάνε...:down:

Μετριόφρων ???ΤΕΛΕΙΟΙ !!!Οι λέοντες ειναι οι καλυτεροτεροτεροταοι του ζωδιακού..Ετσι θα σου πουν!!!:lol::lol:

Μήπως να πάρω την Γιούλη και να αναίβουμε κι εμέις επάνω???:hmm:
να με πάρεις!!!! :up:
Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... :)

" Όχι πες μου γιατί δεν έβαλες τα μεγάλα πιάτα πίσω στο στραγγιστίρι πιάτων και έβαλες τα μικρά!! Είναι λογική αυτή? Θα έπρεπε να μπαίνουν για να στεγνώσουν κατά σειρά μεγέθους μεγάλα και μετά μικρά (μην πω και σε κατηγορίες χρωμάτων μην μου χαλάνε την σύνθεση) απο πίσω προς τα μπρος!!! Μα τόσο δύσκολο πια ειναι?? Κοινή λογική!!! ":lol::lol::lol::lol: Είμαστε περίπτωση.
Αυτο με τη σειρα το κανω και εγω...δεν μπορω με τιποτα να το κοψω...τα στοιβαζω με σειρα μεγεθους, τακτοιημενα το ενα πισω απο το αλλο. :lol:
Θα εξολογηθω κατι για να δειτε τι τρελη που ειμαι με την ταξη....μπορω να κανω ωρες για να στολισω το χριστουγεννιατικο δεντρο :blink::blink: και αυτο γιατι ειμαι τελειομανης, και θελω να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ απο ολες τις πλευρες ..ετσι βαζω, βγαζω στολιδια μεχρι να τους βρω τη καταλληλη θεση :blink::blink::lol::lol:

Ειμαι ψυχακιας ε?? :(

να με πάρεις!!!! :up:
Παω σπιτι γιατι το ανθρωπόπαιδο και τα γατόπαιδα είναι μόνα τους... :)
Φευγεις απο τωρα? γεια σου Γιουλη!! φιλακια και καλο σαβ/κο :up:

Τι είναι το aalyah;:hmm:

Τι είναι το aalyah;:hmm:
Ηταν μια τραγουδιστρια...ηταν γιατι σκοτωθηκε σε ενα ατυχημα αεροπλανου.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back