Birman-maniacs

Καλημερα!
Γιουλη μηπως μάθαμε τίποτα νεότερο για την κουκουλίτσα της γατοφορου;Ξερεις,αυτης της κυριας που φτιαχνει και τα κουβερτακια του εκτροφειου.
Ωχ...δεν ρώτησα κάτι:redface:sorry πες μου...θυμάμαι ότι σου αρεσε... γιατι τους κάνω γραμμα τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..:(ελπίζω να μην πάθει τίποτα:(μα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας...:mad:

Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων.:)
ΟΚ!! ;)
ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..:(ελπίζω να μην πάθει τίποτα:(μα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας...:mad:
Του βάζεις και λίπασμα ή ειναι σκέτο χώμα... Κανουν διάρροιες απο τα νερα της γλάστρας....τουλάχιστον οι γάτες του Μιχάλη...:P
βρε το Ιωνάκι...γατι turbo!! :lol:
Kι εμένα η μικρή λουλού μου ρημάζει κάτι φυτά (δε ξέρω πως τα λένε:redface:)....ευτυχως ακίνδυνα για γάτες...

ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...:(εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιά:lol:στο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας...:D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό!
Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά!
Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό!
Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά!
Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου!
Γεια σου Χρύσα!
Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? ;)
Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι...:P

Γεια σου Χρύσα!
Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? ;)
Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι...:P

Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ!
Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! :up:
Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι!:/:

Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. :down:

όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες:P:D

Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. :down:
περαστικούλια:/:

Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα :up::up:

Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! ;)

Αντούλα καλημέρα!
Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?;)να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? :up:

Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! ;)
Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα...:redface::D

Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα...:redface::D
Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... :hmm:

Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! :lol::lol:

Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... :hmm:
Οκ! θα τα πούμε;):)

Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! :lol::lol:
:lol::lol::lol:έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι:up::lol:

:lol::lol::lol:έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι:up::lol:
Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν...:hmm: λες να ειναι αλλεργικος σε κατι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back