ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.061 24-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Γιουλη μηπως μάθαμε τίποτα νεότερο για την κουκουλίτσα της γατοφορου;Ξερεις,αυτης της κυριας που φτιαχνει και τα κουβερτακια του εκτροφειου. Click για ανάπτυξη... Ωχ...δεν ρώτησα κάτιsorry πες μου...θυμάμαι ότι σου αρεσε... γιατι τους κάνω γραμμα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #32.062 24-11-08 09:13 Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Βάσια13859: #32.063 24-11-08 09:14 ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.064 24-11-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... ΟΚ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Click για ανάπτυξη... Του βάζεις και λίπασμα ή ειναι σκέτο χώμα... Κανουν διάρροιες απο τα νερα της γλάστρας....τουλάχιστον οι γάτες του Μιχάλη... βρε το Ιωνάκι...γατι turbo!! Kι εμένα η μικρή λουλού μου ρημάζει κάτι φυτά (δε ξέρω πως τα λένε)....ευτυχως ακίνδυνα για γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #32.065 24-11-08 09:28 ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιάστο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #32.066 24-11-08 10:34 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Γιουλη μηπως μάθαμε τίποτα νεότερο για την κουκουλίτσα της γατοφορου;Ξερεις,αυτης της κυριας που φτιαχνει και τα κουβερτακια του εκτροφειου. Click για ανάπτυξη... Ωχ...δεν ρώτησα κάτιsorry πες μου...θυμάμαι ότι σου αρεσε... γιατι τους κάνω γραμμα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #32.062 24-11-08 09:13 Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Βάσια13859: #32.063 24-11-08 09:14 ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.064 24-11-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... ΟΚ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Click για ανάπτυξη... Του βάζεις και λίπασμα ή ειναι σκέτο χώμα... Κανουν διάρροιες απο τα νερα της γλάστρας....τουλάχιστον οι γάτες του Μιχάλη... βρε το Ιωνάκι...γατι turbo!! Kι εμένα η μικρή λουλού μου ρημάζει κάτι φυτά (δε ξέρω πως τα λένε)....ευτυχως ακίνδυνα για γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #32.065 24-11-08 09:28 ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιάστο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #32.066 24-11-08 10:34 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Βάσια13859: #32.063 24-11-08 09:14 ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.064 24-11-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... ΟΚ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Click για ανάπτυξη... Του βάζεις και λίπασμα ή ειναι σκέτο χώμα... Κανουν διάρροιες απο τα νερα της γλάστρας....τουλάχιστον οι γάτες του Μιχάλη... βρε το Ιωνάκι...γατι turbo!! Kι εμένα η μικρή λουλού μου ρημάζει κάτι φυτά (δε ξέρω πως τα λένε)....ευτυχως ακίνδυνα για γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #32.065 24-11-08 09:28 ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιάστο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #32.066 24-11-08 10:34 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.064 24-11-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... ΟΚ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Click για ανάπτυξη... Του βάζεις και λίπασμα ή ειναι σκέτο χώμα... Κανουν διάρροιες απο τα νερα της γλάστρας....τουλάχιστον οι γάτες του Μιχάλη... βρε το Ιωνάκι...γατι turbo!! Kι εμένα η μικρή λουλού μου ρημάζει κάτι φυτά (δε ξέρω πως τα λένε)....ευτυχως ακίνδυνα για γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #32.065 24-11-08 09:28 ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιάστο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #32.066 24-11-08 10:34 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρωτησε απλα ποσο κοστιζει και ποσο καιρο κανει να το ετοιμασει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... ΟΚ!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο χαζο Ίωνας πήγε και ήπιε λίγο νερό απο το λουλούδι που πότισα..ελπίζω να μην πάθει τίποταμα τι χαζό είναι..δεν τον προλαβαίνω...γυρναω βλέπω να πίνει απο το φαράσι, τον διώχνω, γυρνάω ξανα και τον βλέπω στο λουλούδι...τέρας... Click για ανάπτυξη... Του βάζεις και λίπασμα ή ειναι σκέτο χώμα... Κανουν διάρροιες απο τα νερα της γλάστρας....τουλάχιστον οι γάτες του Μιχάλη... βρε το Ιωνάκι...γατι turbo!! Kι εμένα η μικρή λουλού μου ρημάζει κάτι φυτά (δε ξέρω πως τα λένε)....ευτυχως ακίνδυνα για γάτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #32.065 24-11-08 09:28 ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιάστο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #32.066 24-11-08 10:34 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασε, πρέπει να έχει και λίγο λίπασμα...εχω παθει ενα σοκ...αλλά δεν προλαβε να πιει πολύ...μα δεν προαλαβαινεις..τρέχει σαν παλαβο..αυτο το feliway του έκανε ζημιάστο ένα ακρο η Αθηνά και στο αααααλλλλοοο ο Ιωνας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #32.066 24-11-08 10:34 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.067 24-11-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Βάσια, βρήκες άκρη για τις νεροχελώνες? Έχεις στο σπίτι σου? Εγώ έχω 2 και έχουν σταματήσει να τρώνε εδώ και 2-3 εβδομάδες λόγω χειμώνα. Τις έχω παρκάρει στη μαμά μου γιατί δεν ξέρω πώς θα τα πάνε με τη γάτα! Φοβάμαι ότι θα τις κυνηγάει και θα πίνει από το νερό! Γιούλη η μικρούλα σου είναι μια κούκλα, όπως και τα μεγάλα, αλλά τα μωρά έχουν άλλη τσαχπινιά! Χαίρομαι που τα πάνε καλά! Θένια πώς πάει το κρύωμα? Περαστικά σου! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 10:47 Η chryssa έγραψε: #32.068 24-11-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Χρύσα! Κι εγώ πιστεύω ότι θα πίνουν απ'το νερό τους... μια φίλη η Αναστασία (Staman2) έχει μια νεροχελώνα...τώρα μεγάλωσε...και 4 γάτες...δεν της στέλνεις προσωπικό μήνυμα να σου πει? Ακομα ο Μορφέας μου τη ψιλοκυνηγάει...μια αδιάφορος και μια στο κατόπι... Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα, θα τη ρωτήσω, σε ευχαριστώ! Όσο παίζουν κυνηγητό διατηρούνται και σε φόρμα πάντως! Πολύ θα ήθελα να είχε μια παρέα να κυνηγιέται και η δικιά μου που έχει αρχίσει και βαρελοποιείται μετά τη στείρωση! Ευσεβείς πόθοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η aalyah έγραψε: #32.069 24-11-08 11:01 Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:02 Η Βάσια13859: #32.070 24-11-08 11:02 όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.071 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... περαστικούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:04 Η Αντα έγραψε: #32.072 24-11-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #32.073 24-11-08 11:06 Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.074 24-11-08 11:06 Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντούλα καλημέρα! Ποτε θα στολίσεις να σου έρθω?να ζουλήξω και Χριστουγεννιάτικα μωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.075 24-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! Click για ανάπτυξη... Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 Η Αντα έγραψε: #32.076 24-11-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α...σε μια εβδομάδα? Εγω θέλω να έρθω νωριτερα... Click για ανάπτυξη... Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Αντα έγραψε: #32.077 24-11-08 11:11 Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.078 24-11-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα!!! αυτη την εβδομαδα θα μας βαλουν και τα κουρτινοξυλα στο σαλονι. Οι κουρτινες θα αργησουν δυο εβδομαδες ακομη... Click για ανάπτυξη... Οκ! θα τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.079 24-11-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1602 1603 1604 1605 1606 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1604 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι ειναι βρωμοπατουσακος!!! ολο παει κοντα στο τζακι και το μυριζει, με αποτελεσμα το λευκο απο τα ποδαρακια του να ειναι γκρι!!! Click για ανάπτυξη... έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:14 Η Αντα έγραψε: #32.080 24-11-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έγινε το σπανιότατο γκριπάτουσο Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν... λες να ειναι αλλεργικος σε κατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.